Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα,
χαίρομαι όταν δεν υπάρχει αντίλογος και οι απαντήσεις περιορίζονται σε λίγες άναρθρες κραυγές που δεν προσφέρουν τίποτε στην ουσία παρά μόνο αυτοεξευτελισμό.
Στεναχωριέμαι όμως που στην ομάδα εγγράφησαν άτομα με τέτοιο νοητικό επίπεδο που για κριτήριο αναγνωρισιμότητας έχουν τα like λες και γράφουν στο φβ, αλλά κάθε ένας είναι ξεχωριστός και χαρακτηρίζεται από τη παρουσία του εδώ μέσα. Τα γραπτά μένουν.
Κατανοώ επίσης οτι τα 800+ για να φτιαχτεί κάτι αξιόλογο, είναι πολλά στις μέρες μας και όλοι κάνουν δεύτερες σκέψεις όταν οι συνέργειες με αποδεδειγμένα εγωπαθείς, προβληματικές προσωπικότητες δεν είναι και τόσο σίγουρες ότι θα κρατήσουν πέραν του τριμήνου...
Κατανοώ στη συνέχεια και τον λόγο που κανείς δεν τολμά να πάρει τηλέφωνο κάποιον από τη Διαχ.Ομάδα. Είναι η πάγια τακτική ανθρώπων που τον ανδρισμό τους τον μετρούν με το μήκος της κάνης και όχι με τα παντελόνια τους. Η ιστορία επαναλαμβάνεται δυστυχώς. Πάντα κάποιος έφταιγε, μία στο Αρτεμις, μία στο go4hunt, τώρα εδώ...οι υποκινητές όμως πάντα οι ίδιοι και ούτε οι πρόσκαιροι διάττοντες δικτατορίσκοι τα κατάφεραν να τους επιβληθούν...
Επειδή το χρονικό διάστημα που επιτρέψαμε να εμφανίζονται μνμ αυτοεξευτελισμού 5-6 ανθρώπων τελείωσε, επειδή η Διαχ.Ομάδα παραμένει ενωμένη στους αρχικούς στόχους της, δηλώνω πλέον ότι η ανοχή μας, μετά από πολλές παρατάσεις, έλαβε τέλος.

Προς αυτοεξευτελιζόμενους :
με το ζόρι, δεν γίνεται παντρειά και "δωρεάν", πάτε να αναπαραχθείτε, αλλού !

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τον δεύτερο όροφο του ΚΑΤ! Κλείνω δύο εβδομάδες εδώ μέσα μετά από τροχαίο.
Έχω μπροστά μου πολύμηνη αποκατάσταση έχοντας την ελπίδα ότι θα προλάβω οριακά τα μπασιματα! Προς το παρόν δεν παρακολουθώ ανελλιπώς αλλά το επόμενο διάστημα, αφου επιστρέψω σπίτι πιστεύω θα επανέλθω, μην έχοντας και πολλά να κάνω.
Στέφανε περαστικά σου και σιδερένιος!

Καλημέρα σας.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τον δεύτερο όροφο του ΚΑΤ! Κλείνω δύο εβδομάδες εδώ μέσα μετά από τροχαίο.
Έχω μπροστά μου πολύμηνη αποκατάσταση έχοντας την ελπίδα ότι θα προλάβω οριακά τα μπασιματα! Προς το παρόν δεν παρακολουθώ ανελλιπώς αλλά το επόμενο διάστημα, αφου επιστρέψω σπίτι πιστεύω θα επανέλθω, μην έχοντας και πολλά να κάνω.
Περαστικά και γρήγορα Στέφανε.

Καλημερα! Στεφανε περαστικα ευχομαι γρηγορα! Υπομονη θα περασει!

