Που ειναι ρε οι ερευνητες να το μελετησουν αυτο ;
Που ειναι ρε οι ερευνητες να το μελετησουν αυτο ;
Κάλιο αργά παρά ποτέΣτο χα πει, επρεπε να το εχεις φτιαξει νωριτερα.
Το πήρες;ευχαριστα νεα. το s55 αφου πηγε στο γιατρο για εγχειρηση λογω πολλων σσθενειων εγινε καλα και ειναι ετοιμο προς χρηση
την ερχομενη εβδομαδα. φιλε εγινα. το δοκιμασε ο γιατρος στο σκοπευτηριο και κενταει. θα σου στειλω φωτοΤο πήρες;
Το χουμε το έθιμο ακόμα Κώστα στο χωριό, όπως και την Με Πέμπτη που την ονομαζαμε μικροί η μέρα της κλεψιας , όταν οι γυναίκες στολιζουν τον επιταφιο τα πιτσιρίκια του χωριού βγαίνουν παγανια και μαζεύουν όλα τούς καρπούς τις εποχής μουσμουλα, αμύγδαλα, αγγιναρες ξέραμε και που είχαν σπειρει και γλυκιδια (γλυκό αρακά) καμία φορά ερχοντουσαν και μεγάλοι μαζί να θυμηθουν τα παλιά τούς, τα συγκεντρωναμε στο τέλος στην εκκλησία για να φάνε όλοι βαλσαμο αυτή την εποχή με την νηστεία.Καλημέρα σε όλους, καλό ΣΚ σε όλους και χρόνια πολλά στους Λάζαρους και τις Λαζαρίνες .....
...Παλιά ειχε και κάλαντα του Λαζάρου, άραγε σήμερα τα λένε τα παιδάκια σε κάποιο μέρος της Ελλάδας;
Με το καλό Ευριπο μου.την ερχομενη εβδομαδα. φιλε εγινα. το δοκιμασε ο γιατρος στο σκοπευτηριο και κενταει. θα σου στειλω φωτο
Ευριπίδη, με το καλό να το παραλάβεις και να μας δείξεις φωτό.ευχαριστα νεα. το s55 αφου πηγε στο γιατρο για εγχειρηση λογω πολλων σσθενειων εγινε καλα και ειναι ετοιμο προς χρηση
Καλό απόγευμα σε όλους! Που ήσουν σήμερα; 7 πουλες έριξε ο δικός σου με το blaser και τα muller...καλησπερα κυριοι
αυτος φιλε δεν εχει αναγκη. απο τα 230 οπλα που εχει 2 να πουλησει δεν ξαναδουλευει. εγω ημουνα στη δουλειαΚαλό απόγευμα! Που ήσουν σήμερα; 7 πουλες έριξε ο δικός σου με το blaser και τα muller...
Τι ειναι αυτος εχω παθει πλακα...σημερα περα απο το blaser f3 ειχε ενα 682 trap απο τα παλια τα καλα,ενα 682 skeet και ενα brow b25 στην πενα ολα..εδω να πουμε οτι εχει πολλα merkel πολλα beretta (427 el,ολη τη σειρα SO κ.α...) bro b25 και πολλα αλλα που δεν θυμαμαι.230 οπλα συνολο πλαγια και ποζε..αυτος φιλε δεν εχει αναγκη. απο τα 230 οπλα που εχει 2 να πουλησει δεν ξαναδουλευει. εγω ημουνα στη δουλεια
ρε φιλε τι ψαχνεις? το φτηνοτερο που εχει ειναι στα 50000 ευρωπαικα. εχει λεφτα την υγεια του να εχει ο ανθρωποςΤι ειναι αυτος εχω παθει πλακα...σημερα περα απο το blaser f3 ειχε ενα 682 trap απο τα παλια τα καλα,ενα 682 skeet και ενα brow b25 στην πενα ολα..εδω να πουμε οτι εχει πολλα merkel πολλα beretta (427 el,ολη τη σειρα SO κ.α...) bro b25 και πολλα αλλα που δεν θυμαμαι.230 οπλα συνολο πλαγια και ποζε..
Α!!!Ειναι αυτος που ειρθε με ενα βεσπακι.??Τι ειναι αυτος εχω παθει πλακα...σημερα περα απο το blaser f3 ειχε ενα 682 trap απο τα παλια τα καλα,ενα 682 skeet και ενα brow b25 στην πενα ολα..εδω να πουμε οτι εχει πολλα merkel πολλα beretta (427 el,ολη τη σειρα SO κ.α...) bro b25 και πολλα αλλα που δεν θυμαμαι.230 οπλα συνολο πλαγια και ποζε..
Xaxa..σημερα μαλλον με X5 Bmw ηρθε,γιατι ηταν ενα παρκαρισμενο και μαλλον δικο του ηταν γιατι τους αλλους τους ξερω με τι κυκλοφορουν ειναι πολυ γνωστοι μου..Α!!!Ειναι αυτος που ειρθε με ενα βεσπακι.??