Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την έκανε για Λονδίνο .Με καινούργιο look πάει για ψώνια η Λονδρέζα..sarcastic.

Untitled-2%20copy.jpg

Το 2008 μου ειχε ερθει απο τον στρατο λευκο φ.π. Σημερα μου ηρθε ξανα πρασινο! .fiurius. Εχει τυχει σε κανεναν αλλο αυτο;
Το ιδιο μου εχουν κανει πριν λιγα χρονια και για το jimny...

Last edited:
Το 2008 μου ειχε ερθει απο τον στρατο λευκο φ.π. Σημερα μου ηρθε ξανα πρασινο! .fiurius. Εχει τυχει αυτο σε κανεναν αλλο αυτο;
Το ιδιο μου εχουν κανει πριν λιγα χρονια και για το jimny...

Ετοιμάσου για το μέτωπο Χρήστο.Η πατρίδα σε καλεί...hunter.

Αύριο πρωί πρωί αναχωρώ για Μεγαλόπολη και θα επιστρέψω μεθαύριο.
Μεταξύ των άλλων θα φέρω και την ένεση για τον Αλεπουδιάρη. Τρέμε Νιόνιο.Αυτό μόνο έχω να σου πω .

Αύριο πρωί πρωί αναχωρώ για Μεγαλόπολη και θα επιστρέψω μεθαύριο.
Μεταξύ των άλλων θα φέρω και την ένεση για τον Αλεπουδιάρη. Τρέμε Νιόνιο.Αυτό μόνο έχω να σου πω .
Mπαινοντας στην πολη μολις περασεις τις γραμμες του τρενου θα συναντήσεις στο δεξι σου χερι ένα βενζιναδικο BP ;)
Απεναντι ακριβως εχει μια ταβερνα σπεσιαλ .well done.
Θα ρωτήσεις τους ντοπιους να σου πουν πως θα πας για καφε στα Παπακια .buy.
Θα πιεις καφε και στα 20 μετρα θα εχεις θεα με ελαφια-ζαρκάδια-αγριογούρουνα -χηναρια-πρασινοκεφαλα .well done.
Καλησπέρα σε όλα τα αρχοντοπουλα ;)

Mπαινοντας στην πολη μολις περασεις τις γραμμες του τρενου θα συναντήσεις στο δεξι σου χερι ένα βενζιναδικο BP ;)
Απεναντι ακριβως εχει μια ταβερνα σπεσιαλ .well done.
Θα ρωτήσεις τους ντοπιους να σου πουν πως θα πας για καφε στα Παπακια .buy.
Θα πιεις καφε και στα 20 μετρα θα εχεις θεα με ελαφια-ζαρκάδια-αγριογούρουνα -χηναρια-πρασινοκεφαλα .well done.
Καλησπέρα σε όλα τα αρχοντοπουλα ;)

Εκεί έχω φάει Κώστα πριν απο ένα χρόνο.Λίγο πιο πέρα αν θυμάμαι καλά είχε και μια άλλη .Νομίζω την έχει η Κυρά Μαρία.Είχαμε φάει πολύ καλά και εκεί.
Τώρα για τον καφέ στα παπάκια θα εξαρτηθεί τι ώρα θα τελειώσει η δουλειά γιατί μπορεί να μας πάρει αργά το απόγευμα.Πόση ώρα είναι απο την πόλη ;

Μεταξύ των άλλων θα φέρω και την ένεση για τον Αλεπουδιάρη.
Άσε την ένεση και φέρε 2 κιλά γουρουνοπούλα από την Καλαμάτα, ένα τσιγάρο δρόμος είναι .... :rolleyes:

Εκεί έχω φάει Κώστα πριν απο ένα χρόνο.Λίγο πιο πέρα αν θυμάμαι καλά είχε και μια άλλη .Νομίζω την έχει η Κυρά Μαρία.Είχαμε φάει πολύ καλά και εκεί.
Τώρα για τον καφέ στα παπάκια θα εξαρτηθεί τι ώρα θα τελειώσει η δουλειά γιατί μπορεί να μας πάρει αργά το απόγευμα.Πόση ώρα είναι απο την πόλη ;
Το πολύ 10 λεπτα
Είναι ο δρομος που οδηγει για Καρυταινα-Ανδριτσαινα και βεβαια στο χωριο μου .exciting.
Πηγαινε Δημητρη αξιζει τον κοπο ;)

Άσε την ένεση και φέρε 2 κιλά γουρουνοπούλα από την Καλαμάτα, ένα τσιγάρο δρόμος είναι .... :rolleyes:

Ρε φίλε το πιστεύεις ότι δεν έχω πάει ποτέ στην Καλαμάτα όπως και στην Σπάρτη ; Οι μοναδικές πρωτεύουσες που δεν έχω πάει.
Τώρα και να ήθελα δεν προλαβαίνω.Αυριθο έχουμε δουλειά όλη μέρα και την Παρασκευή το πρωί.Παρασκευή μεσημέρι επιστροφή.

Το πολύ 10 λεπτα
Είναι ο δρομος που οδηγει για Καρυταινα-Ανδριτσαινα και βεβαια στο χωριο μου .exciting.
Πηγαινε Δημητρη αξιζει τον κοπο ;)

Θύμισε μου ποιο είναι ; Το Κωτίλιο;

To Aνω Κοτυλιο :D

Μέσα στο μήνα θα ξανακατέβω αλλά και πάλι πολύ πιεσμένα ,Αν τα καταφέρουμε.......
Παλιότερα μέναμε τρεις με τέσσερις μέρες.Τ5ώρα είναι τέτοια η δουλειά που δεν γίνεται αλλά δεν υπάρχει και όρεξη.

Status
Not open for further replies.
Back