Αυτο καλο φιλε μπραβοκαλησπέρα σας
πριν μια ώρα μπήκα σπίτι από δουλειά όπου τα πήγαμε πάρα πολύ καλά και το πιο σημαντικό όσοι πελάτες μπήκαν ευδιάθετοι και με αστεία και πειράγματα σε όσους υπάρχει θάρρος με την γνωριμία
Ωρε καλως τον Χρήστο!
Ασε τον καφε κ μετρα μου ποσα κουτουμανος εχεις να σου πω αν σε φτανουν για τον χειμωνα..
Στείλτα κατά δω Χρήστο γιατί εδώ......ξεμειναμε....Τάσο, ας έχει πουλιά τον χειμώνα, κι ας μη μου φτάσουν τα Κουτουμάνος. Όλο και θα βρω να πάρω. Μετά από την απογοήτευση του περασμένου χειμώνα, μακάρι να μας αποζημιώσει αυτός που μας έρχεται...
Αστα αυτα Γιαννη,Οχι μονο κυνηγοσκυλο εκπαιδευες περσι αλλα και τσιουαουα..Στείλτα κατά δω Χρήστο γιατί εδώ......ξεμειναμε....
Σταύρο έχουμε και 14/5 την γιορτή της μητέρας όπου πάλι έχει πολύ τρέξιμοΤην καλησπερα μου σε ολους, ομορφα να περασετε και αποψε και ολοκληρο τον μηνα!!!
Μακη σας εφυγε το αγχος της ημερας, καταλαβαινω, του χρονου παλι, μεχρι τοτε...καλα να ειμαστε.
Καλη ξεκουραση ......σημερα ειναι η μερα σας !!!καλησπέρα σας
πριν μια ώρα μπήκα σπίτι από δουλειά όπου τα πήγαμε πάρα πολύ καλά και το πιο σημαντικό όσοι πελάτες μπήκαν ευδιάθετοι και με αστεία και πειράγματα σε όσους υπάρχει θάρρος με την γνωριμία
Και πάνω που έλεγα ότι μόνο εγώ δούλευα σήμερα .buy buy..buy buy.καλησπέρα σας
καλησπέρα σας
Βλέπω πως ακόμη παίζεις με τον πόνο μου ρε φίλε.... .smashfrak.Στείλτα κατά δω Χρήστο γιατί εδώ......ξεμειναμε....