Καλησπερα απο τα καυτα Χανια τσι Κρητης. Αυτη τη στιγμη συμφωνα με θερμομετρο αυτοκινητου ειμαστε στους 34 και τα μυαλα στα καγκελα. Η πολη αδεια μαλλον ολοι παραλιες..
Ωρα για καφε και διαβασμα HL
Ωρα για καφε και διαβασμα HL
Ξέχασα να συμπληρώσω πως πέρασα για ένα καφεδάκι από τον Γιώργο (Skyful) τα είπαμε από κοντά. Κάτι μου έλεγε για κωνους, κόντρα δόσης, μπαφερ και τα σχετικά, Δεν τα πολυκαταβαλαινα κιόλας, ναι του έλεγα και περάσαμε ομορφα.........
* Γιώργο σε πειράζω έτσι; ha haaa
ρε φιλε εδω δε τα καταλαβαινει ο ιδιος θα τα καταλαβαινες εσυ???Ξέχασα να συμπληρώσω πως πέρασα για ένα καφεδάκι από τον Γιώργο (Skyful) τα είπαμε από κοντά. Κάτι μου έλεγε για κωνους, κόντρα δόσης, μπαφερ και τα σχετικά, Δεν τα πολυκαταβαλαινα κιόλας, ναι του έλεγα και περάσαμε ομορφα.........
* Γιώργο σε πειράζω έτσι; ha haaa
Περιμενουμε να στηλεις και φωτο...Καλησπέρα στη ομορφοπαρέα. Σχόλασα, κάνω μπανάκι και φεύγουμε σε παιδικό πάρτυ ενός φίλου μας.
Μου τηλεφώνησαν και τα παιδια , έτοιμο το νέο σταντ Σπόρτινγκ, αύριο ριχνουμε κανονικά και με το νόμο που λένε. Κουράστηκαν τα παιδια σήμερα αλλά η δίψα και η αγάπη για τη σκοποβολή την ξεπερνάει. Είχαμε και κάτι ευχάριστα δείγματα σε μια συνάντηση προχθές για κάτι καλύτερο. Μόλις δέσει η κατάσταση θα σας ενημερώσω. Καλα να περνάτε.
Καλησπερα μετα απο ενα δυορακι υπνου !!!
Ρε Μακη το σεξ δεν ειναι πυρετος να του βαλεις θερμομετρο...καλησπέρα σας
μέχρι ποιά θερμοκρασία επιτρέπεται το σεξ;;;;; γιατί βλέπω όλοι τρομάξατε
Εως +5 της μεγιστης αρνητικης που φτανει το aor condition. Αυτα γιατι ανεβαινει συνηθως η θερμοκρασια λογω της υψηλης κινητικοτητας!καλησπέρα σας
μέχρι ποιά θερμοκρασία επιτρέπεται το σεξ;;;;; γιατί βλέπω όλοι τρομάξατε