Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ξερουμε το λογο που βγαινει εκτος;
Αν μπεις στο site εξηγεί τι έγινε :)

In March 2017, Gander Mountain filed for voluntary Chapter 11 Bankruptcy and began the work to restructure the company and remain a part of the outdoor community. In May 2017, Gander Mountain and Overton’s were acquired by Camping World Holdings, Inc.

Τους εξαγορασαν οποτε ισως ξανανοιξουν με αλλο ονομα
Ίσως Βικτωρα, το bass pro shop εχει εξαγοράσει το Cabelas εδώ και καιρό αλλά το Cabelas συνεχίζει κανονικά χωρίς να έχει αλλάξει κάτι. Θα προτιμούσα πάντως να ανοίξει ένα bass pro μιας και έχει μεγαλύτερη ποικιλία από όλους στα πάντα.

καλησπερα κυριοι

.lazy. Σπέρααααααα.....

Ηντα κάνεις ορέ σύντεκνε ; σκεφτικό σε θωρώ..yelling.

image.jpg

Last edited:
Εθεάθη μαύρος ελεφαντας :D
κατα τις 16.00 μμ
να κατευθύνεται drive car
προς ΑΓ. Παρασκευη
επί της Καποδιστρίου
με πλήρωμα γνωστό Συμφοριτη .my man.
Ενώ έπεσαν τα απαραίτητα κορναρισματα και σινιάλα :p
ο Συμφοριτης μάλλον ειχε θαμπωθεί
από τις ομορφιές της τσιμεντουπολης κατά την διαδρομή .sarcastic.
πχ την πυκνή βλαστηση τα ποτάμια και τα σταροχωραφα .sarcastic.
χωρίς να δώσει καμία σημασία
στο μόνο που έστριβε το κεφάλι του
ηταν όταν έκανε μπασιμο καμιά δεκαοχτουρα θυμίζοντας του
τα τορτορια της έναρξης .sarcastic..hunter.1.hunter.1
Καλησπέρα Άρχοντες ;) ώρα να ετοιμάσω τον χειροποίητο μου γύρο ffff.beer.

Καλησπέρα στη παρέα. Τελείωσε ένα δύσκολο 3ημερο στη δουλειά με κούραση σωματική αλλά και ψυχολογική γιατί αν δεν υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη τότε άστα βράστα. Τέλος πάντων τώρα έχω δύο μέρες για ανακτανάκτηση δυνάμεων ξεκινώντας από σήμερα να δω τον τελικό με καλή παρέα.

Όσον αφορά την ομάδα μου την ΑΕΚ, δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, Πολύ "κρύος" και αδιάφορος τελικός. Έπρεπε να το πάρει ο ΠΑΟΚ ώστε να συνεχιστεί το παραμύθιασμα ότι ο Ιβαν βάζει λεφτά και πιάνουν τόπο. Δεν τον έπαιρνε να περάσει ακόμη μια χρονιά χωρίς τίτλο...

Status
Not open for further replies.
Back