Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σας.
Του χρόνου με το καλό σας περιμένω να πάμε στις πέρδικες.

IMG_5359.jpg
.buy buy..buy buy..buy buy.

Χαιρετώ τ
καλησπέρα στην παρέα
επιστροφή από Πρέβεζα με παρέα Διονύση Τζίμη Γιάννη (john) και Αργύρη(Argyhunt)
περάσαμε υπέροχα με πολλές τουφεκιές και πηρουνιές
θα τα πούμε με εντυπώσεις απ όλους και με φωτό
αυτό που θέλω ν αναφέρω πρώτα είναι η γνωριμία με τον Χρήστο (Χρήστος vinci)....ένα καταπληκτικό παιδί που μας κέρδισε όλους με τον χαρακτήρα του και την αγάπη του για το κυνήγι και το ψάρεμα
Χρήστο σ ευχαριστούμε για τα γλυκάκια που μας κέρασες να είσαι πάντα καλά και ελπίζω να τα ξαναπούμε και να κυνηγήσουμε παρέα όπως μας υποσχέθηκες :)
Ο petros 1968 είχε μια οικογενειακή υποχρέωση και δεν μπορέσαμε να τον γνωρίσουμε αλλά τον ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον που έδειξε και τις οδηγίες που μας έδωσε για τόπους κυνηγιού με μηνύματα και τηλ.
Πέτρο να είσαι πάντα καλά και θα τα πούμε πιστεύω στην επόμενη κυνηγετική επίσκεψη :)

Το μόνο που έχω να πω ,είναι οτι δηλώνω την αμέριστη συμπαράστασή μου στους κτηνοτρόφους του νομού Πρεβέζης,για όσα υπέστησαν το το προηγούμενο διήμερο. .

preveza.jpg

Καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Μια οικογενειακή υπόθεση μου ανέβαλε την αυριανή έξοδο.
Η παρέα του hunterslife πέρασε όμορφα στην Πρέβεζα και γνώρισαν και νέους φίλους, πάντα τέτοια παιδιά, άντε και στην επόμενη με το καλό.

Status
Not open for further replies.
Back