Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα παλικαρια! Γ@μ@τε γιατι χανομαστε...συμφωνα με στατιστικα η Ελλαδα θα εχει πληθυσμο 7εκ το 2050 οποτε βαρατε αλυπητα!! Απλα καντε και κανα γιο γιατι η αναλογια γυναικες προς αντρες ειναι 1 προς 6 :cool:
Κάνουμε ότι μπορούμε φιλαρακι.sex hard..sex hard.βεβαια υπάρχουν κ μερικοί που το έχουν παρακάνει βλέπε Διονύσιος κ Μάκης.cool.

Καλημέρα στην παρέα και καλή δύναμη ...
Ελπίζω να τα πούμε με τους Χανιώτες το απόγευμα στο γνωστό μέρος ... ;) Ωραία μέρα σήμερα, τέλειος ο καιρός για .hunter.1......... αν και με τη γκαντεμιά μου, δεν του 'χω καμιά εμπιστοσύνη μη σηκώσει κανένα 6αρι μποφώρ την κρίσιμη ώρα ... να μου σπάσει τα νεύρα ... δεν θάναι κι η πρώτη φορά άλλωστε ... .hair. .sarcastic.

Καλημερα παλικαρια! Γ@μ@τε γιατι χανομαστε...συμφωνα με στατιστικα η Ελλαδα θα εχει πληθυσμο 7εκ το 2050 οποτε βαρατε αλυπητα!! Απλα καντε και κανα γιο γιατι η αναλογια γυναικες προς αντρες ειναι 1 προς 6 :cool:
Οταν λες βαρατε τι εννοεις ....my man.

Καλημερα σε ολους απο Ακρατα.
Τελεια μερα για βολτα στην παραλια με τον σκυλο.
Κριμα να πρεπει να ερθω για δουλεια.....

Τι κρίμα ρε Άλεξ, εμείς πρέπει να πάμε για δουλειάς στην Αθήνα και τον Πειραιά...

Εμείς να βαρέσουμε πάλι ;;;;,.buy.
Εσυ που τα λες αυτά κανετα πράξη.Αντε ντεεεεε........
Ολοι ένα παιδί και αυτό με το ζόρι .Και μην πουμε πως φταίει η κρίση.Αντιθέτως μάλιστα.Αυτο γίνεται από πολλά χρόνια πριν και δεν ειναι ώρα για τετοια κουβέντα.
Εγω .....πάντως έκανα το καθήκον μου.
.my man.Τρεις γιους ξεπέταξα..sarcastic.

Last edited:
Ολοι ένα παιδί και αυτό με το ζόρι .Και μην πουμε πως φταίει η κρίση.Αντιθέτως μάλιστα.Αυτο γίνεται από πολλά χρόνια πριν και δεν ειναι ώρα για τετοια κουβέντα.
Και εγώ και η γυναίκα μου μετανιώσαμε που δεν κάναμε τρίτο ...και γιατί όχι και τέταρτο .
Τα παιδιά είναι μεγάλη ευτυχία και κίνητρο για να κάνουμε πράγματα στην ζωή μας .
Είναι πολύ εγωιστικό να βάζουμε την κρίση σαν δικαιολογία να μην κάνουμε παιδιά ενω στην πραγματικότητα δεν θέλουμε εμείς να "ξεβολευτούμε"
Κάποτε τα ζευγάρια μεγάλωναν πολλά παιδιά με χίλιες δυο δυσκολίες , ακόμα και με το "ξένο" γάλα κάποιας γειτόνισσας και σήμερα που έχουμε τα πάντα, μας φταίνε όλα.

Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο:)

Status
Not open for further replies.
Back