Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Relax
IMG_5454.jpg

IMG_5460.jpg

IMG_5461.jpg

Καλησπέρα, μόλις γύρισα από το σκοπευτήριο. Ήρθαν τα τσοκάκια BRAIN το μεσημέρι και πήγα να τα δοκιμάσω ... :D Θα πήγαινα βέβαια ούτως ή άλλως ... ;)
Πήρα τον καφέ μου εκεί, έριξα και μια πούλα, δυστυχώς δεν πρόλαβα να ρίξω άλλη, ούτε στον πίνακα δεν μπόρεσα να ρίξω ... οπότε ουσιαστικό συμπέρασμα δεν έβγαλα ...
Πάω να φάω κάτι και επανέρχομαι ... .eat.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Το κυνήγι τέλειωσε για φέτος, τουλάχιστον γιά μένα, να ήμαστε καλά θα περιμένω την έναρξη. Τους επόμενους μήνες θα έχει κάτι καλά περάσματα πήλινων δίσκων. Όταν ξεκινήσουν θα σας κρατώ ενήμερους για το που και πότε μπας και βαρέσετε και οι υπόλοιποι τίποτα.
Κώστα να είσαι γερός και του χρόνου!

Καλησπέρα καρντάσια

.

Καλησπέρα στη παρέα. Την έπεσα ένα 3ωρο και συνήλθα. Το κακο είναι ότι σηκώθηκα με μπούκωμα, μου έφτιαξε η σύζυγος ένα τσαγάκι με πιπεροριζα το οποίο βοηθάει πολλή.
Καλησπέρα Γιάννη. Εύχομαι να είναι παροδικό...

Πωωωω ρε Νικολη μιλαμε για παραδεισος .buy..buy..RESPECT.
Καλησπέρα στη παρέα. Την έπεσα ένα 3ωρο και συνήλθα. Το κακο είναι ότι σηκώθηκα με μπούκωμα, μου έφτιαξε η σύζυγος ένα τσαγάκι με πιπεροριζα το οποίο βοηθάει πολλή.
Περαστικα Γιαννη αυτη η εποχη εχει ολο ιωσεις o_O
Εμενα απο χθες το βραδυ με εχει ταραξει το δοντι μου παμε για σφραγισμα .buy buy..buy buy.
Καλησπερα Παλικαρια ;)

Καλησπέρα, μόλις γύρισα από το σκοπευτήριο. Ήρθαν τα τσοκάκια BRAIN το μεσημέρι και πήγα να τα δοκιμάσω ... :D Θα πήγαινα βέβαια ούτως ή άλλως ... ;)
Πήρα τον καφέ μου εκεί, έριξα και μια πούλα, δυστυχώς δεν πρόλαβα να ρίξω άλλη, ούτε στον πίνακα δεν μπόρεσα να ρίξω ... οπότε ουσιαστικό συμπέρασμα δεν έβγαλα ...
Πάω να φάω κάτι και επανέρχομαι ... .eat.
Καλησπέρα σας!
καλησπερα σε ολους
Καλησπερα στη Κρητη.

Status
Not open for further replies.
Back