Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα...................τα πρωινά Κυνηγετικά Νέα ήταν πολύ ευχάριστα.....well done..well done.
Ευχαριστούμε Δημόσια τον μέγα
ΖΩΛΟ για την ιδέα !!

FIRST_zpsk5p1gtrs.jpg

Καλημέρα...................τα πρωινά Κυνηγετικά Νέα ήταν πολύ ευχάριστα.....well done..well done.
Ευχαριστούμε Δημόσια τον μέγα
ΖΩΛΟ για την ιδέα !!

FIRST_zpsk5p1gtrs.jpg
Δεν χρειάζεται να λιβανίζουμε τα γενια μας.Αυτό που μετράει είναι οτι κάναμε μια συλλογική προσπάθεια η οποία πέρα απο τον κοινωνικό χαρακτήρα της λειτούργησε θετικά και για τον χώρο μας ,χωρίς βέβαια αυτό να ήταν αυτοσκοπός.
Μπράβο σε όλη την παρέα και την επόμενη πιο δυναμικά.

Να ευχεσαι να κρατησει το ΣΚ και να μην βρεχει, να μας αφησει να βγουμε
Bίκτωρα επειδή είμαστε στη φάση τελευταίες παραστάσεις.....και με ψιλόβροχο θα βγούμε. Τα χριστούγεννα με καλό ψιλόβροχο καθόμουν καρτέρι κάτω από κούμαρο και έδινα πόνο .hunter.1(εντάξει δεν είμαι καθόλου καλό ντουφέκι αρκεί όμως που βγαίνω για κυνήγι...μυρωδιές χρώματα εικόνες...αξία ανεκτίμητη)

Σε παρακαλω θυμισε με να το συζητησουμε αποψε
Να ξερες μονο τι αληθειες λεει αυτη η φωτο για την μαλακια που μας δερνει εμας τους ελληνες και τις διοικησεις μας
Και ποσο μπροστα ειναι το κυνηγι σαν νοοτροπια κουλτουρα και ανθρωπινη συνεχεια για τους υποκοιπους λαους ενω εμας εδω το βλεπουν σαν τσιμπουρι
Νικολα αυτη η φωτο λεει ολη την αληθεια για την διαφορα μας εμας απο τους ξενους
Αυτοι φροντισαν να διαφυλαξουν το κυνηγι και την κουλτουρα πισω απο αυτο και το σεβονται απαντες ειται κυνηγουγ ειτε οχι γιατι η ηγεσια πισω απο αυτο εχει φροντισει το κυνηγι να περιβαλλεται απο σεβασμο και δικαιωματα και αυτο να χει καλοεργηθει στην κοινωνια γενικοτερα
Ο κυνηγος στις χωρες αυτες δεν ειναι ο μπαμπουλας
Ειναι σεβασμιο ατομο απο ολους γεμικα και οχι για την καρπωση του που ειναι το τελευταιο πραμα
Οπως βλεπεις τα θηραματα ειναι εκτεθειμενα στα ματια ολου του κοσμου και δεν υπαρχει προβλημα για κανεναν
Σε εμας οταν εκαναν μπαμ οι μκο και ειπαν τα ζωακια τα πουλακια δεν τα σεβεστε κλπ και βλαστησαν ενα σωρο "κλαρινα" μαζι τους που ας μην ξεχωριζουν το γρασιδι απ απ την μολοχα ομως εχουν και γνωμη ειπαν λοιπον...... απαγορευεται η εκθεση του θηραματος παντως ειδους με οποιοδηποτε τροπο
Προσβαλεται το θηραμα
Και ενα σωρο αλλες παπαριες

Στην κυπρο και στην ελλαδα εξ οσων ξερω αυτο που δειχνει η εικονα ειναι παρανομο ενω εκει απο οπου βγηκε αυτη η ευρωπαικη ευαισθησια ειναι επιτρεπτο

Και ο λογος;
Γιατι εκει το κυνηγι το ξερουν και ξερουν και οτι μαζι του δεν μπορουν να τα βαλουν ενω εδω ξερουν οτι θα το καταπιει η ηγεσια και θα το παρει και κατω και θα δικαιολογησουν και ενα σωρο μιζες

