Καλησπέρα σας....
Οργιασες παλι;ha haaaπολυ καλησπερα σας. γιαννη σ ευχαριστω. δεν εχω σκοπο να τ σφησω απ τα χερια μου. το τσοκακι το helix πως σου φανηκε?? στον πινακα προλαβες να ριξεις??
φιλαρακο αυτο ειναι ρωσσικο κι εργαλειο φτιαγμενο ν σντεχει δεν ειναι φλωροαμερικανοβελγακι να τ αλλαζω συνεχειαΚαλά!!!!!!!!!
Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις.......................φιλάκια.ha haaa
Τη καλησπέρα μου στη παρέα.........
Φιλε δεν βαζεις καμια αλλη φωτο στην υπογραφη σου? Βαλε καμια παραλια, βαλε κανα καραβακι, βαλε κανα κωλο στην τελικη... Αλλα αυτα τα τρυγονακια τα χρωματιστα, αστα τετοια εποχη κ μας τυρανας...Καλησπέρα σας.
Φιλε δεν βαζεις καμια αλλη φωτο στην υπογραφη σου? Βαλε καμια παραλια, βαλε κανα καραβακι, βαλε κανα κωλο στην τελικη... Αλλα αυτα τα τρυγονακια τα χρωματιστα, αστα τετοια εποχη κ μας τυρανας...
Το φοβομουν αυτο..Έχω κι άλλες...
Όσο πλησιάζει η έναρξη θα τις αλλάζω.
Δωσε στιγμα
Εγώ είμαι ΚΟΑΜΡ καταμεσής drive car
Χα, χα Κεντρικός Οδικός Άξονας Μαραθώνα Ραφήνας... στη δουλειά ε; Τι δουλειά με τέτοια βροχή;
Άσε ρε...........πήγαινε τσίμπα κάνα κουτάκι......φιλαρακο αυτο ειναι ρωσσικο κι εργαλειο φτιαγμενο ν σντεχει δεν ειναι φλωροαμερικανοβελγακι να τ αλλαζω συνεχεια
Άσε ρε...........πήγαινε τσίμπα κάνα κουτάκι......
@@τανα τα κανες πάλι;;;Ειπα να ψήσω και γω μια Κυριακή και ............μ'αυτα που προέκυψαν αιφνιδίως δεν το βλέπω ..hit.
γεια σου επιτιμεΧαιρετώ σας .ha ha ha.
κλασικά 23.00 θα κοιμάμαι και 03.00-04.00 otetvΚαλησπερα σε ολη την παρεα, ομορφα και αποψε.
Μακη, 4 ωρες υπνος δεν λεγεται μεσημεριανος, εσυ εκανες την ημερα νυχτα. Το βραδυ να δω πως θα κοιμηθεις.....