Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα σας κυριοι

Τον Παοκτζη με το σουβλατζίδικο στις Φερρες τον προλάβατε ?
Το Κοo club ? :D:D
Στην Καβησσο έφερνα χώμα με το ανατρεπομενο drive car από την Γεμιστη και μπαζωναμε τον Ορχο με τα παπάκια Μ113 :p
Ωραίες εποχές ρε μάγκες εγώ ανετα ξανά πήγαινα ;)
31 ΛΜΧ με έδρα τον Δορισκο 12 ΕΜΑ 1998-1999 ;)
Καλησπέρα Άρχοντες μία γρήγορη ματιά και βούρ για υπνο ;)
Από το πρωί στην δουλειά μετά οδοντίατρο .buy buy.και μετά φακές .buy buy..buy buy.
Καληνύχτα καλό ξημέρωμα .sleepy.
Το κοο αν θυμαμαι λεει.......
Παρακαλαγαμε ποτε θα ρθει Πουσουκου για να παμε να δουμε κανεναν λοκο.
Αλλα οι ντοπιοι δεν της αφηναν να βγουν τις τσουπρες πριν της 12 ...οποτε τις βλεπαμε λιγοι τυχεροι που ξεραμε την τρυπα στο συρμα........

Last edited:
Kαλημερα σε ολους. Μονο εγω ειμαι εκεινος που ΔΕΝ θα ξαναπηγαινα στρατο, με τιποτα; Περαν καποιων φιλιων, που χαθηκανε με το χρονο, χαλαρα ηταν 18 μηνες ποιυ θα μπορουσα ανετα να ειχα κανει κατι αλλο.
γραψε κι εμενα

Καλήμερα σας κύριοι
Μα για τα ματια μιας ομορφης πλακωθηκαμε στο χωριο με εναν ταξιτζη και μετα δεν μας επερνε κανεις.
Το τυπ υπαρχει ακομα σαν τυπ;
ναι ήταν είχε κ ΣΤΕΠ μαζί ,εμάς τότε κατέβαινε καναδεζα μας πήγαινε Φερρες κ μας έφερναν όποτε δεν είχαμε κ τόσο θέμα με τα ταξί

Kαλημερα σε ολους. Μονο εγω ειμαι εκεινος που ΔΕΝ θα ξαναπηγαινα στρατο, με τιποτα; Περαν καποιων φιλιων, που χαθηκανε με το χρονο, χαλαρα ηταν 18 μηνες ποιυ θα μπορουσα ανετα να ειχα κανει κατι αλλο.
Βικτωρα ουτε εγω περασα καλα.Οταν ανεβηκα πανω ηθελα να κανω διακοπη θητειας.Πολυ κουραση πολυ δουλεια και πολλες φυλακες μιας και ειχαμε εναν κυπριο μαυροσκουφη διοικητη και μας πηγαινε μαμιοντας.Ομως μετα απο τοσα χρονια στην μνημη εχουν μεινει τα ομορφα.
Ειμασταν απο τους ατυχους που καναμε 18 μηνες και δεν περναγαν με τιποτα.....

Βικτωρα ουτε εγω περασα καλα.Οταν ανεβηκα πανω ηθελα να κανω διακοπη θητειας.Πολυ κουραση πολυ δουλεια και πολλες φυλακες μιας και ειχαμε εναν κυπριο μαυροσκουφη διοικητη και μας πηγαινε μαμιοντας.Ομως μετα απο τοσα χρονια στην μνημη εχουν μεινει τα ομορφα.
Ειμασταν απο τους ατυχους που καναμε 18 μηνες και δεν περναγαν με τιποτα.....

Φιλιππα, δεν ειναι πως δεν περασα καλα. Και καλα περασα, και κακα, και φυλακες εφαγα, και αγγαρειες πηγα, και γενικα φανταζομαι οτι περναγα οπως και οι περισσοτεροι απο μας. Αλλα ρε φιλε, ειλικρινα, φαντασου τον εαυτο σου στα 20, ποσο πιο ενδιαφεροντες θα ηταν αυτοι οι 18 μηνες, αν ησουν εξω και εκανες μια νορμαλ ζωη ενος 20αχρονου. Αλλες εμπειριες ο στρατος δεν το συζητω, αλλα οχι να τις αναπολω κιολας. Εκτος αν αναπολητε ολοι, την συγκεκριμενη ηλικια, οποτε ναι, να συμφωνησω και γω

Status
Not open for further replies.
Back