Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χαιρετώ την παρέα !!!!
Μόλις άραξα για καφεδάκι ......πριν λίγο πετάχτηκα σπίτι και χτύπησα ένα πιάτο γεμιστά "ορφανά".sarcastic..sarcastic.
Ε ορφανά θα ήταν τι θα ήταν Μ.Εβδομαδα...my man.
Εγώ την βγάζω με χοχλιούς μπουμπούριστους και καμία σουπιά καλαμαρι η χταπόδι αν βρω φρέσκα...μεζές όχι αστεία οι χοχλοι..η καλύτερη μου είναι την Μ.Βδομαδα..τους βουτας και στην σκορδαλιά ,σκέτη απόλαυση και με μια σαλάτα..αλλά θέλω 1-2κιλά να χορτάσω..μόνο Μ.Παρασκευη τους τρώω βραστους χωρίς λάδι εννοείται..εκεί θέλω 3-4 κιλά να χορτάσω .sarcastic....

Καλησπέρα στη παρέα. Μπήκα το πρωί κατά τις εννιά στη πόλη να αφήσω δύο παραγγελίες και είπα αμάν να βγω και να ησυχάσω, τους θυμήθηκε τώρα Πάσχα να κάνουν μονοδρομήσεις σε κεντρικούς δρόμους και επικρατεί αλαλούμ, άσε αυτούς που πίνουν καφέ και έχουν το αμάξι δίπλα τους.......

Χαιρετώ την παρέα !!!!
Μόλις άραξα για καφεδάκι ......πριν λίγο πετάχτηκα σπίτι και χτύπησα ένα πιάτο γεμιστά "ορφανά".sarcastic..sarcastic.
Κι εγώ γεμιστά θα φάω, για την ακρίβεια ντολμαδάκια με αμπελόφυλλα ...
Πάντα "ορφανά" ... Κιμά μόνο στα μακαρόνια ή μπιφτέκια. .sarcastic.
Πάντως όχι με σκέτο ρύζι, αλλά κ με μπόλικα ψιλοκομμένα χορταρικά - μυρωδικά, κρεμμύδι, μαϊντανό, μάραθο, σέσκουλο ... και δεν ξέρω τι άλλο βάζει μέσα η μάνα μου. ;)
Αλλά εγώ είμαι μακρυά και δεν μπορώ να φύγω μέχρι τις 3.00, οπότε ... μετά τις 3.30' και βάλε ... Κι έχω μια πείνα ... !!! .eat.

Εγώ την βγάζω με χοχλιούς μπουμπούριστους
Τώρα γιατί μου το κάνεις αυτό;;;;;.smashfrak..smashfrak.

Φέτος δεν έστειλαν τα ξαδέλφια από το νησί και έχω σαλτάρει
Κάτσε να πάρω κανα τηλέφωνο να βάλουν στο καράβι .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back