Αγριεμενο σε βλεπω......για που θα τραβηξεις;;;;Καλησπέρα! Ξεκινάει το μάθημα σε λιγο και μετα εχει επιστροφή σπιτι για να αμαρτωθω!!
λοιπον βασιλακη ακου να μαθαινεις πως τις εκπαιδευουνε. της δειχνεις το μηνυμα οπως εκανα εγω στη δικια μου και τη ρωτας με ψαρωτικο υφος. το καταλαβες καρδια μου? αυτη σε κοιτα οπως με κοιταξε κι εμενα μ ενα βλεμα απορειας κι εφυγε τρεχοντας για την κουζινα της. το πιασες ετσι?? καλησπερα παρεαΠαραδιδονται σεμιναρια εκπαιδευσης συζυγου για κατανοηση της ανυποτακτης αναγκης μας για κυνηγετικη εξοδο
Τιμη εισοδου 5 τσιχλονια
Στα διαλειματα θα σερβιρεται τσιπουρο
Οι κηροι καρποι ειναι προσφορα του μεγα φυστιξ εμπορου καρυδιων και χομπιστα μετεραιολογου τσιχλομεταναστευσης
Τα νερακια θα ειναι προσφορα του ψηλου και ειναι απο φυσικες πηγες απο τα ψηλα βυζια εεεεε. Βουνα των αλπεων
Ο βασιλης θα μπει δωρεαν
Και ο μανος γιατι στον ιδιο δρομο τραβαει
Δρομολογειται και χορος της κοιλιας στο τελος απο το χαρεμι του Μακη Καμακι
Θα κρατηθει σε αυστηρη σειρα προτεραιοτητας
Εισηγητες θα ειμαστε εγω ο ευρυπιδης και ο βικτωρας
![]()
Ρεεεεελοιπον βασιλακη ακου να μαθαινεις πως τις εκπαιδευουνε. της δειχνεις το μηνυμα οπως εκανα εγω στη δικια μου και τη ρωτας με ψαρωτικο υφος. το καταλαβες καρδια μου? αυτη σε κοιτα οπως με κοιταξε κι εμενα μ ενα βλεμα απορειας κι εφυγε τρεχοντας για την κουζινα της. το πιασες ετσι?? καλησπερα παρεα
ha haaa
ΚΥΝΉΓΙ ;;;;;;;;;καλησπέρα σας
τα κατάφερα πήρα ΣΚ και φεύγω κυνήγι ha haaa.shoot.
.ha ha ha.
![]()
μην αγχωνεσαι. ξερει οτι πασχω απο εγκεφαλικη βλαβη οσον αφορα το κυνηγι και το hl . αλωστε μολις ειδε χρυσανθος καταλαβεΡεεεεε
Της εδειξες τις τρελες που εγραψα
Καταλαβα
Οταν ερθετε καμια φορα αντι χειραψια θα μου δωσει σφαλιαρα γιατι χρεωσα μονο πεντε τσιχλονιαha haaa![]()
θα ψήνω τις τσίχλες επι τόπουΚΥΝΉΓΙ ;;;;;;;;;
Θα στείλω σήμα στην Πρέβεζα νσ κρύψουν αρνιά,κατσίκια,χοιρινά, κότες κλπ Τουλάχιστον να την πληρώσουν οι πατσάδες ,τα πιροσκί και οι τυρόπιτες
ΔιονισηΔικός μας είσαι.......καλώς όρισες
![]()
.hit.μην αγχωνεσαι. ξερει οτι πασχω απο εγκεφαλικη βλαβη οσον αφορα το κυνηγι και το hl . αλωστε μολις ειδε χρυσανθος καταλαβε
![]()
Παιδια εγω έκανα κατι καλυτερο...δραστικοτατη λυση...το γκομενακι το στειλα και ηρεμησαha haaa.xm.λοιπον βασιλακη ακου να μαθαινεις πως τις εκπαιδευουνε. της δειχνεις το μηνυμα οπως εκανα εγω στη δικια μου και τη ρωτας με ψαρωτικο υφος. το καταλαβες καρδια μου? αυτη σε κοιτα οπως με κοιταξε κι εμενα μ ενα βλεμα απορειας κι εφυγε τρεχοντας για την κουζινα της. το πιασες ετσι?? καλησπερα παρεα
ha haaa
λοιπον βασιλακη ακου να μαθαινεις πως τις εκπαιδευουνε. της δειχνεις το μηνυμα οπως εκανα εγω στη δικια μου και τη ρωτας με ψαρωτικο υφος. το καταλαβες καρδια μου? αυτη σε κοιτα οπως με κοιταξε κι εμενα μ ενα βλεμα απορειας κι εφυγε τρεχοντας για την κουζινα της. το πιασες ετσι?? καλησπερα παρεα
ha haaa