Καλησπέρα, που είναι η λονδρέζα της παραλιακής; Χάθηκε ...
Πονάει το δοντάκι τουΚαλησπέρα, που είναι η λονδρέζα της παραλιακής; Χάθηκε ...
Το 2008 μου ειχε ερθει απο τον στρατο λευκο φ.π. Σημερα μου ηρθε ξανα πρασινο! Εχει τυχει αυτο σε κανεναν αλλο αυτο;
Το ιδιο μου εχουν κανει πριν λιγα χρονια και για το jimny...
Ετοιμάσου για το μέτωπο Χρήστο.Η πατρίδα σε καλεί..
Mπαινοντας στην πολη μολις περασεις τις γραμμες του τρενου θα συναντήσεις στο δεξι σου χερι ένα βενζιναδικο BPΑύριο πρωί πρωί αναχωρώ για Μεγαλόπολη και θα επιστρέψω μεθαύριο.
Μεταξύ των άλλων θα φέρω και την ένεση για τον Αλεπουδιάρη. Τρέμε Νιόνιο.Αυτό μόνο έχω να σου πω .
Mπαινοντας στην πολη μολις περασεις τις γραμμες του τρενου θα συναντήσεις στο δεξι σου χερι ένα βενζιναδικο BP
Απεναντι ακριβως εχει μια ταβερνα σπεσιαλ
Θα ρωτήσεις τους ντοπιους να σου πουν πως θα πας για καφε στα Παπακια .buy.
Θα πιεις καφε και στα 20 μετρα θα εχεις θεα με ελαφια-ζαρκάδια-αγριογούρουνα -χηναρια-πρασινοκεφαλα
Καλησπέρα σε όλα τα αρχοντοπουλα
Άσε την ένεση και φέρε 2 κιλά γουρουνοπούλα από την Καλαμάτα, ένα τσιγάρο δρόμος είναι ....Μεταξύ των άλλων θα φέρω και την ένεση για τον Αλεπουδιάρη.
Το πολύ 10 λεπταΕκεί έχω φάει Κώστα πριν απο ένα χρόνο.Λίγο πιο πέρα αν θυμάμαι καλά είχε και μια άλλη .Νομίζω την έχει η Κυρά Μαρία.Είχαμε φάει πολύ καλά και εκεί.
Τώρα για τον καφέ στα παπάκια θα εξαρτηθεί τι ώρα θα τελειώσει η δουλειά γιατί μπορεί να μας πάρει αργά το απόγευμα.Πόση ώρα είναι απο την πόλη ;
Άσε την ένεση και φέρε 2 κιλά γουρουνοπούλα από την Καλαμάτα, ένα τσιγάρο δρόμος είναι ....
Το πολύ 10 λεπτα
Είναι ο δρομος που οδηγει για Καρυταινα-Ανδριτσαινα και βεβαια στο χωριο μου
Πηγαινε Δημητρη αξιζει τον κοπο
To Aνω ΚοτυλιοΘύμισε μου ποιο είναι ; Το Κωτίλιο;
To Aνω Κοτυλιο