Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.

Καλησπέρα σε όλους ! Να σκασω είμαι ... Σήμερα είχαμε ατύχημα , καθώς πήδηξε ενα συρματόπλεγμα καρφώθηκε στο ποδι . Τα χειρότερα τα γλιτωσαμε αλλά δεν θα πατάει το ποδι για δυο τρεις μέρες .... :(:(:(:(
Περαστικα στο σκυλακι Γιωργο

Γεια σου ρε Γιαννη εσιοδοξε. Την εχουνε καλα την υγεια μας.;)
Nικολα απανω του!!!Εχω σχηματισει μια αποψη και την εχω κανει φιλοσοφια[απο οσα εχω ακουσει και εχω δει] πως αν σου τυχει κατι και δεν το αντιμετωπισεις με δυναμη και αισιοδοξια,θα σε βαλει κατω,και αυτο εχει μονο αρνητικα για την αντιμετωπιση του.
Βεβαια δεν αποκλειω το γεγονος οτι επειδη παιρνω κατι μικρα κοκκινα χαπια για μου την κρατανε λιγο "πεσμενη"ξερεις πια,ισως φταινε αυτα.
Υ.Γ.Αν δεν παρω τα χαπια μου εχω προβλημα συνεχεια στα "υψη".ha ha ha..banana..victory..crying smile..vert funny.

.Αν δεν παρω τα χαπια μου εχω προβλημα συνεχεια στα "υψη"
Αν βρεθουμε απο κοντα φροντησε να τα χεις παρει γιατι φιβαμε τα υψη.sarcastic.ετσι ειναι Γιαννη αισιοδοξια, περαστικα και γρηγορα στα καρτερια. Και παντα μαζι το κοκερακι σου;)

Nικολα απανω του!!!Εχω σχηματισει μια αποψη και την εχω κανει φιλοσοφια[απο οσα εχω ακουσει και εχω δει] πως αν σου τυχει κατι και δεν το αντιμετωπισεις με δυναμη και αισιοδοξια,θα σε βαλει κατω,και αυτο εχει μονο αρνητικα για την αντιμετωπιση του.
Βεβαια δεν αποκλειω το γεγονος οτι επειδη παιρνω κατι μικρα κοκκινα χαπια για μου την κρατανε λιγο "πεσμενη"ξερεις πια,ισως φταινε αυτα.
Υ.Γ.Αν δεν παρω τα χαπια μου εχω προβλημα συνεχεια στα "υψη".ha ha ha..banana..victory..crying smile..vert funny.
Προσεχε κουμπαρε συνεχεια στα υψη.... μην ζαλιστεις ha haaa.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back