Καλημερα μαςΚαλημέρα μαγκες μου και καλή συνεχεια.
Με τα χρόνια συνήθισα στις περίεργες συμπεριφορές των ανθρώπων και δεν δίνω σημασία πια σε πολλα πράγματα.
Ειναι όμως κανα δυο πραγματα που αδυνατώ να συνηθίσω .
Ενα εξ αυτών ειναι η αγνωμοσύνη και η κατάχρηση της φιλοξενίας.
Δεν υπάρχει πιο ανήθικο πράγμα να επιβουλεύεσαι και να δουλευεις αδιάκοπα στο σκοτάδι προκειμένου να κανεις κακό στους ανθρωπους που καλοπροαίρετα σε φιλοξενούν στο σπιτι τους , το οποιο με κόπο το κρατάνε καθαρό περιποιημένο και ¨ήσυχο".
Έπιλοχια προσεξε τις διαταγες πεμπτη μερα γιατι θα θες υπηρεσιακο την κυριακη κ θα σου βγει ξινοΚαλημέρα.......έχω 8 βαθμούς στο μπαλκόνι, σήμερα !
.......έδωσα εντολή στη Διοίκηση του σπιτιού να κατεβάσει τα μαγιώ από την αποθήκη !
δυστυχώς υπάρχουν κι αυτά σε μια πολυκοσμία και πολυφωνία,κάποιοι διαλέγουν άλλο δρόμο από τον παρείστικο του φόρουμΚαλημέρα μαγκες μου και καλή συνεχεια.
Με τα χρόνια συνήθισα στις περίεργες συμπεριφορές των ανθρώπων και δεν δίνω σημασία πια σε πολλα πράγματα.
Ειναι όμως κανα δυο πραγματα που αδυνατώ να συνηθίσω .
Ενα εξ αυτών ειναι η αγνωμοσύνη και η κατάχρηση της φιλοξενίας.
Δεν υπάρχει πιο ανήθικο πράγμα να επιβουλεύεσαι και να δουλευεις αδιάκοπα στο σκοτάδι προκειμένου να κανεις κακό στους ανθρωπους που καλοπροαίρετα σε φιλοξενούν στο σπιτι τους , το οποιο με κόπο το κρατάνε καθαρό περιποιημένο και ¨ήσυχο".