Φετος δεν εχω παει καθολου σκοπευτηριο αλλα και το σκυλακι μου εχει μεινει πολυ καιρο χωρις να δει εξοδο και αρχισα να αγχωνομαι...
Δυσκολη χρονια με τις γριπες τις πνευμονιες και την αναποδια απο την αρχη του χρονου.
Ελπιζω να στρωσει το β' εξαμηνο.
Περαστικά τους Άγγελε!Εγω δεν εχω τιποτα σοβαρο (μαλλον) ενα βηχα ξερο εδω και καιρο που με ταλαιπωρει αλλα τα παιδια δεν τελςιωνουν απο αρρωστιες με τελευταια την πνευμονια της μικρης.
Τωρα παμε καλα ομως.
αγγελε περαστικα ευχομαι στη μικρηΕγω δεν εχω τιποτα σοβαρο (μαλλον) ενα βηχα ξερο εδω και καιρο που με ταλαιπωρει αλλα τα παιδια δεν τελςιωνουν απο αρρωστιες με τελευταια την πνευμονια της μικρης.
Τωρα παμε καλα ομως.
Τωρα μπηκα σπιτι έλειπα απο το πρωι..Με πιάνεις αδιαβαστο..τασαρα το βλεπεις το μπασκετακι? ζωγραφιζει η ομαδαρα
Εκανα ζαπινγκ κ το πετυχα,Καλα που μου το ειπες αλλιως δεν θα το εβλεπα..Τωρα μπηκα σπιτι έλειπα απο το πρωι..Με πιάνεις αδιαβαστο..
Σε εμας ο παιδιατρος συνεστησε απο τον πρωτο μας κιολας παιδι ενα εξαρτημα που μπαινει σεωριθμιζομενη ηλεκρ σκουπαΠεραστικά τους Άγγελε!
Και τα αγόρια μου φίλε τα ταλαιπώρησε μία λαρυγγοφαρυγγιτιδα και παλεύουμε να κρατήσουμε τη μπέμπα, αν και αυτή έχει ένα μπούκωμα και τη ταλαιπωρουμε με φυσιολογικό ορό!
Περαστικά στα παιδιά Άγγελε.Εγω δεν εχω τιποτα σοβαρο (μαλλον) ενα βηχα ξερο εδω και καιρο που με ταλαιπωρει αλλα τα παιδια δεν τελςιωνουν απο αρρωστιες με τελευταια την πνευμονια της μικρης.
Τωρα παμε καλα ομως.
Περαστικά τους Άγγελε!
Και τα αγόρια μου φίλε τα ταλαιπώρησε μία λαρυγγοφαρυγγιτιδα και παλεύουμε να κρατήσουμε τη μπέμπα, αν και αυτή έχει ένα μπούκωμα και τη ταλαιπωρουμε με φυσιολογικό ορό!
αγγελε περαστικα ευχομαι στη μικρη
Περαστικα Αγγελε και σε σενα και στα παιδια
Σε εμας ο παιδιατρος συνεστησε απο τον πρωτο μας κιολας παιδι ενα εξαρτημα που μπαινει σεωριθμιζομενη ηλεκρ σκουπα
Στιν χαμηλη αναροφηση ρουφαει την μιξα του παιδιου κ καθαριζοντας την συχνα δεν μαζευεται με αποτελεσμα να μπουκωνει κ να χειροτερευει
Ευχαριστω για τις ευχες.Περαστικά στα παιδιά Άγγελε.
Να είστε γεροί να μας ξανάρθετε... και να βρεθούμε κι όλας....Χαιρετώ την παρέα.
Τελευταίο βράδυ στον Εβρο.Μετά απο τσίπουρα ,όλα τα σχετικά και τους αποχωρισμούς , το μυαλό αρχίζει να επιστρέφει στα προβλήματα που αφήσαμε πίσω.
Το πρωί μετα το καφεδάκι ξεκινάμε για τον Νότο με μια ενδιάμεση στάση στην Χρυσούπολη Καβάλας
Ναμαστε καλά να ξανάρθουμε ,να περάσουμε καλά ,αλλάααα ........να κυνηγήσουμε κιόλας.