Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φιλιππα, δεν ειναι πως δεν περασα καλα. Και καλα περασα, και κακα, και φυλακες εφαγα, και αγγαρειες πηγα, και γενικα φανταζομαι οτι περναγα οπως και οι περισσοτεροι απο μας. Αλλα ρε φιλε, ειλικρινα, φαντασου τον εαυτο σου στα 20, ποσο πιο ενδιαφεροντες θα ηταν αυτοι οι 18 μηνες, αν ησουν εξω και εκανες μια νορμαλ ζωη ενος 20αχρονου. Αλλες εμπειριες ο στρατος δεν το συζητω, αλλα οχι να τις αναπολω κιολας. Εκτος αν αναπολητε ολοι, την συγκεκριμενη ηλικια, οποτε ναι, να συμφωνησω και γω
Βικτωρα αν βαλουμε τα λουκια που φαγαμε στο κομματι του εργασιακου τομεα απο τοτε που πηραμε την ροζαλια μεχρι τα σημερινα χαλια που βιωνουμε
τοτε πιστεψε με
αυτα που περασαμε στον στρατο 18 μηνες ηταν φλουδες
Αν ηξερα οτι θα πανε ετσι τα πραγματα εγω θα πηγαινα και μονιμος και να σου πω την αληθεια το μετανοιωσα
Τοτε βεβαια το μυαλο ηταν αλλου
1.300 ευρω μισθος βρεξει χιονισει
+ ενσημα + εξτρα υπερωριες απο ασκησεις κτλ
+ ωραριο 07.00-14.00 χωρις να σε απειλει κανενας οτι θα βρεθεις ανεργος δεν το βρισκεις πουθενα στον ιδιωτικο τομεα ;)
Καλησπερα Παλικαρια ;)
Αργυρη καλη θητεια στο Παλικαρι σου ;)

Βικτωρα αν βαλουμε τα λουκια που φαγαμε στο κομματι του εργασιακου τομεα απο τοτε που πηραμε την ροζαλια μεχρι τα σημερινα χαλια που βιωνουμε
τοτε πιστεψε με
Αν ηξερα οτι θα πανε ετσι τα πραγματα εγω θα πηγαινα και μονιμος και να σου πω την αληθεια το μετανοιωσα
+ ωραριο 07.00-14.00 χωρις να σε απειλει κανενας οτι θα βρεθεις ανεργος δεν το βρισκεις πουθενα στον ιδιωτικο τομεα ;)
Καλησπερα Παλικαρια ;)
Και το σημαντικοτερο στα 25 χρονια συνταξη μεχρι τωρα......
Τωρα δεν ξερω που το πηγαν.....
Καποτε δεν το σκεφτομουν καν για μονιμος...
Πλεον το σκεφτομαι και λεω οτι εκανα μεγαλη μαλακια που δεν εκατσα....

Τέτοια εποχή κάθε χρόνο ξεκινάνε οι δίαιτες και έχουμε στο μαγαζί περίπου τα ίδια σκηνικά.ha ha ha.
Το μεσημέρι λοιπόν μπαίνει στο μαγαζί μια κυρία λίγο ευτραφής .sarcastic.
Μου λέει ""ξεκίνησα μια ειδική δίαιτα η οποία περιέχει ξηρούς καρπούς ωμούς"
Ωραία της λέω , τι να σας βάλω ;;;;
Από μισό κιλό θέλω στα ωμά .
Ξεκίνησα να βάζω και ο λογαριασμός έβγαινε αρκετός , μάλιστα κάποια στιγμή της πρότεινα να σταματήσω λέγοντας της "" με όλα αυτά θα την βγάλετε κανα μήνα""".....και μου απαντάει.
Μπα σε δυο τρεις μέρες θα τα έχω φάει .what..what..what.
Κάτι μου λέει ότι του χρόνου θα μου ξανάρθει πιο ψωμωμένη .big smile..big smile.
Παει τρελαθηκες
Αστην ρε να φαει κ καθε φορα λεγε της πως κομψινε
Η καλυερη σου πελατησσα θα γινει

Διονύση μόνο για τσιπούρες(αλανιαρες)εχω πάει. Μετά το Πάσχα θα ξεκινήσω βαθια για τα μεγάλα ψαρια αλλά και οι τσιπούρες που πάω τώρα ειναι μεγαλες, εχτές έπιασα μια και 2.8kg.....
βαλε καμια φωτο χρηστο να μας φτιαξεις;)

τοτε πιστεψε με
Καλησπερα Παλικαρια ;)
Νασε καλα ..

Ξεχασα να σας πω οτι το πρωί βγαίνοντας απο το ξενοδοχείο, το οποίο είναι ειναι λίγο εξω απο το Αμύνταιο, οι τσίχλες πέρναγαν τρένο πανω απο το κεφαλι μου και σε ύψος λιγότερο των 35 μ.
Τωρα σας αφήνω γιατι εχω ραντεβού στο κουτούκι.

Status
Not open for further replies.
Back