Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην παρέα από τα καλοκαιρινά Χανια τσι Κρήτης. Θερμοκρασία 23c.
H καντεμιά συνεχίζεται και τα έχω πάρει πολύ άγρια.......hair.
Μονόβολλο brenneke θέλουν να ηρεμήσουν και να στανιάρουν μια για πάντα.evil..violin.

Τι επαθες;

Τι επαθες;
1) Στη Κισσάμου παραλίγο να γίνω χαλκομανία με ένα λαλακα....και ακόμα σκέφτομαι πώς τη γλίτωσα και δεν έγινε τίποτα.
2) Δουλειά λαλακίες στο τετράγωνο...ξέρετε τα γνωστά ρουφιανιλίκια...
3) Η πρώην αγριόγατα μου τηλ και μου τα κάνε μπαλόνια πιο μπαλόνια δεν γίνεται....
4) και το βασικότερο ραβασάκι από εφορία το οποίο με μαμησε..........(εκει πάει το brenneke)

γεια σου κωνσταντινε.καλησπερα κυριοι.με το σχολασμα σημερα ξεκιναει η 4μηνη οδυσσεια των δοντιων.αντε γειαααααααα
.hair.
Ευρίπο όλα καλά θα πάνε ρε συ μην κολάς.

όταν θα σου φτιάχνει τα δόντια να σκέφτεσε το πόνο που δίνεις με τη γριά και την baikala και δεν θα καταλάβεις τίποτα..my man.

1) Στη Κισσάμου παραλίγο να γίνω χαλκομανία με ένα λαλακα....και ακόμα σκέφτομαι πώς τη γλίτωσα και δεν έγινε τίποτα.
2) Δουλειά λαλακίες στο τετράγωνο...ξέρετε τα γνωστά ρουφιανιλίκια...
3) Η πρώην αγριόγατα μου τηλ και μου τα κάνε μπαλόνια πιο μπαλόνια δεν γίνεται....
4) και το βασικότερο ραβασάκι από εφορία το οποίο με μαμησε..........(εκει πάει το brenneke)
Αλαξε διευθυνση στο ραβασακι να πηγαινει ατην αγριογατα στο ονομα της
Για την δουλεια μην κανεις τιποτε ετσι και αλλιως δεν κερδιζεις και το μπρενεκε ριχτο στον μαλακα που θα σε σκοτωνε
Ειδες;
Μια απλη αλλαγη της σειρας των πραγματων ληθηκαν ολα τα θεματα .shake hands.

καλησπέρα σας
από 5.00 στο πόδι μ ένα αγχωτικό 3ωρο στην ανθαγορά.....ευτυχώς είχε πολλές και ωραίες παρουσίες
ξαπλώνω για λίγο γιατί 20.00 έχει Στέλιο φίλο μου όπου ο Κώστας που έχει το κυνηγομάγαζο φέρνει το νέο σκύλο του επανιέλ να του μάθει 5-6 βασικά ο Στέλιος που έχει υπομονή και εμπειρία
μαζί ο Κώστας φέρνει και κάτι παλιομεζέδες και κάτι παλίοκρασα που πρέπει να τα καταναλώσουμε άδικη κοινωνία ha haaa

καλησπέρα σας
από 5.00 στο πόδι μ ένα αγχωτικό 3ωρο στην ανθαγορά.....ευτυχώς είχε πολλές και ωραίες παρουσίες
ξαπλώνω για λίγο γιατί 20.00 έχει Στέλιο φίλο μου όπου ο Κώστας που έχει το κυνηγομάγαζο φέρνει το νέο σκύλο του επανιέλ να του μάθει 5-6 βασικά ο Στέλιος που έχει υπομονή και εμπειρία
μαζί ο Κώστας φέρνει και κάτι παλιομεζέδες και κάτι παλίοκρασα που πρέπει να τα καταναλώσουμε άδικη κοινωνία ha haaa

Πρόσεχε Μάκη μη σας χαλάσει όμως ε .terror.

γεια σου κωνσταντινε.καλησπερα κυριοι.με το σχολασμα σημερα ξεκιναει η 4μηνη οδυσσεια των δοντιων.αντε γειαααααααα
.hair.
Ευριπίδη, καλή υπομονή και καλή δύναμη! Θα περάσει ο καιρός γρήγορα. Για το κυνήγι θα είσαι τζετ! :)

Καλησπέρα σας.

.

Status
Not open for further replies.
Back