Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα Βασίλη, .asking. η όρεξη για τι πράγμα φιλε...............my man.
Γενικά φίλε Αρίστο...εγώ είμαι αθώο παλικάρι. Ουδεμία σχέση έχω με τους γαμήκουλες που έχουν μαζευτεί εδώ μέσα...Πάω μια βόλτα με την ξαδέρφη γιατί περιμένει.
11327330_379339648943063_1184031328_n.jpg

Γενικά φίλε Αρίστο...εγώ είμαι αθώο παλικάρι. Ουδεμία σχέση έχω με τους γαμήκουλες που έχουν μαζευτεί εδώ μέσα...Πάω μια βόλτα με την ξαδέρφη γιατί περιμένει.

.what. .asking.Εεεε.... πηγαινε μη σε καθηστερώ φιλαρακι και περιμένει η ξαδέρφη........!.buy buy.

Κανε με ξαδερφο να σε παιρνω για κυνηγι καστορια.

Τη καλησπερα μου απο τα 11900 μετρα σε πτηση προς Κινα και πανω απο το Archangelsk της Ρωσσιας

Κίνα ;;;;;;
Ω ρε μανα μου κατι υποδοχές που κάνουν εκει .
.my man.Μέχρι και στο κρεβάτι οταν πας να ξαπλώσεις ,υπάρχει έκπληξη.Κάτι σαν Kider αυγό έκπληξη δηλαδή .....buy buy.

Κίνα ;;;;;;
Ω ρε μανα μου κατι υποδοχές που κάνουν εκει .
.my man.Μέχρι και στο κρεβάτι οταν πας να ξαπλώσεις ,υπάρχει έκπληξη.Κάτι σαν Kider αυγό έκπληξη δηλαδή .....buy buy.
Παει να βρει τις φιλες του να του διξουν το Πεκινο by night..sarcastic. Καλο ταξιδη φιλε!!!

Να είσαι καλά ρε φίλε :) το εκτιμώ!
:) Δεν ειναι κατι ιδιαίτερο μπιλη. Απλα κανω αυτο που θα ηθελα να κανουν και σε μενα αν ζουσα σε μεγαλο αστικο κέντρο.
Ποτε δε συμπαθησα τον τοπικισμο και τα στενα μυαλα που δε χωνευουν το ξενο, τον πρωτευουσιανο κτλ επειδή "βαραει τα θηραματα". Πιστευω οτι κυνηγι ανήκει σε ολους, αρκει ολοι να το σεβονται. :)

:) Δεν ειναι κατι ιδιαίτερο μπιλη. Απλα κανω αυτο που θα ηθελα να κανουν και σε μενα αν ζουσα σε μεγαλο αστικο κέντρο.
Ποτε δε συμπαθησα τον τοπικισμο και τα στενα μυαλα που δε χωνευουν το ξενο, τον πρωτευουσιανο κτλ επειδή "βαραει τα θηραματα". Πιστευω οτι κυνηγι ανήκει σε ολους, αρκει ολοι να το σεβονται. :)
Σωραιος;).κερναω μπουκαλάκι la mamounia τραγουδάει ο φίλος μου ο Γιασεμης

Τολη αρχοντα καλοριζικος ο εργαλος....εισαι σιγουρος οτι δεν θες mp155. Μπορουμε με Ευριπο και τασο να σε μεταπεισουμε.my man..sarcastic.
Στην αναγκη θα επιστρατευσουμε και αλλοδαπες αγριογατες απο τις στεπες της Ρωσιας.ha ha ha..sex hard.
Παναγο αμα επιστρατευτουν τα αγριογατα σε "συνεδρια" επιλογης "καραμπινας", με τα ατομα που ανεφερες μαζι, μας βλεπω σε τίποτα patranews blogspots πρωτη ειδηση! .sarcastic..sex hard.

Status
Not open for further replies.
Back