Αυτα Γιαννη να ξερεις ψωνιζονται παντα στη χοντρικηΜόνο που πρέπει να έχει μαζι του λαστιχάκια, πιράκια κτλ.......
Αυτα Γιαννη να ξερεις ψωνιζονται παντα στη χοντρικηΜόνο που πρέπει να έχει μαζι του λαστιχάκια, πιράκια κτλ.......
Εγω δεν του γεμιζω... Συνταγες ξεπατικωνει κ παει αλλου κ κανει τη δουλεια του... Μολλις θα φερει τα "στραγαλια" με 5% αντιμονιο θελω να δω τι θα πει... .buy buy.
Κοντα μου θα ερθει το παιδι....ειναι μονοδρομος. Αν θελει μιστικες συνταγες σε πμ. Μονο μην τις μαθει οΧελας..buy.Τον βλεπω να καταληγει σε καμμια Α0, σκαγια καμμια 45 γρ τουλαχιστον, μπαφερ και οχι πιο ψιλο απο ασσους
Και που να τα ριξει αυτα ρε Παυλο με τι οπλοΤον βλεπω να καταληγει σε καμμια Α0, σκαγια καμμια 45 γρ τουλαχιστον, μπαφερ και οχι πιο ψιλο απο ασσους
Κοντα μου θα ερθει το παιδι....ειναι μονοδρομος. Αν θελει μιστικες συνταγες σε πμ. Μονο μην τις μαθει οΧελας..buy.
ΟΧ!!!.buy buy.Αυτο δεν το σκεφτηκα..Και που να τα ριξει αυτα ρε Παυλο με τι οπλο
Και που να τα ριξει αυτα ρε Παυλο με τι οπλο
Μπα 3ιτση πρεπει να ειναι αλλα......70 θαλαμη εχει η 391 του?
Εγω νομιζω 70αρα αφου λεει οτι δεν ριχνει μαγκνουμ.Μπα 3ιτση πρεπει να ειναι αλλα......
Μπααααα το λεει γιατι εναι αργα...Εγω νομιζω 70αρα αφου λεει οτι δεν ριχνει μαγκνουμ.
ΡΕ εχει 70 ΑΡΑ κοντοκονη σου λεΩΩΩΩΩ!!!!Μπααααα το λεει γιατι εναι αργα...
Καλοστον τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ απο την εξοτηκη ΑΜΕΡΙΚΗ.Γεια σας κύριοι
Γεια σου George.Καλοστον τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ απο την εξοτηκη ΑΜΕΡΙΚΗ.
Αν έχει λέει Δημήτρη, ξέχασε τό ζέστη σε συνδυασμό με υγρασία.Έχει ζέστα εκεί ρε Κώστα;;;