Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην παρέα.
Το πρωί σήμερα είχε σκοπευτήριο με τον Αποστόλη.(Kastoras)
Ήρθαν και άλλοι φίλοι μετά,ρίξαμε τα φυσίγγια μας και περάσαμε 3-4 ώρες πολύ ωραία.
Εγώ μπορώ να πω ότι κόλλησα άσχημα με την όλη φάση του σκοπευτηρίου.
Μπαίνεις σε μια διαδικασία να μαθαίνεις τα λάθη σου και να βελτιώνεις τις τεχνικές σου.
Πραγματικά απορώ τόσα χρόνια γιατί δεν ασχολούμουν και δεν πήγαινα.
Ο Αποστόλης αν και πρώτη φορά ερχόταν σε επαφή με τον όπλο μου(525) πραγματικά έριξε πάρα πολύ καλά.
Εγώ αντίθετα στην αρχή έριχνα όπου να ναι :D αλλά μετά βελτιώθηκα πολύ.
Και φυσικά η μέρα έκλεισε τόσο καλά όσο άρχισε στο γήπεδο με την νίκη της ομαδάρας επί του Ο.Σ.Φ.Π.

Καλησπέρα στην παρέα.
Ήρθαν και άλλοι φίλοι μετά,ρίξαμε τα φυσίγγια μας και περάσαμε 3-4 ώρες πολύ ωραία.
Μπαίνεις σε μια διαδικασία να μαθαίνεις τα λάθη σου και να βελτιώνεις τις τεχνικές σου.
Ο Αποστόλης αν και πρώτη φορά ερχόταν σε επαφή με τον όπλο μου(525) πραγματικά έριξε πάρα πολύ καλά.
Και φυσικά η μέρα έκλεισε τόσο καλά όσο άρχισε στο γήπεδο με την νίκη της ομαδάρας επί του Ο.Σ.Φ.Π.

Γιωργο οταν ξαναβολεψει το κανονιζουμε;)
Θα πρεπει να δοκιμάσουμε την τσοκαρα άλλωστε;) :)
Και κατι ακομα. Το πουλας το δικαννο; ha haaa

*Υγ. Πολυ ωραιο το σκοπευτηριο. Πρωτη φορα πηγα σε τοσο μεγαλο. Υπηρχε ατομο που οσο εριχνες σε διορθωνε. Ομορφη εμπειρια.

.sarcastic.
Το μεσημέρι την παρέλαβα από φιλαράκια από το Πολύκαστρο Κιλκίς ;)
Έκανε γύρω στα 550 χλμ για να βρεθεί στην αγκαλιά μου .sarcastic..sarcastic.
Τώρα της περνω μέτρα για χωνευτικό μετα την μεσημεριανή πρόβατοκατάνυξη .my man.
Άααα ρε Βόρεια Ελλάδα τι μου κάνεις γι'αυτό σε γουστάρω .buy.
picture upload sites
upload photos
Καλησπέρα Άρχοντες .buy.
Κωστα πλακα μας κανεις ....εχεις ξεπερασει τον Μαμαλακη.....πειναμε κιολας
Εισαι προβοκατορας !!! .sarcastic.

ξέχασε το αν το πουλήσει το έχω καπαρώσει από 5 χρόνια πριν σε άλλο φόρουμ ;)
Ωραιο οπλο Μάκη. Απο τα ελαχιστα εργοστασια κοντακια που μου ήρθαν καλα στο ύψος.
Βαρυγδουπο κλεισιμο που σε κανει να νιωθεις σιγουριά. Μανιτζεβελο, και ανεβαινει πολυ ωραια.
Τι να πω ο φουκαρας που απο τον σκληροτραχηλο κοζακο με τα 3.600 πηγα στο αμερικανικο; Πολιτισμικο σοκ! Ηταν λες και το ειχα ξαναριξει.

καλημέρα καλή εβδομάς σε όλους μάς :)

Ωραιο οπλο Μάκη. Απο τα ελαχιστα εργοστασια κοντακια που μου ήρθαν καλα στο ύψος.
Βαρυγδουπο κλεισιμο που σε κανει να νιωθεις σιγουριά. Μανιτζεβελο, και ανεβαινει πολυ ωραια.
Τι να πω ο φουκαρας που απο τον σκληροτραχηλο κοζακο με τα 3.600 πηγα στο αμερικανικο; Πολιτισμικο σοκ! Ηταν λες και το ειχα ξαναριξει.
αυτό το κοντάκι δεν το έβγαλε πάλι δυστυχώς .well done.

Καλησπέρα στην παρέα.
ωχωχωχ. παει η es 100.και οχι μονο αυτο αλλα κολησατε και οξεια σκοπευτιτιδα. αμαν .pop.
ha haaa

Status
Not open for further replies.
Back