φυσιγγι φαρμακι τουφεκια μαματηΚρητηκιε και με φυσιγγια φαρμακερα
φυσιγγι φαρμακι τουφεκια μαματηΚρητηκιε και με φυσιγγια φαρμακερα
ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ!!!!!!!Τα λεμε το βραδι παω Ασκληπειιο Βουλας μπηκε το πρωι ο πατερας μου για τις εξετασεις αφου αυριο χειρουργειται για αλλαγη ισχιου. Εχει αλλαξει πριν 10 χρονια το ενα και τωρα μπηκε για το αλλο ....ειναι και 78 χρονων !!
Χρηστακο πως παει η κυρα?Καλησπέρα στην παρέα.!!!
Ταχα μου- Ταχα μου πως δεν σκιστηκε αλλου?Ειδικα εαν προκαλει κυκλοφοροντας με παντελονι κατακομματιασμενο
Φυσιγγια πηρες?? η ειναι αυτογεμιζομεναΚαλησπέρα μάγκες μου , "βαράτε" αλύπητα
Παρακαλω να μεταφερθει σε αλλο ποστ αλλα γραφουμε εδωΤο αποψινό ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ .αφιερωμένο στον Μαρινάκη.
Μια χαρά Γιάννη,μεσα είμαστε τώρα αύριο το πρωί γενναμε,ηρθε η ώρα και έχω πολύ ανχος...Χρηστακο πως παει η κυρα?
Με το καλό πατριώτ.Μια χαρά Γιάννη,μεσα είμαστε τώρα αύριο το πρωί γενναμε,ηρθε η ώρα και έχω πολύ ανχος...
με το καλό ΧρήστοΜια χαρά Γιάννη,μεσα είμαστε τώρα αύριο το πρωί γενναμε,ηρθε η ώρα και έχω πολύ ανχος...
Η ώρα η καλή!Μια χαρά Γιάννη,μεσα είμαστε τώρα αύριο το πρωί γενναμε,ηρθε η ώρα και έχω πολύ ανχος...
Με το καλό Χρήστο.Μια χαρά Γιάννη,μεσα είμαστε τώρα αύριο το πρωί γενναμε,ηρθε η ώρα και έχω πολύ ανχος...
Με το καλοοοο ολα θα πανε καλαΜια χαρά Γιάννη,μεσα είμαστε τώρα αύριο το πρωί γενναμε,ηρθε η ώρα και έχω πολύ ανχος...
Χρήστο με το καλό! Δεν χρειάζεται άγχος! Στιγμές που θυμάσαι για μια ζωή.Μια χαρά Γιάννη,μεσα είμαστε τώρα αύριο το πρωί γενναμε,ηρθε η ώρα και έχω πολύ ανχος...
με το καλο και μην αγχωνεσαι. ολα καλα θα πανεΜια χαρά Γιάννη,μεσα είμαστε τώρα αύριο το πρωί γενναμε,ηρθε η ώρα και έχω πολύ ανχος...
Μπραβο χρηστακο με το καλο, ολα θα πανε καλα θα δεις με τις καλλιτερες ευχες μουΜια χαρά Γιάννη,μεσα είμαστε τώρα αύριο το πρωί γενναμε,ηρθε η ώρα και έχω πολύ ανχος...
Ειναι σταθερού τσοκαρίσματος ; και αν ναι για τι .....σύσφιξη μιλάμε ;Δίκαννο μεγάλου διαμετρήματος για απαιτητικά κυνήγια.
http://nitroexpress.info/ubbthreads/photos_info/201003/CandiceBoucherwithDoubleRifle.jpg