να πινετε πολυ νερο παιδια κανει καλο![]()
![]()
Τι πάει να πει νέος ή γέρος ρε Ευριπίδη ... Ποιος μπορεί να μείνει "ασυγκίνητος" μπροστά σε μια ... ξανθιά με μεγάλα βυζιά !!!αντε ρε λαμογια νσ βυζαξετε καμμια προβατινα που σας επιασαν οι γεροντοερωτες
ha haaa
Τον αδερφό σου πειράζεις λέγοντας ότι πάει για ισόβια κάθειρξη ... αλλά κι εσύ ακολουθείς ολοταχώς !!!Ε ρε κ...ες τα παλικαρια του HL!! Καλησπέρα μαγκες! Σημερα ειχα γνωριμία των πεθερικών! Ολα καλα πήγαν, φαγαμε τον αμπακο και τωρα ετοιμαζόμαστε για υπνο!!
Τώρα θα αρρωστήσω εγώ ....buy buy.
Έχεις πάει άλλη φορά προς τα πάνω ;
Θα σου βγουν μετα κ ετοιμασουEχουμε γινει σαν φασολια απο το πολυ νερο. Βρεχει, βρεχει, βρεχει, ελεος πια. Ακομα και ο κηπος μου, οτι εχει απομεινει δηλαδη, απο το πολυ νερο και τα κρυα ουτε ξεχορταριασμα θελει ουτε τιποτα, αφου δεν βγηκαν ζιζανια
"Ave Caesar, morituri te salutant"Σημερα ειχα γνωριμία των πεθερικών! Ολα καλα πήγαν
Ήρθαν οι τουρίστριες ;Πολυ βυζι ρε παιδι μου
Καλημέρα μαγκες! Πλησιαζει το ΣΚ! Τεράστια πηγή κουραγιο για εμας τους κυνηγούς!!
Για βόλτα έχω πάει πολλές φόρες με τι moto μου φέτος λέω να ανέβω κ στο καταφύγιο το Μελισσουργών κ μετά να κατεβώ στα χωριά από τι μεριά τις Αρτας που δεν έχω πάει.Για κυνήγι έχω πάει μόνο από Χουλιαραδες για αγριογούρουνο κ φασσες
Ήρθαν οι τουρίστριες ;
Καλημερα παιχτε! Χαιρομαι που σας ξαναβρισκω μετα απο τριμηνη αποχη.
Να σου στείλω ;Ακομα δυστυχως
Εισαι ενα πραμα εσυΝα σου στείλω ;
Εμάς ειναι ντοπιαρικες