Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στη παρέα. Γιορτή της γυναίκας σημερα; 4 κουτιά φυσίγγια μου στοίχισε το δωράκι. Χαλάλι της όμως αφού έχει πολλή υπομονή και κατανόηση με τη λοξα μου...........sarcastic.

Γιαννη αυτο ειναι και το παν με τη λοξα που κουβαλαμε. Αφου σου εξηγηται ωραια κοιτα να την προσεχεις και μη μετρας τα δωρα με φυσιγγια η αλλο κυνηγετικο εξοπλισμο.

;);)
Καλησπέρα στη παρέα. Γιορτή της γυναίκας σημερα; 4 κουτιά φυσίγγια μου στοίχισε το δωράκι. Χαλάλι της όμως αφού έχει πολλή υπομονή και κατανόηση με τη λοξα μου...........sarcastic.
Σημερα οτι θελουν οι γυναικες χορις να λεμε κουβεντα.Θα αποζημ. στο μελων.

Μόλις μου ανακοίνωσε η κυρά ότι θα βγουν
για την γιορτη της γυναίκας.Μάλλον η γιορτή
του άνδρα είναι με τσου λου σε μπάσκετ και
μπάλα..sarcastic.
Οι δικές μας ανέβαλαν την έξοδο γιατί λένε δε αξίζει μιας και θα κυκλοφορούν μόνο γυναίκες.......να ανησυχούμε; .big smile.

Γιαννη αυτο ειναι και το παν με τη λοξα που κουβαλαμε. Αφου σου εξηγηται ωραια κοιτα να την προσεχεις και μη μετρας τα δωρα με φυσιγγια η αλλο κυνηγετικο εξοπλισμο.
Με την αστεία έννοια το έγραψα Παύλο μου. .sarcastic.

Το 525 μυριζει ακομα "λυκο";
Τι πραμα ηταν αυτοοοο;;;;;
Φιλε δεν στο κρυβω. Για μια δοση νομιζα πως μυριζε ο γυφτος!
.very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny.

Φίλε δεν μπορείς να φανταστείς τι βρώμα είχαν οι κάννες.
Τι στο διάολο είχαν μέσα ρε γαμώτο...:D

Ευχαριστώ Γιώργο. Δεν έχω ρίξει ποτέ φυσίγγια του, αν κι έχω δει κατά καιρούς εδώ σε μαγαζιά κανα-δυο τύπους. Κι απ' ότι βλέπω στο site του, ούτε αυτός αναφέρει τι πυρίτιδες χρησιμοποιεί .smashfrak. !!! .... - Σιγά που θα αποτελούσε εξαίρεση !!! .yel. :D

Χαιρετώ την παρέα.
Βλέπω που γραφετε για τα sporting και σκέφτομαι οτι γίνανε πολύ της μόδας τελευταία .Ετσι λοιπόν σε συνδιασμό με τον επαγγελματισμό που διακρίνει τους περισσότερους ,βγάζουν όλοι..... πρώτο πράμα ..buy buy.

Status
Not open for further replies.
Back