Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι ειπες δεν ακουω!!!!Καστορακο," παω μια βολτα να ξεβουλωσουν τα αυτια μου",ναι ναι μωρο μου, τι ειπα?" εεε ναιιιιι κατι ελεγες αλλα ειμουν αφηρημενος" "καλα δεν σου ξαναμιλαω" ουφ ησυχασαμε,το μυστικο ειναι να λες παντα ΝΑΙ ησυχαζει αυτη ησυχαζουμε και εμεις, και κανουμε την δουλεια μας.my man..sarcastic.
.sarcastic..sarcastic.
Τελικα ολες προγραμματισμενες ειναι. Δεν εξηγειται αλλιώς!

Κάπου έμαθα,πως οπου κυκλοφόρησε ο ασπρουλης, άνοιξαν οι ουρανοί!!.what.
Κάπου βορεια...o_O
Λεβεντακο μου,δεν πας ένα ταξιδακι προς Σαχάρα μεριά??
Θα σου στησουν άγαλμα και θα το προσκυνανε!!:):)

Κάνε πέρα ρε γητευτή του ξυλοδέρματος .buy.

Καλησπέρα σε όλους. Καλά να περνάτε.
Ελα για να φτιαχτειτε λίγο .....

url=https://posυtimg.org/image/vmwim7bip/]
20170623_195347.jpg
[/url]

.buy buy..buy buy..buy buy. Αρρωστιαααααααααα!!!!!!!!!!!!!
Θέλουν να γίνουν όμως ακόμα. .shoot..shoot..shoot.

Επιστροφή και πάλι στην πρωτεύουσα των στεναγμών η οποία μοιάζει καζάνι που βράζει..
Το ταξίδι ήταν πολύ γεμάτο με πολλές τοποθεσίες και πολλά χλμ. ειδικά τις δυο πρώτες μέρες.Την τρίτη μέρα πάλι καλά που κατάφερα να πάω στην Αλεξανδρούπολη κατα το απόγευμα και η μερα έκλεισε με πολλά τσίπουρα και ακολούθησαν πολλές παγωμένες.Το κεφάλι μου είναι σαν καζάνι και ακόμη δεν συνήλθα απο χθες - τι χθες δηλαδή ,3 τα ξημερώματα -από τα πιώματα.
Σήμερα το πρωί πριν φύγουμε για αεροδρόμιο με πήρε τηλέφωνο ο Μητσάρας ( dimar) και καταφέραμε να βρεθούμε για μια ώρα και να τα πούμε.
Χάρηκα που τελικά κατάφερα να δω και 4 φίλους απο το φόρουμ και να τα πούμε απο κοντά . Βασίλη αφού δεν κατάφερα να σε δω χθες ,σήμερα δεν ήθελα να σε ενοχλήσω πρωινιάτικα ,παρ ότι μου είπες να σε πάρω τηλέφωνο ,αφού έχεις εξεταστική .Την επόμενη φορα θα τα πούμε σίγουρα μια και ανοίγουν δουλειές εκεί πάνω.
Τώρα μια βδομάδα μένει για την μεγάλη φυγή ,η οποία όμως δεν θα είναι και πολύ ξένοιαστη λόγω δύσκολων καταστάσεων που αφήνω πίσω.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κυριοι. Το παιχνιδι χαθηκε για μια ακομα χρονια .ΝΗΚΗΤΗΣ τα σκουπιδια .στο τελος θα μηνουμε μονοι και θα αναρωτ. παλι τι εγινε.Περααπο την δ. υγεια ο αγωνας που κανουμε ολλοι μας ειναι ανησος.Οι τουριστες με κιτουν σαν να με λιπουνται και βγαζουν φοτο γελοντας με φοντο τα σκουπιδια . απο το μισο μαγαζι εχω μαζεψει καρεκλες γιατι δεν μπορει να κατσει κανεις απο την βρομα Και οι λογαριασμοι ερχονταιιιιιιιιιιιιι. ΓΑΜΟΙΜΕΝΟΙ ΕΕΕΕΕΕ!!!!!!ΓΑΜΟΙΜΕΝΟΙ κατασταση.Ντρεπομαι πολυ ρε παιδια..fiurius..kkk.

Εγώ θα πάρω σαν το δικό σου!:)
Και μετά θα με μάθεις να τουφεκαω...σαν εσένα! :rolleyes:
Εμαθα να μαστορευω κ γ@μω το μαστορα μου δηλαδη... .hit..yelling. Ασε δεν τσιμπαμε... .buy.
Δεν εχεις αναγκη απο μαθηματα εσυ... .ghe.
Τον αλλο τον Κερκυραιο βεβαια που το παιζει δωθε-κειθε, ευχαριστως να τον μυησω στα μυστικα της τουφεκιας του παπιου... .buy..yelling..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back