Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επηρεάστηκες κι εσύ από το Survivor ;;; !!! .sarcastic.
Προσωπικά ούτε Survivor βλέπω, ούτε καρύδα έχω δοκιμάσει, αλλά από ότι ακούω έχει οκταπλασιαστεί η ζήτηση καρύδας από τότε που άρχισε να προβάλλεται αυτή η μ@λ@κία !!!
http://www.iefimerida.gr/news/32817...rvivor-oktaplasiastike-i-zitisi#axzz4hH4c2Vko
http://www.zarpanews.gr/χανιά-κατακόρυφη-αύξηση-στις-πωλήσει/
.asking. .what. .hit. .sarcastic.

- Καλό ξημέρωμα μάγκες !!!
Όχι Στέλιο καμία σχέση... Όταν εγώ έτρωγα καρύδες στην Ταϊλάνδη τα γατάκια που είναι τώρα στο survivor δεν ήξεραν τι χρώμα έχει.cool.

Ο πατερας μου τις λατρευε. Ανοιγε σιγα σιγα με ενα τρυπανι σε δυο σημεια μια τρυπα και εβγαινε το γαλα, και μετα με πριονακι

μας εφερνε μικρους ο πατερας
Λατρευαμε το ζουμι
Το πριονισμενο σκληρο εξωτερικο το εκανε φωλιες για τα καναρινια κ τις καρδερινες

Αγορασα δυο φορες απο τοτε που εφτιαξα δικο μου σπιτικο αλλα και τις δυο φορες ητανε χαλασμενες Μεσα και ετσι δεν ξανααγορασα

Δεν ηξερα οτι τις τρωνε στο σαρβαιβορ
Πριν η μετα τα γκουρμε που τρωνε πισω απ τις καμερες τις τρωνε;.sarcastic.

Καλησπερίζω την παρέα.
Βροχή και συννεφιέςσήμερα και ο νους ,που δεν εχει όρια, ταξιδεύει σε φθινοπωρινές στιγμές.Σ αυτες που πέρασαν αλλά και σ αυτές πογ θα`ρθουν.
Δεν θελω καλοκαίρι ρεεεεεεε...buy buy.
Σημπασχω μαζι σου 100%

Στέλιο, όσες καρύδες έχω πουλήσει το τελευταίο δίμηνο, δεν τις έχω πουλήσει 11 χρόνια που έχω το μαγαζί .asking.
Και πολλοί ηλικιωμένοι παρακαλώ ....
Πως θα την σπάσω;;;με ρωτάνε οι γιαγιάδες.....threat..sarcastic.

Φανταστείτε να τους ταίζαν και αμελέτητα.Αρχιδάκια δηλαδή ζώων για να καταλαβαινόμαστε.
Θα υπήρχε τέτοια ζήτηση που μέχρι και τα δικά μας θαθελαν να φάνε..asking.

Στέλιο, όσες καρύδες έχω πουλήσει το τελευταίο δίμηνο, δεν τις έχω πουλήσει 11 χρόνια που έχω το μαγαζί .asking.
Και πολλοί ηλικιωμένοι παρακαλώ ....
Πως θα την σπάσω;;;με ρωτάνε οι γιαγιάδες.....threat..sarcastic.

Χαχαχα. Μυρο γερα, καθε φορα που θα σου ερχονται να αγορασουν να τους λες οτι νεες επιστημονικες μελετες απεδειξαν οτι 2 καρυδες την ημερα συνεισφερουν τοσο στην μακροζωια οσο και στην αυξηση της libido. Ουρες θα στησουν μπροστα απο το μαγαζι, μονο το κερδος απο τις καρυδες θα σου βγαλει ανετα τα εξοδα της κυνηγετικης σαιζον.sarcastic.

Ελααα καλησπεραααα
tnLS3lv.jpg

Status
Not open for further replies.
Back