Καλημερα στην παρεα!!!!! Πρωτο ΣΚ χωρις οπλο κυνηγι κλπ...εφιαλτης...
ΝαιΚαλημερα σε ολο τον κοσμο .
Η μερα σημερα ειναι για "πρωτο τραπεζι" διπλα στο κύμα με ουζάκια και μεζέδες !!!!!!
αργησες πολυ παυλαρα (να πας για μαζεμα ) αλλα τουλαχιστον εφτασες μεζε
να βγαλεις την ποδια κ το φακιολι απο το κεφαλι πριν βγεις εξωΧαιρετώ την παρέα! Αφού κάναμε τις δουλειές του σπιτιού λέω να πάρω έναν καφέ στο χέρι και να περπατήσω λίγο στη γειτονιά που έχει ωραίο καιρό! Το βραδάκι έχεις μάσες!!!
να βγαλεις την ποδια κ το φακιολι απο το κεφαλι πριν βγεις εξω
Αφού σου έχω πει ότι τις δουλειές του σπιτιού τις κάνω τσιτσίδι!
Ο σωστός ο άνδρας ξεχωρίζει από τις λεπτομέρειες .........ποδιά και φακιόλι είναι πάντα ασορτί.banana.να βγαλεις την ποδια κ το φακιολι απο το κεφαλι πριν βγεις εξω
ξερεις εσυ απο τετοιαΟ σωστός ο άνδρας ξεχωρίζει από τις λεπτομέρειες .........ποδιά και φακιόλι είναι πάντα ασορτί.banana.
Γατάκιιιιιι........Αφού σου έχω πει ότι τις δουλειές του σπιτιού τις κάνω τσιτσίδι!
Περαστικά ρε φίλε. Λυπάμαι που θα πέσει το βάρος σε άλλους .Καλησπερα καλο και ομορφο ΣΚ !!!
Δυστυχος για μενα συνεχιζεται ο αγωνας μου με την μεση
Σε οσους βρεθουν στην βραδινη συνγκεντρωση , να περασετε καλα !!!!
Αν περιμενατε απο μενα δυστυχος θα σας απογοητευα , αφου λογο σαρακοστης ειμαι βενζετερια....Περαστικά ρε φίλε. Λυπάμαι που θα πέσει το βάρος σε άλλους .
ωχωχωχ.αρχισε. μακηηηηη προσεχεΓατάκιιιιιι........
Φιλαράκι ενα σου λέω, για να τ ακούσουν όλοι και ναχουν το νου τους ......μερικοί μερικοί.ωχωχωχ.αρχισε. μακηηηηη προσεχε
.pop.