Και εγω χάρηκα που σε γνώρισα Αργύρη και πιστευω ότι κάποια στιγμή θα τα ξαναπούμε από κοντα!!!Χαρηκα που σε γνωρισα Χρηστο, ευχαριστουμε και για το κερασμα !!!
Αν κατεβεις Αθηνα θα χαρω να τα πουμε !!![]()
Και εγω χάρηκα που σε γνώρισα Αργύρη και πιστευω ότι κάποια στιγμή θα τα ξαναπούμε από κοντα!!!Χαρηκα που σε γνωρισα Χρηστο, ευχαριστουμε και για το κερασμα !!!
Αν κατεβεις Αθηνα θα χαρω να τα πουμε !!![]()
Εδω γινεστε προστυχοι. Α...συγνωμη για τσοκακι μιλατε.![]()
Οχι ακριβως στα ποδια σου στην τσεπη σου θελεις να πειςωπα παιδια θα σας πω ακριβως πως εγινε το σκηνικο...μπλεχτηκα σε ενα πλεγμα που πηγα να περασω κ σκιστηκε το παντελονι...η πλακα ειναι οτι επειδη εγινε η αρχη μετα το εκανα καμια 10 αρια φορες αφου επρεπε να απορταρω τα πουλια που επεφταν πισω μου....μετα βρηκα το κολπο κ επεφταν στα ποδια μου![]()
Παντως Νικο δεν ξερω τι εγινε αλλα την αλλη μερα λαμπιριζε ολοκληρος.xm.Δεν χρειαζετε να μας εξηγησεις τιποτα. Λεβεντια εισαι![]()
Μετα απο μια αφαιρεση ενος ογκου στον ουρανισκο που εσταλθει για βιοψια ολα καλα. Οι μαγκες απο Πρεβεζα ηρθαν φουριοζοι και τους απολαμβανουμε. Ερωτηση μονο ροχαλητο ειχε η και εξαερωσεις;![]()
Νίκο και Γιάννη περαστικά σας!... Και στο κυνηγητό μιας τσίχλας μια πολύ άσχημη τούμπα είχε σαν αποτέλεσμα να χτυπήσω στα πλευρά και στο χέρι. Το χτύπημα είναι πιο σοβαρό αποτι πρωτοφάνηκε, έχω πολλούς πόνους γιαυτό "εξαφανίστηκα" αυτές τις μέρες Ευριπιδάκο! Τώρα είμαι με μεζουλίντ και γράφει η κόρη μου.
...
Κοκκινομαλακες!!! τους γνωρισαμε και αυτους τζιμηρε παιδια τι μ@λ@κες ειναι αυτοι.asking.ΗΜΑΡΤΟΝ![]()
Οι χειρότεροι Γιάννη... Αντε να δούμε τ άλλο μας περιμένειΚοκκινομαλακες!!! τους γνωρισαμε και αυτους τζιμη![]()
Διονυση φτιαχνουμε ΜΑΛΑ@ΕΣ σε ολα τα χρωματαΠάντα είχαμε ΝΑΣΑ ......απλά την ονομάζαμε ΜΑΣΑ
Τα διαβάζεις και γελάς ρε φίλε.....εμείς που δεν φτιάχνουμε ούτε σαϊτες![]()