Καλησπέρα παίρνω αδιάβροχο, αλεξικέραυνο, πρόσθετη προστασία από χαλάζι και ετοιμάζομαι να συναντηθώ με Ζολώ!!!
Τρελλιάρη πότε θα είσαι Κομοτηνή;
Απο τας Σέρρας με αγάπη !
Κομοτηνή το απόγευμα .Ωρα δεν ξέρω ακόμη.
Χρήστο θα το καταλάβεις μόλις μπει Κομοτηνή από τα αστραπόβροντα......Περιμένω τηλέφωνο
Ζηλεύωωωωωωωω.....καλα να περάσετε Ηλία.Καλησπέρα σας κύριοι!σήμερα το βραδάκι έχει σκοπευτήριο!
Πιο κρουασάν Τάσο μου, σήμερα οι δίσκοι μου πήραν το όπλο.....Kαλησπερουδια σας..
Τι έγινε ορε Γιαννη,χασαμε το αφρατο κρουασαν?
Ξυνε ξυνε εσυ και θα σου ετοιμασω εγω οταν γυρισης με το καλο ενα μπιπ μουρλιαΚαλησπερίζω την παρέα απο την Κομοτηνή.Πριν λίγο έφτασα και ισα που πρόλαβα να κανω ενα ντουζάκι να συνέλθω.
Ερχόμενοι απο Σέρρες κιτρίνισε το μάτι μου απο τα ηλιόσπορα και άρχισα να αρτιεύω.Που να φανταστειτε όμως τι αρυθμίες άρχισε η καρδιά μου μετα την Δράμα που πήραν σειρά τα καλαμπόκια.Και που ειστε ακόμη.
........
Ενταξει την εμπεδωσαμε την φωτογραφια κουμπαρε βαλε και κατι αλλο τωρα. Λιγο προς το κοκκινο?τι λες?Καλησπέρα παίχται...
Χρηστο γυρνα πισω.....ωωωω το φουσκοτο ξεχασες!!Καλησπέρα παίρνω αδιάβροχο, αλεξικέραυνο, πρόσθετη προστασία από χαλάζι και ετοιμάζομαι να συναντηθώ με Ζολώ!!!
Νηστεια ε;;Μολις γυρισα μετα την δουλεια πηγα σε μια εκδηλωση και ειμαι χωμα......ναχα και κανα μεζε....φακες !!!!.asking.
Γυναικα ριξε και καμια πατατα στο τηγανι για να δεσει λιγο το χαρμανι....eat. .seveys.
Γραφεεεεκαλησπερα κυριοι μολις γυρισα απ το σκοπευτηριο κι εχω να γραψω αρκετα πραματα
Εχω γεμιστα ελα Αργυρακο!!.eat..eat.Μολις γυρισα μετα την δουλεια πηγα σε μια εκδηλωση και ειμαι χωμα......ναχα και κανα μεζε....φακες !!!!.asking.
Γυναικα ριξε και καμια πατατα στο τηγανι για να δεσει λιγο το χαρμανι....eat. .seveys.
Καλησπερα σε ολους! Λοιπον Γιωργο εχει 4-5 κουτακια 4 αριαΓιάννη μου κάνεις μια χάρη; Αν θα ξαναπας ρώτα τον πόσα κουτιά 4αρια έχει από τα super τα pyrkal και πόσα χρόνια τα έχει. Αν σου πει ότι τα έχει πάνω από 5-6 χρόνια, για πες του να κάνει μια τιμή καλή και συζητήσιμη