Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εσυ βρες κουστουμι για τον γαμο και προγραμματησε να μπορεις να εξηπυρετεις εκεινη την μερα οτι ζητησει ο γαμπρος
Μου θες και κυνηγι δεκα μερες πριν .yelling..sarcastic.
Απο την αλλη μπορεις να χεις ατο πορτμπαγκαζ τα πραγματα σας και μετα την εκκλησια να πατε απογευματινο.hunter..very funny.

Καλημέρα και καλή συνέχεια σε όλους ... Εντάξει, είπαμε να βρέξει, να κάμει κρύο, να χιονίσει, χειμώνα έχουμε ... αλλά με ένα μέτρο, ένα όριο ρε γμτ ... στην Ελλάδα ζούμε, όχι στον Καναδά ή στη Φινλανδία !!! Να μας αφήσει να κάνουμε και καμιά δουλειά (και κανένα κυνήγι) ...
16194958_1835618970048657_6122514943132939660_n.jpg
να πινετε πολυ νερο παιδια κανει καλο.sarcastic.

αντε ρε λαμογια νσ βυζαξετε καμμια προβατινα που σας επιασαν οι γεροντοερωτες
ha haaa
Τι πάει να πει νέος ή γέρος ρε Ευριπίδη ... Ποιος μπορεί να μείνει "ασυγκίνητος" μπροστά σε μια ... ξανθιά με μεγάλα βυζιά !!! ;)

Ε ρε κ...ες τα παλικαρια του HL!! Καλησπέρα μαγκες! Σημερα ειχα γνωριμία των πεθερικών! Ολα καλα πήγαν, φαγαμε τον αμπακο και τωρα ετοιμαζόμαστε για υπνο!!
Τον αδερφό σου πειράζεις λέγοντας ότι πάει για ισόβια κάθειρξη ... αλλά κι εσύ ακολουθείς ολοταχώς !!! .sarcastic.
Η ώρα η καλή και για τους δυο σας! ... .well done.

Τώρα θα αρρωστήσω εγώ ....buy buy.
Έχεις πάει άλλη φορά προς τα πάνω ;

Για βόλτα έχω πάει πολλές φόρες με τι moto μου φέτος λέω να ανέβω κ στο καταφύγιο το Μελισσουργών κ μετά να κατεβώ στα χωριά από τι μεριά τις Αρτας που δεν έχω πάει.Για κυνήγι έχω πάει μόνο από Χουλιαραδες για αγριογούρουνο κ φασσες

Eχουμε γινει σαν φασολια απο το πολυ νερο. Βρεχει, βρεχει, βρεχει, ελεος πια. Ακομα και ο κηπος μου, οτι εχει απομεινει δηλαδη, απο το πολυ νερο και τα κρυα ουτε ξεχορταριασμα θελει ουτε τιποτα, αφου δεν βγηκαν ζιζανια

Eχουμε γινει σαν φασολια απο το πολυ νερο. Βρεχει, βρεχει, βρεχει, ελεος πια. Ακομα και ο κηπος μου, οτι εχει απομεινει δηλαδη, απο το πολυ νερο και τα κρυα ουτε ξεχορταριασμα θελει ουτε τιποτα, αφου δεν βγηκαν ζιζανια
Θα σου βγουν μετα κ ετοιμασου
Πολυυυυυ χορτο φετος

Για βόλτα έχω πάει πολλές φόρες με τι moto μου φέτος λέω να ανέβω κ στο καταφύγιο το Μελισσουργών κ μετά να κατεβώ στα χωριά από τι μεριά τις Αρτας που δεν έχω πάει.Για κυνήγι έχω πάει μόνο από Χουλιαραδες για αγριογούρουνο κ φασσες
.well done.Περιμένω φωτογραφίες Νικο.

Μια χαρα Μανο! Τρεξιματα καλα ειχα.μεγαλωνει η οικογενεια σιγα-σιγα.αλλα και 75 μερες ειχα πολυ τρεξιμο με τις ελιες.φαγαμε πολυ πικρα με το κρυο που εκανε,και μας ταλαιπωρησε παρα πολυ με τις βροχες.ελπιζω να ειστε ολοι καλα!

Status
Not open for further replies.
Back