Ειδες ανοιχτα και μπηκεςΚαλησπερα σας.Ειχα καποιες μερουλες να μπω και μου λειψατε.
Ελπιζω να ειστε ολοι καλα και δυνατοι
...
Ειδες ανοιχτα και μπηκεςΚαλησπερα σας.Ειχα καποιες μερουλες να μπω και μου λειψατε.
Ελπιζω να ειστε ολοι καλα και δυνατοι
Το καταστημα ειναι παντα ανοιχτο..Κυριακες κ αργιες δεν υπαρχουν..Χριστουγεννα,Πρωτοχρονιά και πασχα εδω κάνουμε..Ειδες ανοιχτα και μπηκες
...
Έχω νεότερα, ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές στην πρώτη φωτο στην μεγάλη πλυμηρα του 94 είχε γεμίσει νερό όλη αυτή η περιοχή μόνο οι φουντες από τις κορφες των ελιων φαίνονταν μάλιστα είχαν πέσει και πρασινοκεφαλα τότε.
Μιχαλη που χαθηκες ...παλιοπαιδοΚαλησπέρα σε όλα τα παλιόπαιδα τ ατίθασα
Εγώ ρωσιδες βλέπω
Ρε Παυλο εμενα γιατι μου βγαζει κατι ξεβρακοτες.....
Ειδες ανοιχτα και μπηκες
...
Οι φιλοι κρητικοι να προσεχουν αυριο για εντονα καιρικα φαινομενα..
Αρνι ή κατσικι....ha haaaΗρθα για να σας ομορφηνω το φορουμ......
Βαλε ενα σκατςςςςςς ον αιςςςςςςς
Ευχαριστουμε Κ.Αρνιακε.....
Για την μερα του Πασχα εχουμεεεεε τιποτιςςςς
Τρεχάματα Αργυρη, λίγο με τις δουλειές,λίγο με τη μάνα μου, αλλά όλα καλά. Εύχομαι να τα πούμε από κοντά σε καμία μάζωξη η σε κανένα άλλο event άμα φτιάξει κι ο καιρός.Μιχαλη που χαθηκες ...παλιοπαιδο
Εγώ ρωσιδες βλέπω
Εσυ με την μανα σου εγω με τον πατερα μου....αλλα ευχομαι ολα καλα !!Τρεχάματα Αργυρη, λίγο με τις δουλειές,λίγο με τη μάνα μου, αλλά όλα καλά. Εύχομαι να τα πούμε από κοντά σε καμία μάζωξη η σε κανένα άλλο event άμα φτιάξει κι ο καιρός.
Ετσι ειναι φιλε..Με το σταυρο στο χερι μονο οι παπαδες κανουν λεφτα.!!Αστα φίλε χρόνια τους υποφέρει και η χώρα και ο λαός όλους αυτούς τούς κηφινες. Το κακό είναι ότι όλοι αυτοί είναι το ίδιο πράγμα είτε αριστεροι,είτε δεξιοι, είτε κεντροοι λέγονται,πουλάνε παραμύθι δεν υπάρχει όμως αυτή τη στιγμή κάποιος πατριωτης δυστηχως.
Και εδώ που είμαι τώρα μην νομίζεις ότι είναι καλύτερα ακρίβεια, φόροι και παλιοζωη του γάιδαρου.
Αυτό είναι στο πάρκινγκ του MOTEL που δουλεύω, καταραμενη φτώχεια και γω δεν έχω να πάρω ένα Perazzi mx 2000 η τουλάχιστον ένα 692 black edition.
gifs upload
Maserati πόσα χιλιάρικα έχει αυτό το πράγμα? Το οδηγεί ένας πιτσιρικάς μαυρακος πρέπει να χει πουλήσει πολυ βρωμαλευρο γιατί για πλουσιοπαιδο δεν τον κόβω με τίποτα.
Κι αυτοί σκαρτοι είναι Γιώργο μου.Ετσι ειναι φιλε..Με το σταυρο στο χερι μονο οι παπαδες κανουν λεφτα.!!