Τωρα που ειπες ανακοντα
Καποτε βοηθουσα εναν φιλο τον προεδρο του ερπετολογικου συνδεσμου σε μια εκθεση φιδιων
Τελεινοντας αργα το απογευμα επιστρεψαμε με τα φιδια στο σπιτι του να τα φυλαξουμε
Ειχε ειδικα διαμορφωμενη αιθουσα με τις γυαλες του μεσα αλλα εκει δεν ειχα ξαναμπει
Παει λοιπον αυτος μπροστα κ γω πισω με μια γυαλα με μια αφρικανικη οχια στα χερια
Μπαίνει μέσα κ τον βlεπω να βγαίνει ανήσυχος κ να περνει ενα ξυλο
Φιλε του λεω καλα ωραια αλλα με ξερεις
Εαν εφυγε φιδι εγω δεν θα το βλεπω υα το σκοτωσω δεν πα να αλλαξεις χιλια χρωματα απ την στεναχωρια
Οχι ρε μου λεει .... ο φουστης ο κροκοδειλος εχει βγει απ την λιμνη .... εκανε κ το δωματιο σκατα κ πρεπει να το βαλω πισω
Aντε καλη αρχη Μανο καλη επιτυχια να εχεις και ηρεμια θελει οχι ανχοςΧαιρετώ την παρέα, πρώτη μέρα εξετάσεων σήμερα και πήγαμε πολύ καλά πιστεύω. Λίγο υπομονή μέχρι τις 16/05 που είναι η δεύτερη και τελευταία μέρα εξετάσεων για εμένα ώστε να χαλαρώσουμε λίγο μετά.
Καλως τον αριστο με την mp155Καλησπέρα στη παρέα!
Ρε μανια με αυτα τα μπαικαλ θα κολλήσετε και εμενα στο τελοςha haaaΚαλως τον αριστο με την mp155
Νομιζω μια mp155 σου λειπει απο τη συλλογη σου 550 ευρωπαικα.......Ρε μανια με αυτα τα μπαικαλ θα κολλήσετε και εμενα στο τελοςha haaa
Kαλησπερα σε ολους
Γεια σου ελεύθερε σκοπευτά........Άρχοντα Ευρίπο γραφείο είμαι και σε λίγο που θα κάνω διαλειμμα θα δω videakia με baikal .asking.
Απο remezzo καλύτερα παλλάς έχει πιο πλακα με τα συλλεκτικά κομμάτια που μαζεύει...ha haaa.ha ha ha. (έχουν ξεφύγει μιλάμε όχι μόνο τα μικρά, οι μεγάλες είναι αλλού πλεόν..)
Μαράζι έχω και για ένα mp 27 ή και για το sporting που λέει και ο φίλος Ευριπίδης!Καλως τον αριστο με την mp155
Το χω 12 ετη χωρις κανενα προβλημα.....σκυλι δεν καταλαβαινει τιποτα. Το χα παρει καινουργιο 370 ευρωπαικα......Μαράζι έχω και για ένα mp 27 ή και για το sporting που λέει και ο φίλος Ευριπίδης!
Το χω 12 ετη χωρις κανενα προβλημα.....σκυλι δεν καταλαβαινει τιποτα. Το χα παρει καινουργιο 370 ευρωπαικα......
Με λαδακι g96 ουτε σκουρια...
Που ειναι ο ευριπος να τον τσιτωσουμε με το sporting
Με 10 κουτια φυσιγγια που εχεις ριξει ολα αυτα τα χρονια τι να πάθει??Το χω 12 ετη χωρις κανενα προβλημα.....
Ο δυσκολος δρομος ειναι παντα και ο πιο ωραιος..Τζιμακο μια ζωη γράφω εξεταςεις ελπιζω να τελειώσω και με αυτο συντομα και να τελειωσει τξ διάβασμα!!