Καλημέρα κι από μένα.
Δεν χρειάζεται να λιβανίζουμε τα γενια μας.Αυτό που μετράει είναι οτι κάναμε μια συλλογική προσπάθεια η οποία πέρα απο τον κοινωνικό χαρακτήρα της λειτούργησε θετικά και για τον χώρο μας ,χωρίς βέβαια αυτό να ήταν αυτοσκοπός.Καλημέρα...................τα πρωινά Κυνηγετικά Νέα ήταν πολύ ευχάριστα....
Ευχαριστούμε Δημόσια τον μέγα ΖΩΛΟ για την ιδέα !!
![]()
Bίκτωρα επειδή είμαστε στη φάση τελευταίες παραστάσεις.....και με ψιλόβροχο θα βγούμε. Τα χριστούγεννα με καλό ψιλόβροχο καθόμουν καρτέρι κάτω από κούμαρο και έδινα πόνοΝα ευχεσαι να κρατησει το ΣΚ και να μην βρεχει, να μας αφησει να βγουμε
Νικολα αυτη η φωτο λεει ολη την αληθεια για την διαφορα μας εμας απο τους ξενουςΣε παρακαλω θυμισε με να το συζητησουμε αποψε
Να ξερες μονο τι αληθειες λεει αυτη η φωτο για την μαλακια που μας δερνει εμας τους ελληνες και τις διοικησεις μας
Και ποσο μπροστα ειναι το κυνηγι σαν νοοτροπια κουλτουρα και ανθρωπινη συνεχεια για τους υποκοιπους λαους ενω εμας εδω το βλεπουν σαν τσιμπουρι
Τρυγονια ?Καλησπέρα σας.
Σήμερα καθαρίστηκαν τα τελευταία 10 τρυγόνια και καμιά 50αριά τσίχλες από όλα τα είδη.
Θα γίνουν αύριο στο μαγαζί για να τα απολαύσουμε με καλή παρέα.
Τρυγονια ?
Ουτε το πουπουλο τους δεν ειδα φετος .buy buy..buy buy..smashfrak.
Καλοφαγωτα Γιωργη
Καλησπερα Παλικαρια![]()
Αποστόλη, να ρωτήσεις στο "δικό σου" ΑΤ....έτσι κι αλλιώς εκεί θα έχουν τον φάκελό σου. Μην εμπιστευτείς έναν ιδιώτη που δεν γνωρίζεις.......άμα θες να είσαι ακόμα πιό σίγουρος, να πάρεις τηλέφωνο το ΑΤ του αγοραστήΚαλησπερα, θα ηθελα την βοηθεια σας.
Υπάρχει ενας κυριος απο αλλη πολη ο οποιος θελει να παρει το δικαννακι μου.
Μου είπε σημερα μετα απο επισκεψη στην ασφαλεια οτι η μεταβιβαση πρεπει να γινει σε κοινο τμημα.
Αλλιως να στειλω το οπλο αντικαταβολη μαζι με τα χαρτια του και με εξουσιοδότηση να μεταβιβασει αυτός για εμενα.
Ρε παιδια αυτο πρωτη φορα το ακουω! Εγω ηξερα οτι στελνει εδω την αδεια αγορας υπογραφω και κρατω ενα αντιγραφο και τα αλλα τα στελνω πακετο.μπορει κάποιος να μου απαντησει με σιγουρια;