Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Eπειδη ο Γιαννης παθαινει ψυχικο τραλαλα με τα κοψιδια μου .sarcastic..sarcastic.
σκεφτηκα σημερα να αλλαξω το μενου και να το γυρισω στο μαγειρευτο .buy..buy..sarcastic..sarcastic.

Ετσι πηρα την συνταγη απο το HL και την εφαρμοσα κατα γραμμα και ιδου το αποτελεσμα .my man..my man.
Τσιν -τσιν λεμονατες με συνοδεια πατατουλες τηγανιτες και τσιπουρακι Ηπειρου .RESPECT..RESPECT.

Καλησπερα Αρχοντες ;);)
Τι θα γίνει με σένα ;;;;.smashfrak..smashfrak..hit.
Φεύγω για να μην βλεπω .sarcastic.

Ρε φίλε αυτό το τελευταίο ,δηλαδή το "τσιπουρακι Ηπειρου " τι το ήθελες ;;;
Οχι τίποτα άλλο αλλά με αναγκάζεις να ανεβάσω και κατι άλλο της Ηπείρου ...buy buy..buy buy..buy buy.

Maios_2011_077.jpg
Μου επιτρεπεις να το δεσω λιγο ? .my man..my man.

Eπειδη ο Γιαννης παθαινει ψυχικο τραλαλα με τα κοψιδια μου .sarcastic..sarcastic.
σκεφτηκα σημερα να αλλαξω το μενου και να το γυρισω στο μαγειρευτο .buy..buy..sarcastic..sarcastic.

Ετσι πηρα την συνταγη απο το HL και την εφαρμοσα κατα γραμμα και ιδου το αποτελεσμα .my man..my man.
Τσιν -τσιν λεμονατες με συνοδεια πατατουλες τηγανιτες και τσιπουρακι Ηπειρου .RESPECT..RESPECT.

Καλησπερα Αρχοντες ;);)
Δωσε κουμπαρε δωσε,δωσε και ας μου τρεχουν τα σαλια μιαμιση βδομαδουλα εμεινε!!!!! μετα το πασχα να δεις τι σου ετοιμαζω!!.my man..sarcastic.

Ρε φίλε αυτό το τελευταίο ,δηλαδή το "τσιπουρακι Ηπειρου " τι το ήθελες ;;;
Οχι τίποτα άλλο αλλά με αναγκάζεις να ανεβάσω και κατι άλλο της Ηπείρου ...buy buy..buy buy..buy buy.

Maios_2011_077.jpg
Καλα Δημητρακη καλα......ααα σε σημειωσα και εσενα.sarcastic.

Καλησπερα Αρχοντες ;);)

E δε τρωγεσαι με τιποτα... .asking.

Καλησπέρα ... Πραγματικά χαμός από κόσμο σήμερα στο σκοπευτήριο ... Από Άγγλους και ντόπιους, από πιτσιρίκια μέχρι ηλικιωμένους, από όλες τις ... τάξεις και τα επαγγέλματα !!!
Ίσα-ίσα που προλάβαμε να τελειώσουμε την τελευταία πούλα πριν σκοτεινιάσει τελείως !!! .buy buy.
σας καλησπεριζω.μολις γυρισα απ το σκοπευτηριο οπου εσμιξα με το παρεακι πλην του βικτωρα ο οποιος ελαβε απουσια. εντυπωσιακος ο γιανναρος που με βιδωμενο απανω στην μπενελα με την 76αρα κανη. το νεοαποκτηθεν kicks εκανε φοβερα πραματα στα πιατακια...
Κι όμως ήρθε ... απλά εσύ έφυγες νωρίς !!! ;) .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back