Γιάννη με όλο το σεβασμό και πάντα με καλή διάθεση νομίζω ότι γίνεσαι άδικος .
Οι περισσότεροι από εσάς γνωριζεστε αρκετά χρόνια είτε από εδώ είτε από άλλες σελίδες, εγώ σας διάβαζα σαν θεατής από τότε , σε αυτό το forum αποφάσισα να γίνω και εγώ μέλος τής κυνηγετικης παρέας σας θέλεις το φιλικό κλίμα που υπάρχει, οι άνθρωποι που συμμετέχουν, τα θέματα του, ότι είναι κάτι καινούργιο και φτιαγμένο ωραία είναι πάρα πολλά για να τα εξηγώ.
Αναφέρεσαι για το θέμα γωνία: πάντα έτσι δεν ήταν? να γράφει ο καθένας την καθημερινότητα του? Τι άλλαξε ακριβώς τώρα ,τα ίδια δεν γραφονταν και παλαιότερα?
Στο θέμα ποσταρισματων μήπως παλιότερα δεν υπήρχαν άνοδος και πτώση είμαστε σε νεκρή κυνηγετική περίοδο, τι να γράψει και τι να πει ο καθένας.
Δεν θα ξεχάσω τον Δημήτρη (dim 63) παλιότερα όταν υπήρχε ησυχία στην γωνιά και έγραφε. Ξυπνατε ρεεεεε!!!!
Έχουν γίνει λάθη όπως είναι φυσικό, είμαστε μια μεγάλη παρέα πολλοί θα συμφωνησουμε και άλλοι θα διαφωνησουμε σε πολλά θέματα, για μένα το κακό είναι οι προσωπικές αντιπαραθεσεις που υπήρχαν και θα υπάρχουν , θεωρώ καλύτερο όταν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ δύο ατόμων να λύνεται με προσωπικό μυνημα πάρα να κουράζει τούς υπόλοιπους μια διαμάχη που μόνο κακό κάνει στο forum και στα μέλη του. Και να το αποτέλεσμα αυτών των συγκρούσεων καθημερινή γκρίνια φαγωμαρα, τι νομίζετε δεν είναι κουραστικό ο καθένας μας όταν έχει μία δύσκολη καθημερινότητα και μπαίνει εδώ να μιλήσει με τα φιλαράκια και να χαλαρωσει λίγο διαβάζοντας κόντρες και τσακωμους θα αισθάνεται άνετα να πει η να γράψει κάτι,δεν το νομίζω.
Έφυγαν άτομα και λυπάμαι γιαυτό, καθένας μας ξεχωριστός και μια διαφορετική άποψη και φωνή που χάνεται, το κακό όμως είχε αρχίσει νωρίτερα, αναρωτήθηκε ποτέ κάνεις που είναι ο Γιάννης JNP η μήπως δεν είχε γνώσεις και δεν βοηθούσε τα καινούργια μέλη που κάτι θα ρωτουσαν . Έγιναν λάθη λοιπόν αλλά η συνέχεια της φαγωμαρας δεν ωφελεί κανέναν μας, ούτε πόσα likes πήρε το μυνημα μας, ούτε αν ο Κωνσταντίνος ποσταρε ότι μαγειρεψε φασολαδα και να τον κατά κρίνουμε γιαυτό.
Σαν μεγαλύτεροι που είστε πιο ωριμοι και εμπειροτεροι σκεφτείτε αυτά που λέω και αν έχω δίκιο η άδικο , και εμενα με πονάει για τα φιλαράκια που φεύγουν και όλους σας σάς θεωρώ φίλους και δεν ξεχωρίζω κανένα.
Πάντα φιλικά Κώστας.
Κωνσταντινε Γεια σου,
Καταρχην δεν θα πω αν εχεις δικιο ή αδικο, οι θεσεις και οι αποψεις σου ειναι σεβαστες.
Δεν εχω προσωπικα με κανεναν και ουτε θελω να εχω, δεν τσακωνομαι με κανεναν απλως υπαρχει διαλογος-αντιλογος με διαφορα αποψεων.
Οσο για τα like πιστευω οτι αντιπροσωπευουν θεσεις και αποψεις και κανοντας καποιος like θεωρω οτι συμφωνει.
Υπηρχαν μελη που μπορουσαν να προσφερουν με τις γνωσεις τους πολλα κι ομως εφυγαν. Δεν μπορω να ριξω φταιξιμο μονο σε αυτους. Δεν μπορει να μεινει ασχολιαστο οτι μερικοι δεν βλεπουν αντιλογο, ή τον αντιλογο τον βλεπουν αυτοεξευτελισμο. Βλεπουν εγγραφες ατομων με παραξενο νοητικο επιπεδο που ολοι οι υπολοιποι στεναχωριομαστε οταν φευγουν. Μιλαμε για γραπτα που μενουν. Ποια γραπτα??? Αφου τα σβηνουν. Μιλανε για υπονομευτες και για ατομα που διαταρασουν την ησυχια του forum, ευκολοι χαρακτηρισμοι οταν βλεπεις παντου εχθρους, να τους δειχνεις στους αλλους και χωρις πολλα πολλα ή την συγκαταθεση τους να τους απομονωνεις.
Εν ολιγης για να το κλεισω το θεμα ηθελα να καταληξω στο οτι ολα τα νομισματα εχουν δυο οψεις.
Φιλικα Γιαννης :)

