Το κοο αν θυμαμαι λεει.......Τον Παοκτζη με το σουβλατζίδικο στις Φερρες τον προλάβατε ?
Το Κοo club ?
Στην Καβησσο έφερνα χώμα με το ανατρεπομενο drive car από την Γεμιστη και μπαζωναμε τον Ορχο με τα παπάκια Μ113
Ωραίες εποχές ρε μάγκες εγώ ανετα ξανά πήγαινα
31 ΛΜΧ με έδρα τον Δορισκο 12 ΕΜΑ 1998-1999
Καλησπέρα Άρχοντες μία γρήγορη ματιά και βούρ για υπνο
Από το πρωί στην δουλειά μετά οδοντίατρο .buy buy.και μετά φακές .buy buy..buy buy.
Καληνύχτα καλό ξημέρωμα
γραψε κι εμεναKαλημερα σε ολους. Μονο εγω ειμαι εκεινος που ΔΕΝ θα ξαναπηγαινα στρατο, με τιποτα; Περαν καποιων φιλιων, που χαθηκανε με το χρονο, χαλαρα ηταν 18 μηνες ποιυ θα μπορουσα ανετα να ειχα κανει κατι αλλο.
ναι ήταν είχε κ ΣΤΕΠ μαζί ,εμάς τότε κατέβαινε καναδεζα μας πήγαινε Φερρες κ μας έφερναν όποτε δεν είχαμε κ τόσο θέμα με τα ταξίΜα για τα ματια μιας ομορφης πλακωθηκαμε στο χωριο με εναν ταξιτζη και μετα δεν μας επερνε κανεις.
Το τυπ υπαρχει ακομα σαν τυπ;
Βικτωρα ουτε εγω περασα καλα.Οταν ανεβηκα πανω ηθελα να κανω διακοπη θητειας.Πολυ κουραση πολυ δουλεια και πολλες φυλακες μιας και ειχαμε εναν κυπριο μαυροσκουφη διοικητη και μας πηγαινε μαμιοντας.Ομως μετα απο τοσα χρονια στην μνημη εχουν μεινει τα ομορφα.Kαλημερα σε ολους. Μονο εγω ειμαι εκεινος που ΔΕΝ θα ξαναπηγαινα στρατο, με τιποτα; Περαν καποιων φιλιων, που χαθηκανε με το χρονο, χαλαρα ηταν 18 μηνες ποιυ θα μπορουσα ανετα να ειχα κανει κατι αλλο.
για να μου απαντησει το χανιωτικο παρεακι θα πατε σκοπευτηριο σημερα η οχι?? για να ξερω αν θα ρθω εστω και για καφε μετα τη δουλεια και για να γινει και φυσιγγοσυζητηση
Βικτωρα ουτε εγω περασα καλα.Οταν ανεβηκα πανω ηθελα να κανω διακοπη θητειας.Πολυ κουραση πολυ δουλεια και πολλες φυλακες μιας και ειχαμε εναν κυπριο μαυροσκουφη διοικητη και μας πηγαινε μαμιοντας.Ομως μετα απο τοσα χρονια στην μνημη εχουν μεινει τα ομορφα.
Ειμασταν απο τους ατυχους που καναμε 18 μηνες και δεν περναγαν με τιποτα.....
Θα πάω !!!!για να μου απαντησει το χανιωτικο παρεακι θα πατε σκοπευτηριο σημερα η οχι?? για να ξερω αν θα ρθω εστω και για καφε μετα τη δουλεια και για να γινει και φυσιγγοσυζητηση