Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
17309803_1875388516072937_7504938466448626235_n.jpg
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Που ειναι ο καρχαριας;;;;

Καλησπερα σας. Στην αναμονη για κουρεμα...
Χρηστάρα αρκεί να μην είναι σαν τον δικό μου τον μπαρμπέρη , ο οποίος τον τελευταίο καιρό με κούρευε σαν τραγί και πριν λίγες μέρες μου έσκασε το παραμύθι ότι έχει καταράκτη και δεν πολυβλέπει καλά .big smile..big smile.

καλησπέρα στην παρέα
Δημήτρη Αργύρη καλή θητεία στους λεβέντες σας και κουράγιο στις μαμάδες που το παίρνουν πιο βαριά :)

δεν υπάρχει καρχαρίας στα ρηχά....μη φοβαστε....ορμάτε αααααααααν το βρείτε ;)

Καλησπερα σας. Στην αναμονη για κουρεμα...
τσ έντυσαν τσ άλλοι;;;;;; .big smile.

Καλησπερα σε στρατευσιμους, πατεραδες, κουρεμενους και τραιοκουρεμενους, καλησπέρα στους κυνηγους στους ψαραδες, στα ψαρια, στους καρχαριες, και στα σαγονια του καρχαρια. Τελος, καλησπερα στα κωλομερια, απο τα βορεια λημέρια.
Την καλησπερα μου.

Επιστροφή πριν λίγο απο Θήβα όπου παρουσιάστηκε σήμερα ο μεγάλος.
Η θητεία του 8άμηνη ως ο μεγαλύτερος απο τους τρείς.Τον χαιρέτησα και του είπα πως θα χουμε τον ίδιο καημό,αλλά εγώ τον έχω διπλό.asking..Δηλαδή να περάσει το 8άμηνο και να ερθει η 13η του Νοέμβρη που θα απολυθεί και μαζί του θα έρθουν και οι μπλέ ξεβράκωτες ουκρανέζες.....buy buy..buy buy..buy buy.....
8 μήνες θητεία και αν αφαιρέσεις τον 1 μήνα σε άδειες 7 μήνες ;)
Πωωω ρε φίλε δεν θα προλάβουν ουτε τα άρβυλα να λιωσουν :)
Καλή θητεία στο Παλικάρι σου Δημήτρη
και πες του να κρατήσει και κανένα τζακετ κανένα χιτώνιο είναι ότι πρέπει για το κυνήγι .hunter.1.hunter.1
Καλησπέρα Άρχοντες ;)

Χρηστάρα αρκεί να μην είναι σαν τον δικό μου τον μπαρμπέρη , ο οποίος τον τελευταίο καιρό με κούρευε σαν τραγί και πριν λίγες μέρες μου έσκασε το παραμύθι ότι έχει καταράκτη και δεν πολυβλέπει καλά .big smile..big smile.
Παλι καλα που δεν εκανες κ ξυρισμα .sarcastic.

Καλησπέρα σε όλους ... Δημήτρη και Αργύρη καλή θητεία στα παιδιά σας ..
Πριν λίγο γύρισα από το σκοπευτήριο, καλά ήτανε αλλά φάγαμε το κρύο της αρκούδας, ο αέρας κυριολεκτικά ξύριζε !!! Ήταν εκεί 4 άγγλοι (τακτικοί πελάτες τα τελευταία χρόνια) και ρίχνανε ήδη όταν πήγα. Μπήκα κι εγώ στην επόμενη πούλα μαζί τους ... Πολύ μέτρια ... ο 1ος βατήρας και (ευτυχώς) οι 2 τελευταίοι έσωσαν την κατάσταση και δεν ξεφτιλίστηκα ....sarcastic. Αλλά και οι άγγλοι στο γάμο του καραγκιόζη ρίχνανε ... με επαναληπτικές Rem. 870 12αρες και 20αρες. Αυτοί μάλιστα ρίξανε και 3η πούλα, άσε που στα διαλείμματα έπιναν μπύρες !!!.buy buy..what. . Σκέφτηκα να ξαναμπώ κι εγώ στην 3η πούλα, γιατί μπήκαν και 2 φιλαράκια μου, αλλά ... συγκρατήθηκα :D, να μην το παρακάνουμε κιόλας, το άφησα για την Τετάρτη με την ελπίδα να είναι ο καιρός καλύτερος ... ;)

Χεραιτω τη παρέα.
Επιστροφή πριν λίγο απο Θήβα όπου παρουσιάστηκε σήμερα ο μεγάλος.
Η θητεία του 8άμηνη ως ο μεγαλύτερος απο τους τρείς.Τον χαιρέτησα και του είπα πως θα χουμε τον ίδιο καημό,αλλά εγώ τον έχω διπλό.asking..Δηλαδή να περάσει το 8άμηνο και να ερθει η 13η του Νοέμβρη που θα απολυθεί και μαζί του θα έρθουν και οι μπλέ ξεβράκωτες ουκρανέζες.....buy buy..buy buy..buy buy.....
Με το καλό να τελειώσει ο φαντάρος σου Δημήτρη.

Πυρηναία θέλω .Είμαι και φανατικός του βουνού άλλωστε. Τι να τα κάνω τα παλιοχώραφα της Αγγλίας.....sarcastic.

Eδω εισαι. Πρωτο σταδιο της θεραπειας ειναι να εχεις οπτικοακουστικη επαφη με το θηραμα του ποθου. Σιγα σιγα βεβαια μην σου ελθει αποτομο

Status
Not open for further replies.
Back