Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
20170329_104238.jpg
καλημερα!! Αλλη μια καλοκαιρινη σεζον ξεκηνησε αγναντεβωντας τα βουνα απεναντη με αυτην την παλιοθαλασσα μπροστα μου.Καλο καλοκαιρι σε ολους και καλο κουραγιο στους νησιοτες..sarcastic..sex hard.
Κάπου το ξέρω αυτό το μέρος......sarcastic.
Καλή σεζόν φίλε με υπομονή και δύναμη.
Άντε γιατί δεν μπορώ άλλη..........coca cola. ..sarcastic.

Καλησπέρα... την κάναμε τη βόλτα μας πάλι στο σκοπευτήριο... Καφεδάκι με Ευριπίδη και Γιάννη το μπαρή του, Βίκτωρα, Δημήτρη (Dimitrisliou) και άλλους. Εκεί πάλι και οι Άγγλοι. Έριξα και μια πούλα, οι άλλοι 4 είχαν έρθει άοπλοι ... .yel.
Ήρθε κι ένας πιτσιρικάς κάπου 12-13 χρονών με τον πατέρα του κι άλλον έναν ... από την Παλαιόχωρα !!! ... 85 χλμ. για να ρίξουν 1-2 πούλες !!! Πολύ καλός ο μικρός, 3-4 φορές έχουν έρθει αλλά είναι ταλέντο, ήδη ρίχνει πολύ καλύτερα από τον πατέρα του, σε λίγο θα μας βάλει τα γυαλιά σε όλους μας !!!
IMG_20170329_205612.jpg

Καληνύχτα, καλό ξημέρωμα ...

Οσο θα γλυκαινει ο καιρος, τοσο θα βλεπουμε περισσοτερο κοσμο. Προσωπικα χαιρομαι με τους νεους θαμωνες, σιγα σιγα (και εν μεσω κρισης) κατι δειχνει πως κινηται προς τη σωστη κατευθυνση για τους νεους κυνηγους που θελουν.

Ετοιμα τα χαρτια, μενει το πιστοποιητικο του γιατρου, και φυσικα τα ευρω...

καλημέρα σας :)

Καλημέρα μάγκες μου.
Καφεδάκι και ανάγνωση ηλεκτρονικού τύπου. Μερικές φορές πραγματικά δεν ξέρεις αν πρεπει να γελασεις η να κλάψεις. Μετά την Ραχήλ έχουμε και τον Νότηhttp://m.news247.gr/eidiseis/politiki/o-noths-marias-anakoinwse-thn-idrysh-kommatos.4600086.html
θα τους ψηφίσω όλους αυτή την φορά δεν μου ξεφεύγουν....μας τίμησαν....και πρέπει ha haaa

Status
Not open for further replies.
Back