Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπέρα σας κούραση ατελείωτη και μόλις γύρισα απ΄την δουλειά νηστικός έφυγα με φίλους βόλτα σε 2 διπλανά χωριά να δούμε γνωστούς και άγνωστους φίλους κυνηγούς μιας και την Κυριακή ψηφίζουμε στον σύλλογο θέλωντας να φέρουμε όσο το δυνατόν κοντα περισσότερους στις εκλογές :)

το σίγουρο είναι ότι γυρίζω στα αγαπημένα μου επανιέλ μπρετόν
υπάρχουν 2 επιλογές και μέχρι την Κυριακή θα ξεκαθαρίσει :)
Μάκη με το καλό το σκυλάκι φίλε. Σου εύχομαι να σου δώσει άπειρες συγκινήσεις :) Καλησπέρα καρντάσια!

καλησπέρα σας κούραση ατελείωτη και μόλις γύρισα απ΄την δουλειά νηστικός έφυγα με φίλους βόλτα σε 2 διπλανά χωριά να δούμε γνωστούς και άγνωστους φίλους κυνηγούς μιας και την Κυριακή ψηφίζουμε στον σύλλογο θέλωντας να φέρουμε όσο το δυνατόν κοντα περισσότερους στις εκλογές :)

το σίγουρο είναι ότι γυρίζω στα αγαπημένα μου επανιέλ μπρετόν
υπάρχουν 2 επιλογές και μέχρι την Κυριακή θα ξεκαθαρίσει :)
Οποια και αν εινςι η επιλογη σου σου ευχομε καλοριζικο:)

Καλημερα σε ολους, με δυναμη, υγεια και πιστη σε οτι κανουμε, ακλονητοι στις θεσεις μας, αυτο φοβουνται ολοι αυτοι που προσπαθουν για
το "καλο" μας, την οργη της εντιμοτητας. Παρα τα συνεχη "χτυπηματα", στα σχεδον 60 μου, ειμαι δυνατος περισσοτερο απο ποτε.
Καλη συνεχεια!!!

Καλημέρα κι από μένα από τα ψιλο-βροχερά Χανιά ... Ευτυχώς που χθες το απόγευμα δεν μας τα χάλασε ο καιρός στο σκοπευτήριο, και μπόρεσα κι έριξα 2 πούλες, με καλό παρεάκι, και το φχαριστήθηκα !!! Έχει αλλάξει και το σχήμα, αλλά όλα καλά, μια χαρά τα πήγαμε ...
Αύριο πάλι, καιρού επιτρέποντος ... αν και σύμφωνα με τα προγνωστικά μάλλον δεν ... :(

Status
Not open for further replies.
Back