Κωνσταντινε Γεια σου,
Καταρχην δεν θα πω αν εχεις δικιο ή αδικο, οι θεσεις και οι αποψεις σου ειναι σεβαστες.
Δεν εχω προσωπικα με κανεναν και ουτε θελω να εχω, δεν τσακωνομαι με κανεναν απλως υπαρχει διαλογος-αντιλογος με διαφορα αποψεων.
Οσο για τα like πιστευω οτι αντιπροσωπευουν θεσεις και αποψεις και κανοντας καποιος like θεωρω οτι συμφωνει.
Υπηρχαν μελη που μπορουσαν να προσφερουν με τις γνωσεις τους πολλα κι ομως εφυγαν. Δεν μπορω να ριξω φταιξιμο μονο σε αυτους. Δεν μπορει να μεινει ασχολιαστο οτι μερικοι δεν βλεπουν αντιλογο, ή τον αντιλογο τον βλεπουν αυτοεξευτελισμο. Βλεπουν εγγραφες ατομων με παραξενο νοητικο επιπεδο που ολοι οι υπολοιποι στεναχωριομαστε οταν φευγουν. Μιλαμε για γραπτα που μενουν. Ποια γραπτα??? Αφου τα σβηνουν. Μιλανε για υπονομευτες και για ατομα που διαταρασουν την ησυχια του forum, ευκολοι χαρακτηρισμοι οταν βλεπεις παντου εχθρους, να τους δειχνεις στους αλλους και χωρις πολλα πολλα ή την συγκαταθεση τους να τους απομονωνεις.
Εν ολιγης για να το κλεισω το θεμα ηθελα να καταληξω στο οτι ολα τα νομισματα εχουν δυο οψεις.
Φιλικα Γιαννης :)
Φυσικά και κάνουμε συζήτηση και σεβόμαστε τις απόψεις του άλλου, ποιος ο λόγος εξάλλου να γράφουμε εδώ μέσα. Πότε δεν υπάρχει μόνο ασπρο η μαυρο υπάρχει και η πολυχρωμια και τα κακώς κείμενα που μας έφεραν όλους μέχρι εδώ.
Δυστυχώς κρυβομαστε όλοι πίσω από το δάχτυλο μας είτε για προσωπικές φιλοδοξίες είτε για χάρη τρίτων.
Απαντάω σε σένα φίλε γιατί έτυχε δεν θέλω να το πάρεις αλλιώς προσωπικά δεν είχα και ούτε θα έχω με κανένα παιδί εδώ μέσα. Τα likes τώρα δεν είναι απόλυτο κριτήριο γίνονται για το λόγο που λες αλλά γίνονται και επειδή κάποιος με εκτιμαει σαν πρόσωπο.

καλημέρα
πιστεύω η λιακάδα να βοηθήσει στην ψυχολογία μας :)
Μεγαλε Παπαζογλου δεν ξαναβγαινουν τέτοιοι άνθρωποι πολυταλαντοι, έχουμε πήξει στις σκυλουδες που είναι μόνο καλές για γαρυφαλα και showbiz.

Βρε συνάδελφοι μια παράκληση
Σταματήστε το όλο αυτό έχει αρχίσει και μας κουράζει
Δεν φτάνουν όλα τα γαμω-προβληματα της καθημερινότητας ολα πάνε κατά διαόλου
δεν ξέρουμε αν θα έχουμε μεροκάματο την επόμενη μερα να συντηρήσουμε της Οικογένειες μας ή θα βρεθουμε στο δρόμο άνεργοι ή σε καμία φάμπρικα της Ευρώπης
και αντί να περνάμε εδώ μέσα ευχάριστα τις ώρες μας
τρωγομαστε σαν τις ύαινες για τα like και τα σκάγια
Ηρεμια ρε Μάγκες τίποτα άλλο ζητάμε πολλά ?

Βρε συνάδελφοι μια παράκληση
Σταματήστε το όλο αυτό έχει αρχίσει και μας κουράζει
Δεν φτάνουν όλα τα γαμω-προβληματα της καθημερινότητας ολα πάνε κατά διαόλου
δεν ξέρουμε αν θα έχουμε μεροκάματο την επόμενη μερα να συντηρήσουμε της Οικογένειες μας ή θα βρεθουμε στο δρόμο άνεργοι ή σε καμία φάμπρικα της Ευρώπης
και αντί να περνάμε εδώ μέσα ευχάριστα τις ώρες μας
τρωγομαστε σαν τις ύαινες για τα like και τα σκάγια
Ηρεμια ρε Μάγκες τίποτα άλλο ζητάμε πολλά ?

Γεια σου ρε Κωνσταντίνε....ρε φίλε τι ώρα είναι εκεί σε εσένα τώρα ;πόση ώρα διαφορά έχουμε;
Τώρα είναι 11:00 το πρωί Χρήστο είστε 7 ώρες μπροστά και μόνο που σκέφτομαι ότι έχω 6 ώρες ακόμα στην δουλειά και είμαι εδώ από τις 7:00 το πρωί με πιάνει η κρίση.

Status
Not open for further replies.
Back