Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πουτσουληδες!!!! καλησπερα!!
Ωραια τα ξυλα στο σπιτι δινουν μια αλλη ζεσαστια απο το κρυο αλουμινιο αλλα οταν ερθει η ωρα της συντηρησης γα@@@σετα τριψιμο,στοκος,βερνικι και εκει που μπαινει το τριβιο παλι καλα,εκει που δουλευεις με το χερι γα@@@σετα.
Κρητικε!! μια παροιμια λεει δεν.sex hard.που δεν.sex hard.δεν πας για ψαρεμα, τωρα σε βλεπω σε σκαφος,σε βλεπω να πουλας το οπλο, σιγα-σιγα το πας,για να μας πεις κατι?.sarcastic.

Να δω ποτε θα ξεκινήσω και εγώ .xm.
Την Κυριακή εκανα ενα 8αρι γρήγορο βάδην αλλά με "τσίμπησε" το γόνατο.
Μάλλον δεν είναι έτοιμο ακόμα :(
Αμα σε "τσιμπιση"και τιποτα αλλο μαλλον ειναι ετοιμο!! βαλε φωνη.crying smile..vert funny..vert funny.

Να δω ποτε θα ξεκινήσω και εγώ .xm.
Την Κυριακή εκανα ενα 8αρι γρήγορο βάδην αλλά με "τσίμπησε" το γόνατο.
Μάλλον δεν είναι έτοιμο ακόμα :(

Αμα σε τσίμπησε στο βάδην δεν μπορείς να ρισκάρεις .Με το μαλακό.
Εμένα τελευταία πονάνε τα γόνατα και δεν ξέρω αν είναι από τα παπούτσια η άλλη αιτία.Βέβαια μετά απο τα 10 km.

Κουρασμενη την εχουμε,αλλα καλα.sarcastic.
Να της δώσεις ρεπό να ξεσκάσει κι αυτή λίγο....

Πουτσουληδες!!!! καλησπερα!!
Ωραια τα ξυλα στο σπιτι δινουν μια αλλη ζεσαστια απο το κρυο αλουμινιο αλλα οταν ερθει η ωρα της συντηρησης γα@@@σετα τριψιμο,στοκος,βερνικι και εκει που μπαινει το τριβιο παλι καλα,εκει που δουλευεις με το χερι γα@@@σετα.
Κρητικε!! μια παροιμια λεει δεν.sex hard.που δεν.sex hard.δεν πας για ψαρεμα, τωρα σε βλεπω σε σκαφος,σε βλεπω να πουλας το οπλο, σιγα-σιγα το πας,για να μας πεις κατι?.sarcastic.
Καλως τον Γιαννη. Φουριοζος.;)

Status
Not open for further replies.
Back