Σε ζαλησαν τα χανουμια εχθες. Ολο ΑΕΚ μονο ΑΕΚ γκοοοοοολ γι αυτο.καλησπέρα σας
είπα να πάω μια βόλτα αλλά έχω ένα πονοκέφαλο και κάθησα στ αυγά μου![]()
Δηλαδη ..ομελετα η κατασταση ...καλησπέρα σας
είπα να πάω μια βόλτα αλλά έχω ένα πονοκέφαλο και κάθησα στ αυγάμου
![]()
όχι ρε μακαρόνια με κιμά είχαμε κι εμείςΔηλαδη ..ομελετα η κατασταση ...![]()
Κώστα να είσαι γερός και του χρόνου!Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Το κυνήγι τέλειωσε για φέτος, τουλάχιστον γιά μένα, να ήμαστε καλά θα περιμένω την έναρξη. Τους επόμενους μήνες θα έχει κάτι καλά περάσματα πήλινων δίσκων. Όταν ξεκινήσουν θα σας κρατώ ενήμερους για το που και πότε μπας και βαρέσετε και οι υπόλοιποι τίποτα.
Καλησπέρα Γιάννη. Εύχομαι να είναι παροδικό...Καλησπέρα στη παρέα. Την έπεσα ένα 3ωρο και συνήλθα. Το κακο είναι ότι σηκώθηκα με μπούκωμα, μου έφτιαξε η σύζυγος ένα τσαγάκι με πιπεροριζα το οποίο βοηθάει πολλή.
Πωωωω ρε Νικολη μιλαμε για παραδεισος .buy..buy.Relax
![]()
![]()
![]()
Περαστικα Γιαννη αυτη η εποχη εχει ολο ιωσειςΚαλησπέρα στη παρέα. Την έπεσα ένα 3ωρο και συνήλθα. Το κακο είναι ότι σηκώθηκα με μπούκωμα, μου έφτιαξε η σύζυγος ένα τσαγάκι με πιπεροριζα το οποίο βοηθάει πολλή.
Καλησπέρα, μόλις γύρισα από το σκοπευτήριο. Ήρθαν τα τσοκάκια BRAIN το μεσημέρι και πήγα να τα δοκιμάσω ...Θα πήγαινα βέβαια ούτως ή άλλως ...
Πήρα τον καφέ μου εκεί, έριξα και μια πούλα, δυστυχώς δεν πρόλαβα να ρίξω άλλη, ούτε στον πίνακα δεν μπόρεσα να ρίξω ... οπότε ουσιαστικό συμπέρασμα δεν έβγαλα ...
Πάω να φάω κάτι και επανέρχομαι ... .eat.
Καλησπέρα σας!
Καλησπερα στη Κρητη.καλησπερα σε ολους