Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους ...
Νέα γκαντεμιά μου έτυχε πάλι !!! Πήγα την Παρασκευή το απόγευμα και πήρα τα ανίψια μου τα μικρά, που θέλανε να έρθουν στο χωριό, ήρθε και η αδερφή μου μαζί να βοηθήσει να σφάξουμε μερικά κοτόπουλα ... ξεκινήσαμε καλά από το Ακρωτήρι και όταν περνούσαμε από το κέντρο των Χανίων, περίπου μπροστά από την Αγορά, άρχισε το Jimny ένα περίεργο θόρυβο, μου φάνηκε ότι δεν τραβούσε καλά, και τρανταζόταν ολόκληρο ... Προχώρησα λίγο παραπέρα κι ευτυχώς βρήκα ένα κενό στην άκρη του δρόμου και το πάρκαρα. Το έσβησα και το ξανάβαλα μπρος, όμως το τράνταγμα συνεχιζόταν. Πήραμε τηλέφωνο τον μεγάλο μου ανιψιό και ήρθε, και μεταφορτώσαμε τα πράγματα, πήρα και την Οδική Βοήθεια και ήρθε και το πήρε και το πήγε στο συνεργείο, που βέβαια Παρασκευή βράδυ ήταν κλειστά, Σ/Κ κλειστά ...
Τα μικρά φοβηθήκανε και αγχωθήκανε και δεν ήθελαν να συνεχίσουμε για το χωριό, και έτσι γύρισαν σπίτι τους, κι εγώ στο δικό μου ...
Το Σάββατο το πρωί πέρασε ο ανιψιός μου με την αδερφή μου και με πήραν και πήγαμε στο χωριό, σφάξαμε καμιά 25αριά κοτόπουλα, πήραν τα μισά και φύγανε το απόγευμα, κι εγώ ήρθα χθες το βράδυ με το αγροτικό ...
Σήμερα το πρωί πέρασα από το συνεργείο, τους είπα το πρόβλημα, μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν και θα με πάρουν τηλέφωνο ... και τώρα περιμένω ...
Τώρα μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι το πρόβλημα είναι στους πολλαπλασιαστές, έχει 2 και η αντικατάσταση με καινούριους θα στοιχίσει 240 € !!! Γ@μω την ατυχία μου !!!!!!!!!!!!!!
.hit.
Θα το έχουν έτοιμο σήμερα, μέχρι το απόγευμα ...
Στελιο αυτο δεν ειναι τιποτα με τους πολλαπλασιαστες εδω να δεις καντεμια
Ανεβαινω στον Εβρο για κυνηγι μετα απο τηλ του Φιλου μου Πρωτοχρονια του 2009
Εκατσα γυρω στις 10 μερες ευχαριστηθηκα κυνηγι -καθαρο αερα -φυση εμπειριες γεμισα μπαταριες
Τελευταιο πρωινο εχουμε παει για μπεκατσα με το αυτοκινητο μου
Εχω κανονισει την επομενη μερα αναχωρηση για το Καμινι αφου εχω μαθει οτι το κινημα των δεν πληρωνω
θα σηκωσει μπαρες σε ολα τα διοδια απο το πρωι μεχρι το μεσημερι
οποτε λεω Μαγκα μου σωθηκαμε θα γλιτωσουμε γυρω στα 35 ευρωπουλα
Εχω ετοιμασει μπαγαζια ο Πατερας του φιλου μου εχει σφαξει 2 κοκκορια να μου δωσει 2 χηνες 3 κουνελια και μπεκατσες -πρασινοκεφαλα και καμια δεκαρια φασσες
Εχω ψωνισει και 2 μπαστουνια καβουρμα σουτζουκια και ειμαι απικο
Στην γεφυρα στα Λουτρα καθως επιστρεφουμε απο το κυνηγι
το αμαξι μου δεν ακουει καθολου το γκαζι .buy buy.
Κατεβαζω ταχυτητες αλλα δεν φορτωνει στροφες οπου πιανω δεξια με αλαρμ μεχρι που μου σβηνει .buy buy.
Αρχιζω τις λειτουργιες .pop. αλλα αυτο δεν κανει κιχ .buy buy.
Παιρνω οδικη και με παει σε ενα κοντινο συνεργειο που ηταν ανοιχτα λογω Σαββατου
Απο εκει ξεκιναει και το μαρτυριο
Ο Μαστορας απο την αρχη οπως τον εκοψα ηταν μεγαλο μπιστονι δεν του εκοβε γρι ενω για μιση ωρα καθοταν επανω απο το μοτερ και το κοιταζε σαν Χανος .asking.
Τι βλεπεις Μαστορα ?
Μαλλον τρομπα βενζινης .buy buy.
Ρε μαστορα του λεω μηπως ειναι ρευμα πολλαπλασιαστης γιατι η τρομπα βενζινης μολις κρυωσει παιρνει για λιγο αυτο ειναι τελειως νεκρο
Οχι μου λεει ειναι τρομπα θα την βγαλω και θα την παω για καθαρισμα μηπως και σωθει διαφορετικα παμε για καινουργια
Εκατσε την εβγαλε την πηγε για καθαρισμα και μου ηρθε χαμογελωντας
Την βαζει επανω παπαλα ουτε κιχ
Λεω τωρα θα σε ξεματιασω .pop. δεν μου την γλιτωνεις
Ωχ μου λεει με κουρασε αυτο το αμαξι δεν μπορω να βγαλω ακρη .asking. κατσε να φωναξω εναν συναδελφο που δουλευει στην OPEL και τα γνωριζει καλυτερα
Ερχεται μετα απο μια ωρα ενας τυπος βαζει το μηχανημα στον εγκεφαλο και μου λεει Φιλαρακο πολλαπλασιαστης ειναι και κανουργιος ειναι πανακριβος γυρω στα 500 ευρω οποτε πας σε μεταχειρισμενο αν βρεθει .buy buy.
Αραξε μου λεει θα ψαξουμε απο Δευτερα και κατι θα βρεθει αλλα ως τοτε παμε παραλια για ουζα η παραλια ειναι φισκα .asking..asking.
Τελικα εφτασε Πεμπτη μεχρι να βρεθει το ανταλλακτικο μεταχειρισμενο ενω ο Μαστορας συνεχιζε την ιδια καραμελα ωχ με κουρασε πολλη αυτο το αμαξι .buy buy.
Καλησπερα Αρχοντες