Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλημερα σας.sarcastic.
18581667_1535435713134891_809519945708879981_n.jpg

Καλησπερα απο καλοκαιρινα Χανια τσι Κρητης.
Σημερα εχουμε την επετειο της μαχης της κρητης.

Δεν θελω να πω τα συνηθισμενα....πολυ απλα τοτε ο κοσμος αοπλος χωρις μεσα αντισταθηκε για το προφανες ελευθερια και αξιοπρεπεια....
Σημερα καταπινουμε μνημονια, φτωχοποιουμαστε, ξεπουλαμε οσο οσο, υπογραφουμε συμβασεις των 500ευρω στην καλυτερη, εργαζομαστε σε συνθηκες απειλων.....
Οι περισσοτεροι καναπεδατοι να ασχολουντε με fb,likes και survivor....και ολα καλα.......
Αυτα .fiurius.θα γραφα και αλλα πολλα. Το θεμα ειναι οτι ολοι κοιμομαστε ορθιοι...

Καλημέρα σε όλο τον κόσμο .
Ο Ολυμπιακός μας έδωσε χαρά χθες , ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια!!!!!!!
Να περάσετε όμορφα , αν και ο καιρός μας τα χαλάει αύριο .Δεν πειράζει , είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθώ με οικιακά .wash.

Μη ντρέπεσαι ρε ,πες στο λαο ότι αν η ομάδα σηκώσει την κούπα την Κυριακή ,την Δευτέρα το μαγαζί σου θα κερνάει όλο τον κόσμο ξηροκάρπια ..yelling.
Αντε και κανα λουκούμι με ρακί..buy buy.

Καλό μεσημέρι σε όλη την παρέα. Σπίτι για διάβασμα σήμερα. Όλο το πρωί έβλεπα βιντεάκια και διάβαζα άρθρα για τον θρύλο ....sarcastic.

Εγώ μόλις καταβρόχθισα μια πέστροφα την οποία στόλισα με ρίγανη Τζουμέρκων και θρούμπα από τον Παντοκράτορα Κέρκυρας.Προσφορά απο ένα φιλαράκι από το αλευρονήσι .buy.

.asking..xm..xm. τι έκανες ωρε στη θάλασσα ; έσκαψες και έσπειρες ;
Στο σπίτι στη θάλασσα Δημήτρη. Κόψιμο χόρτων, δέσιμο φυτών στον μπαξέ, κλάδεμα δέντρων, σκάλισμα και πότισμα δέντρων και μπαξέ. Κι όλα αυτά "διπλωμένος" από τον στομαχόπονο...

Στο σπίτι στη θάλασσα Δημήτρη. Κόψιμο χόρτων, δέσιμο φυτών στον μπαξέ, κλάδεμα δέντρων, σκάλισμα και πότισμα δέντρων και μπαξέ. Κι όλα αυτά "διπλωμένος" από τον στομαχόπονο...
Υπόμονη Χρήστο! Στομαχόπονος είναι θα περάσει κάποια στιγμή δεν ξέρω υπάρχουν κάποια καλά φάρμακα για το στομάχι που ίσως βοηθούσαν..πολύ κακή αίσθηση παντως ο πόνος στο στομάχι..περαστικά εύχομαι.

Κι εγω νόμισα οτι έσκαβες στην παραλία ρε φίλε .....yelling.
Τι έπαθε το στομάχι σου ;

Υπόμονη Χρήστο! Στομαχόπονος είναι θα περάσει κάποια στιγμή δεν ξέρω υπάρχουν κάποια καλά φάρμακα για το στομάχι που ίσως βοηθούσαν..πολύ κακή αίσθηση παντως ο πόνος στο στομάχι..περαστικά εύχομαι.
Να είσαι καλά Γιάννη.

Κι εγω νόμισα οτι έσκαβες στην παραλία ρε φίλε .....yelling.
Τι έπαθε το στομάχι σου ;
Γαστρεντερίτιδα μάλλον .fiurius.

καλησπεριζω τους συναδελφους .σχολασα πριν απο λιγο κι εσκασα απ το φαι. το μενου ειχε βληταρακια φρεσκα με κολοκυθακια ζεστα και μπολικο ελληνικο σκορδο συνοδευμενα απο τσιχλες κρασατες και πατατουλες. μαλλον θα κομηθω οπως ειμαι στη καναπεδαρα

Status
Not open for further replies.
Back