Πολυ ευσθητοι εχουμε γινει ρε μαγκες εμεις οι ελληνες οι μαλλοβ μας εχουν κανει

Και δεν λεω την κοροιδια του θηραματος
Αλλο αυτο
Λεω απλα απο μια εικονα ποσο εμφανες ειναι η διαφορα στο θεσμο του κυνηγιου εδω απ οτι στο εξωτερικο και εξηγω και τον λογο

Εστω το ενα δεκατο των λεφτων ´ου τρωνε η μκο και οι καρχαριες πισω τους να δινοταν με την ιδια ευαισθησια για τις φτωχες οικογενειες και απορους θα χαμε γλυτωσει ενα σωρο ψυχες που εφυγαν μη αντεχοντας
Αλλα αυτο δεν θα φερνε χρημα
Χρημα φερνει η δραση των μκο που ασχολουνται αν το να κλασουν 1000 αγελαδες μαζι θα τρυπησει το οζον και ετσι πρεπει να επιδοτησουμε προγραμμα να τρωνε τα ζα βιολογικο σανο .......... ενω την οδια στιγμη ο αλλος κανει πυρηνικη δοκιμη άπροβληματιστα
Αλλου το κυνηγι ειναι ο βασιλιας και αλλου ο μισταρκος (""δουλος ")

Καλησπέρα σας.
Σήμερα καθαρίστηκαν τα τελευταία 10 τρυγόνια και καμιά 50αριά τσίχλες από όλα τα είδη.
Θα γίνουν αύριο στο μαγαζί για να τα απολαύσουμε με καλή παρέα.
Τρυγονια ? :(:(
Ουτε το πουπουλο τους δεν ειδα φετος .buy buy..buy buy..smashfrak.
Καλοφαγωτα Γιωργη ;)
Καλησπερα Παλικαρια :)

Καλησπερα, θα ηθελα την βοηθεια σας.
Υπάρχει ενας κυριος απο αλλη πολη ο οποιος θελει να παρει το δικαννακι μου.
Μου είπε σημερα μετα απο επισκεψη στην ασφαλεια οτι η μεταβιβαση πρεπει να γινει σε κοινο τμημα.
Αλλιως να στειλω το οπλο αντικαταβολη μαζι με τα χαρτια του και με εξουσιοδότηση να μεταβιβασει αυτός για εμενα.
Ρε παιδια αυτο πρωτη φορα το ακουω! Εγω ηξερα οτι στελνει εδω την αδεια αγορας υπογραφω και κρατω ενα αντιγραφο και τα αλλα τα στελνω πακετο.μπορει κάποιος να μου απαντησει με σιγουρια;

Καλησπερα, θα ηθελα την βοηθεια σας.
Υπάρχει ενας κυριος απο αλλη πολη ο οποιος θελει να παρει το δικαννακι μου.
Μου είπε σημερα μετα απο επισκεψη στην ασφαλεια οτι η μεταβιβαση πρεπει να γινει σε κοινο τμημα.
Αλλιως να στειλω το οπλο αντικαταβολη μαζι με τα χαρτια του και με εξουσιοδότηση να μεταβιβασει αυτός για εμενα.
Ρε παιδια αυτο πρωτη φορα το ακουω! Εγω ηξερα οτι στελνει εδω την αδεια αγορας υπογραφω και κρατω ενα αντιγραφο και τα αλλα τα στελνω πακετο.μπορει κάποιος να μου απαντησει με σιγουρια;
Αποστόλη, να ρωτήσεις στο "δικό σου" ΑΤ....έτσι κι αλλιώς εκεί θα έχουν τον φάκελό σου. Μην εμπιστευτείς έναν ιδιώτη που δεν γνωρίζεις.......άμα θες να είσαι ακόμα πιό σίγουρος, να πάρεις τηλέφωνο το ΑΤ του αγοραστή ;)

Status
Not open for further replies.
Back