Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
αμα το θελει ειναι δικο του ασυζητητι
Η μονη ρωσσιδα που θα χουφτωσει το χερακι μου απο δω και τουφεξης ειναι μια που εχω μπανισει εδω και λιγο καιρο... .my man.

.

Ετσι για να επανελθει παλι στο σωστο δρομοha haaaκαι επειδη ειναι και καλο παιδι θα του κανουμε δωρο και τσοκακια.shake hands..hunter.1
Αστο καλυτερα γιατί θα κλαψουν πολλοι επωνυμοι με αυτα που ειδα σημερα...
*παρε για την μπαικαλα τσοκακια και μην ψαχνεσαι για αλλο οπλο

Ψήνεσαι;;;:D
Ενα πλαγιο για τον λαγο παντα το ψηνα! Αν μπουν και τα σφιχτα aftermarket θα ριχνω το λαγοπιατακι απο το παρκινγκ του σκοπευτηριου .buy.
Και επειδη δεν ειμαι καλο παιδι οπως λεει ο Παναγιώτης, αλλα κακκο παιδι με καλους τροπους, αυριο θα φερω και μια αγριογατα να σε αποσπα την προσοχή οταν ριχνεις.kiss me.

Η μονη ρωσσιδα που θα χουφτωσει το χερακι μου απο δω και τουφεξης ειναι μια που εχω μπανισει εδω και λιγο καιρο... .my man.

.

Αστο καλυτερα γιατί θα κλαψουν πολλοι επωνυμοι με αυτα που ειδα σημερα...
*παρε για την μπαικαλα τσοκακια και μην ψαχνεσαι για αλλο οπλο

Ενα πλαγιο για τον λαγο παντα το ψηνα! Αν μπουν και τα σφιχτα aftermarket θα ριχνω το λαγοπιατακι απο το παρκινγκ του σκοπευτηριου .buy.
Και επειδη δεν ειμαι καλο παιδι οπως λεει ο Παναγιώτης, αλλα κακκο παιδι με καλους τροπους, αυριο θα φερω και μια αγριογατα να σε αποσπα την προσοχή οταν ριχνεις.kiss me.
Αποστολη η baikala εχει σταθερα τσοκ οποτε δεν ασχολουμαι...
Οταν λες θα κλαψουν πολλοι επωνυμοι πες μας ρε συ τι εγινε????
Για την αγριογατα θελουμε φωτογραφικα ντοκουμενταha haaa.sarcastic.

Αποστολη η baikala εχει σταθερα τσοκ οποτε δεν ασχολουμαι...
Οταν λες θα κλαψουν πολλοι επωνυμοι πες μας ρε συ τι εγινε????
Για την αγριογατα θελουμε φωτογραφικα ντοκουμενταha haaa.sarcastic.
Παναγο εννοώ οτι βλητικα απο οτι ειδα δεν υπολοιπεται απο αλλα ακριβοτερα τφεκια

Status
Not open for further replies.
Back