Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα κυριοι, απο σημερα δεν θεωρουμαι φοιτητης. Παρουσιασα πτυχιακη και σε 2 βφομαδες θα γινει και η ορκομωσια.
Συγχαρητήρια Αποστόλη και καλή σταδιοδρομία! .shake.

Περναν τα χρονια, και οταν τα αξιοποιεις, αυτο που σου μενει στο τελος ειναι η επιβραβευση, μια νοσταλγια και το μικροβιο που σου βαλαν καποιοι ΔΑΣΚΑΛΟΙ. Υπαρχουν και δημοσιοι υπαλληλοι που εχουν επιγνωδη οτι ειναι λεοτουργοι! Μπραβο τους!
Μπράβο Αποστόλη για τον τρόπο που σκέφτεσαι και εκτιμάς κάποια πράγματα που πολλοί προσπερνούν αδιάφορα. Διαβάζοντας αυτά τα λόγια σου αλλά και γενικά κρίνοντας από τη συνολική σου παρουσία στο φόρουμ, είμαι σίγουρος ότι έχεις όλα τα εφόδια για να πετύχεις στη ζωή σου. Χαίρομαι που εκτιμάς, κρίνεις και δεν τσουβαλιάζεις... .shake.

.sarcastic.Γιάννη τι λες για το καλοκαιρινό; ή καλύτερα το χειμωνίατικο; .sarcastic..sarcastic.
1455294751156128673.jpg
Νίκο ότι πρέπει για τον φίλο μας τος Ευριπίδη, άσε που θα του πάει και το χρώμα, για τα "αλλα"............ δενα ξέρω τα γούστα του.........fool.

Καλησπερα κυριοι, απο σημερα δεν θεωρουμαι φοιτητης. Παρουσιασα πτυχιακη και σε 2 βφομαδες θα γινει και η ορκομωσια.
Περναν τα χρονια, και οταν τα αξιοποιεις, αυτο που σου μενει στο τελος ειναι η επιβραβευση, μια νοσταλγια και το μικροβιο που σου βαλαν καποιοι ΔΑΣΚΑΛΟΙ. Υπαρχουν και δημοσιοι υπαλληλοι που εχουν επιγνωδη οτι ειναι λεοτουργοι! Μπραβο τους!
Συγχαρητήρια Αποστόλη και καλή σταδιοδρομία σου εύχομαι, όλα να σου πάνε όπως επιθυμείς,.

ΚΡΗΤΙΚΕ!!!!! Καινουργια κοντακια, καινουργιες τσαντες, καινουργια μασελα, βλεπω και μαμω τα ρεκτιφιε, θα μαμαμε του χρονου.sarcastic.
ρε ασπρομαλη ηταν οτι καλυτερο ακουσα σημερα. μου εφτιαξες το βραδυ. χαχχαχα
.crying smile..vert funny..crying smile.

Καλησπερα σας κυριοι!!!Δυσκολη μερα μαλλων απο χθες το απογευμα βραδυ που εμαθα οτι πεθανε μια θεια μου πρωτη ξαδερφη του πατερα μου
εφυγε εφνιδιος χωρις να εχει κατι σε ηλικια 50 χρονων πηγε για ψωνια στο μινη μαρκετ τις γειτονιας λυποθημησε την πειρε το ασθενοφορο κ πρην φταση στο νοσοκομειο εξεπνευσαι....εφτυχως ηταν ανυπαντρη κ δεν αφησε αντρα κ παιδια αλλα αφησε δυστηχησμενουν γονεις αδερφες...
Γι αυτο κυριοι οπως λεει κ ενας παππους στις γειτονια μου ζησε την καθε μερα γιατι ποτε δεν ξερεις τι ξημερωνη η αλλη μερα.....
Νικόλα συλλυπητήρια για τη θεία σου, να στε καλά να τη θυμάστε!:(

Ευτυχως ειναι μεγαλη και η σκοτποσκαγιαστρα θα καμει δουλεια στα κοπαδια!

Ωραιο εργαλειο φιλε, παντα γεματο!
Αποστόλη συγχαρητήρια, καλή σταδιοδρομία!!!.shake hands.

Συγχαρητήρια Αποστόλη και καλή σταδιοδρομία! .shake.

Συγχαρητήρια Αποστόλη και καλή σταδιοδρομία σου εύχομαι, όλα να σου πάνε όπως επιθυμείς,.

ρε ασπρομαλη ηταν οτι καλυτερο ακουσα σημερα. μου εφτιαξες το βραδυ. χαχχαχα
.crying smile..vert funny..crying smile.
Αυτο το σχολιο με γονατισε και εμενα!
Σιδερενιος ευριππο!

Αποστόλη συγχαρητήρια για το πτυχίο, και καλή σταδιοδρομία !!!

Αποστόλη συγχαρητήρια, καλή σταδιοδρομία!!!.shake hands.
Αριστο, Στελιο, Γιαννη και Χρηστο,
Σας ευχαριστω πραγματικα απο καρδιας για τις ευχες σας! :) :)

Last edited by a moderator:
λοιπον οπως υποσχεθηκα οριστε το καινουργιο αξεσουαρ δημιουργημενο απο τον γνωστο ντα βιντσι του δερματος και οχι μονο τον οποιο ευχαριστω παρα πολυ για την εξαιρετικη δουλεια του για ακομη μια φορα.ο φιλος μου ο στελιος το βρηκε
gJloa86.jpg

gNnWf0L.jpg

C6dlQdU.jpg

Μεγειες φιλε. Ετοιμασε ασσορτι κουστουμια και τραγιασκα και φυγαμε για Αγγλια για τους ψηλωμενους φασιανους. Ειναι κριμα τετοιο εργο τεχνης να κυκλοφορει μονο στα απογευματινα στο Ακρωτηρι!!

boulogne708.jpg

πιάτσα στο δάσος Οκτώβρη στα μπασίματα
το φαντάζεστε;;;;;;
μου λέτε αύριο γιατί νυστάζω,καλό βράδυ
.terror.

Αν τα μπασιματα του Οκτωβρη κινηθουν στα περσινα επιπεδα, την βλεπω να κανει χρυσες δουλειες

Status
Not open for further replies.
Back