Ευχαριστω Ευριπο! Καλοπουλητο το κανονι! Πολυ καλη τιμη το δινεις μαζι με τα brain..καλο βραδυ σε ολους!γιαννη περαστικα και μπες απομονωση
Ευχαριστω Ευριπο! Καλοπουλητο το κανονι! Πολυ καλη τιμη το δινεις μαζι με τα brain..καλο βραδυ σε ολους!γιαννη περαστικα και μπες απομονωση
καλως τονκαλησπερα κ στα υπολοιπα ρεμαλιαΚαλησπέρα στην παρεα!
Γιάννο περαστικά σας! Το νού σας στη μαμά, αν και οι γυναίκες κακά τα ψέματα είναι πιο ανθεκτικές!Καλησπερα παιδια! Δυστηχως σημερα δεν μπορω να σας παρακολουθησω..ειμαι χαλια απο το πρωι με γριπη μαλλον που κολλησα απο το γιο.ειμαστε σε κατασταση εκτακτου αναγκης στο σπιτι,γιατι ειναι και η γυναικα μου εγκυος στον 5ο μηνα..ο Θεος να βαλει το χερι του να μην κολλησει,γιατι αυτο το πραγμα που νιωθω δεν το εχω ξανανιωσει μιλαμε για πολυ κωλοαρρωστια..
Περαστικά Γιάννη !Καλησπερα παιδια! Δυστηχως σημερα δεν μπορω να σας παρακολουθησω..ειμαι χαλια απο το πρωι με γριπη μαλλον που κολλησα απο το γιο.ειμαστε σε κατασταση εκτακτου αναγκης στο σπιτι,γιατι ειναι και η γυναικα μου εγκυος στον 5ο μηνα..ο Θεος να βαλει το χερι του να μην κολλησει,γιατι αυτο το πραγμα που νιωθω δεν το εχω ξανανιωσει μιλαμε για πολυ κωλοαρρωστια..
Πήρες και κότερο ;καλησπερα κυριοι.πως σας φαινομαι?μαλλον δεν κανω για καπετανιος μεγαλου παπορου εεεεε?
Περαστικα !!!!Καλησπερα παιδια! Δυστηχως σημερα δεν μπορω να σας παρακολουθησω..ειμαι χαλια απο το πρωι με γριπη μαλλον που κολλησα απο το γιο.ειμαστε σε κατασταση εκτακτου αναγκης στο σπιτι,γιατι ειναι και η γυναικα μου εγκυος στον 5ο μηνα..ο Θεος να βαλει το χερι του να μην κολλησει,γιατι αυτο το πραγμα που νιωθω δεν το εχω ξανανιωσει μιλαμε για πολυ κωλοαρρωστια..
ναι θες βολταρακι στο μωλο??Πήρες και κότερο ;
Ναι αμε ! Να φέρω και τα κορίτσια ;ναι θες βολταρακι στο μωλο??
ha haaa
φερτα κι αυτα να κανουμε αλαξοκοτεριεςΝαι αμε ! Να φέρω και τα κορίτσια ;
Γιάννη περαστικά και γρήγορα.Καλησπερα παιδια! Δυστηχως σημερα δεν μπορω να σας παρακολουθησω..ειμαι χαλια απο το πρωι με γριπη μαλλον που κολλησα απο το γιο.ειμαστε σε κατασταση εκτακτου αναγκης στο σπιτι,γιατι ειναι και η γυναικα μου εγκυος στον 5ο μηνα..ο Θεος να βαλει το χερι του να μην κολλησει,γιατι αυτο το πραγμα που νιωθω δεν το εχω ξανανιωσει μιλαμε για πολυ κωλοαρρωστια..
Περαστικα και προσοχη στη συζυγο με το καλο ολαΚαλησπερα παιδια! Δυστηχως σημερα δεν μπορω να σας παρακολουθησω..ειμαι χαλια απο το πρωι με γριπη μαλλον που κολλησα απο το γιο.ειμαστε σε κατασταση εκτακτου αναγκης στο σπιτι,γιατι ειναι και η γυναικα μου εγκυος στον 5ο μηνα..ο Θεος να βαλει το χερι του να μην κολλησει,γιατι αυτο το πραγμα που νιωθω δεν το εχω ξανανιωσει μιλαμε για πολυ κωλοαρρωστια..
Καλησπερα σε ολη την παρεα, ομορφο βραδυ να εχουμε.
Γιαννη, ευχομαι περαστικα σε ολους σας.
Ευριπε το καπετανιλικι σου ταιριαζει απολυτα.
Να σημειωσω πως σημερα παρελαβα αδεια αγορας και για πρωτη φορα μου εδωσαν μονο δυο αντιτυπα, ενα για εμενα και ενα για τον πωλητη.
Καλη συνεχεια σε ολους.
απ το στομα μου το πηρεςΚ. Σταύρο τι εχουμε στα σκαριά;;