Εχω 2 κουτιά πιστεύω να φτάσουνΟυτε αλαφρυς ειμαι ουτε θα μου απαγορεύσετε να μπαίνω εδω δα να, για να το πω και Συριανα! Εγω εσας σκεφτομαι που ειστε και άμαθοι! Ρε φυσιγγια πήρατε;; το σκ εχει πόλεμο
Εχω 2 κουτιά πιστεύω να φτάσουνΟυτε αλαφρυς ειμαι ουτε θα μου απαγορεύσετε να μπαίνω εδω δα να, για να το πω και Συριανα! Εγω εσας σκεφτομαι που ειστε και άμαθοι! Ρε φυσιγγια πήρατε;; το σκ εχει πόλεμο
Θα πάω αύριο να πάρω .banana.Ρε φυσιγγια πήρατε;; το σκ εχει πόλεμο
Εχει στο αιγαλεω τετοιο καρτερι με τετοια ανεμισματα? 53 χρονια city δεν εχω παρει χαμπαριΚαλά λες , ας "ανέβουμε" και εμεις
Ρε τι ειστε εσείς να πούμε; μιλάμε το έχετε σπουδάσει το θέμα
Ελα ρε Αιγαλεάρα .victory..victory.53 χρονια city δεν εχω παρει χαμπαρι
Θα πω στον Μακη να κανει την mia ιδιογωμοση με δικη του πυριτιδα κ να δειτε τι βολες θα βγαινουνΘελω φυσιγγια με την mia για να ριχνω παντα μια .......και να πεφτουν οι κοτσιφες ξεροι![]()
Σε λίγοMia....ouuuuuuuuu.banana.
Τζιμαρα με την μια το τελειωσαμε
Τωρα βαλε την δυο![]()
Α αρρενων εσυ?Ελα ρε Αιγαλεάρα .victory..victory.
Μήπως είμαστε και γνωστοί;;;;Μπορεί και συμμαθητές .xm..xm.
Εγω λεω να φερουμε την ΜΙΑ καταδω και να μας γεμιζουν φυσιγγια οι αμερικανοι να κανουμε καρτερι για ταλιμπαν που την κυνηγαν(εκανα και ριμα ο μπαγασας)Θα πω στον Μακη να κανει την mia ιδιογωμοση με δικη του πυριτιδα κ να δειτε τι βολες θα βγαινουν![]()
Ναι .....στο κεντρικό πήγαινα στην Θηβών και την τελευταία χρονιά ( στις φιστικιές απέναντι από το JUMPO) πέτυχα την αλλαγή σε μικτό .Α αρρενων εσυ?
Εγω κανονικα Α' και τελευταια χρονια. Γιναμε ολοι αντρες. ΧαχαχαΝαι .....στο κεντρικό πήγαινα στην Θηβών και την τελευταία χρονιά ( στις φιστικιές απέναντι από το JUMPO) πέτυχα την αλλαγή σε μικτό .
Μάνο να προσέχεις αυτός που θα σου το παραδώσει να μην είναι κάποιος που κεκεδίζει....Καλησπέρα στην παρεα! Παω για κανα έπιπλο και επιστρέφω να σας περιλαβω! Τι ειναι αυτα που ανεβάζετε ρε και εχουμε και καρδιακούς