Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τωρα που ειπες ανακοντα
Καποτε βοηθουσα εναν φιλο τον προεδρο του ερπετολογικου συνδεσμου σε μια εκθεση φιδιων
Τελεινοντας αργα το απογευμα επιστρεψαμε με τα φιδια στο σπιτι του να τα φυλαξουμε
Ειχε ειδικα διαμορφωμενη αιθουσα με τις γυαλες του μεσα αλλα εκει δεν ειχα ξαναμπει

Παει λοιπον αυτος μπροστα κ γω πισω με μια γυαλα με μια αφρικανικη οχια στα χερια

Μπαίνει μέσα κ τον βlεπω να βγαίνει ανήσυχος κ να περνει ενα ξυλο

Φιλε του λεω καλα ωραια αλλα με ξερεις
Εαν εφυγε φιδι εγω δεν θα το βλεπω υα το σκοτωσω δεν πα να αλλαξεις χιλια χρωματα απ την στεναχωρια

Οχι ρε μου λεει .... ο φουστης ο κροκοδειλος εχει βγει απ την λιμνη .... εκανε κ το δωματιο σκατα κ πρεπει να το βαλω πισω .fff. .hair..sarcastic.

Ο μεγαλος μου γιος απο πολύ μικρός ειχε εξοικειωθεί με ερπετά ,φίδια ,σκαθάρια ,σκορπιούς που εχουμε πολούς στο χωριό και οτι αλλο φαντάζεσαι.
Οταν λοιπόν πηγαίναμε στο χωριο συνέχεια μαζευε απο ολλα τα ειδη.Τα φίδια τα ειχαμε για πλάκα.Απο τα βατραχια ειχε βγάλει σπυριά.Η περιοχή εχει κάτι σκαθάρια μεγαλύτερα απο καρύδια.Σαλαμάντρες πάρα πολλές.Δεν φανταζεσαι το τι εβρισκε.Ακόμη οταν ήταν συον παιδικο σταθμό ,τις δαsκάλες τις ειχε καραφλιάσει.
Εν τω μεταξύ μεγαλώνοντας ήθελε να αγοράζει βιβλία με όλα αυτα .Ειχε μαθει πάρα πολλά για όλη την πανίδα του πλανήτη.
Καποια φορά φέρνει απο το χβριο ενα βάζο με 10 σκορπιούς.Μόλις μπηκαμε στο σπιτι ανοίγει το βάζο και το ξεχνάει πάνω στο γραφείο.Οταν το θυμήθηκε ήταν αργά.Ολοι οι σκορπιοί δραπέτευσαν μέσα στο δωμάτιό του.Τότε άρχισε η περιπέτεια .Αλλοι χωθηκαν συη θήκη με τα CD,αλλοι κάτω απο το στερεοφωνικό...κλπ κλπ.Τελικά τους βρήκε όλους και τους έβαλε στο μαντρί.
Οταν ψόφησαν αυτοί ,μου κουβάλησε εναν αφρικανικό γυρο στους 15 πόντους !!Απο κει και μετά αρχισαν τα πιο δυσκολα.Ειχε γνώσεις για το τι περιβάλλον χρειάζονται και ατχισαν οι αγορές.Γιυαλες υγρασιομετρα και ενα σωρό και άλλα κολπα .Εζησε πανω απο 2 χρόνια και τον έχουμε ταριχευμένο.
Μετα ήρθε το ιγκουάνα.Ωχ μανούλα μου τι τράβηξα ο κερατάς.Το πήρε όσο ενα δαχτυλο και έγινε 70εκατοστα.Εκεί να δεις συνθήκες.Τεραστιος γυάλινος χώρος μήκους 1,5μ πλάτους 0,5μ και ύψος 0,8μ.Με λάμπες υγρασίες ,όργανα ...κλπ .Το έβγαζε εξω απο το χώρο του και ήταν πολύ ήρεμο.Οταν μεγαλωσε αρκετά και δεν του έκανα το χατήρι να του φτιαξουμε χώρο που θα κάλυπτε πια όλη την επιφανεια του τοίχου μεχρι το ταβάνι ,αναγκάστηκε να το δώσει καπου που υπήρχαν προυποθέσεις.Ηθελε οτι ζωντανό ειχε να εχει τις καλύτερες συνθήκες πιο χρειάζονταν.Και να ταν μόνο αυτά ;
Τι έχω τραβήξει η πούστης δε λεγεται.

Χαιρετώ την παρέα, πρώτη μέρα εξετάσεων σήμερα και πήγαμε πολύ καλά πιστεύω. Λίγο υπομονή μέχρι τις 16/05 που είναι η δεύτερη και τελευταία μέρα εξετάσεων για εμένα ώστε να χαλαρώσουμε λίγο μετά.
.congrats.Aντε καλη αρχη Μανο καλη επιτυχια να εχεις και ηρεμια θελει οχι ανχος

Άρχοντα Ευρίπο γραφείο είμαι και σε λίγο που θα κάνω διαλειμμα θα δω videakia με baikal .sarcastic..asking..yelling.
Απο remezzo καλύτερα παλλάς έχει πιο πλακα με τα συλλεκτικά κομμάτια που μαζεύει....my man.ha haaa.sarcastic..ha ha ha..sex hard. (έχουν ξεφύγει μιλάμε όχι μόνο τα μικρά, οι μεγάλες είναι αλλού πλεόν..)
.my man.Γεια σου ελεύθερε σκοπευτά.........sex hard.

Μαράζι έχω και για ένα mp 27 ή και για το sporting που λέει και ο φίλος Ευριπίδης!
Το χω 12 ετη χωρις κανενα προβλημα.....σκυλι δεν καταλαβαινει τιποτα. Το χα παρει καινουργιο 370 ευρωπαικα.......my man..congrats.
Με λαδακι g96 ουτε σκουρια...

Που ειναι ο ευριπος να τον τσιτωσουμε με το sporting:)

Καλησπέρα σας ... Χαμός πάλι σήμερα στο σκοπευτήριο, πολύς κόσμος, καλή παρέα, απολαύσαμε τουφεκίδι. Εξαιρετικό τελικά το νέο σταντ, κατά γενική ομολογία. 2 πούλες πάλι, καλά τα πήγα, πολύ καλύτερα από προχθές, το ευχαριστήθηκα σήμερα (την 1η πιο πολύ). Παρόλο που είχε και αεράκι, αρκετά δυνατό κατά διαστήματα. Και κρύο, ειδικά όταν έπεσε ο ήλιος, καλά που είχα πάρει μπουφάν μαζί μου ... απορώ πως την παλαίψανε όσοι είχαν έρθει με κοντομάνικο ...

Status
Not open for further replies.
Back