Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χαιρετώ την παρέα.
Μόλις σταματησα τις δουλειές και εβαλα ενα τσιπουράκι με λίγη γραβιέρα να ερθω στα ίσα μου.
Φτασαμε στις 2 το μεσημέρι με θερμοκρασία 36 βαθμούς.Μεσα στο σπίτι ειχε 28.Αυτή τη στιγμή εξω οπου και καθομαι,έχει 26 !!!
Εδω βρήκα μια ζούγλα και θα χρειαστουν μέρες να μαζευτούμε,αλλά αυτό ειναι το λιγότερο.Αρκεί που εφυγα απο το τρελάδικο.

Λεω να παω για οριζοντίωση σε λίγο γιατι ειμαι πτώμα και αύπνος.Τώρα η θερμοκρασία έπιασε τους 24 , φυσάει ένα δροσερό αεράκι και ο γκιώνης δίνει ρεστα.Αντε τώρα να πας για ξαπλα.....
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.Τι σημπτοση..τον ιδιο καιρο εχει και στην Αθηνα εμαθα..sarcastic.κΑΛΟ ΒΡΑΔΥ Μητσο.

Λεω να παω για οριζοντίωση σε λίγο γιατι ειμαι πτώμα και αύπνος.Τώρα η θερμοκρασία έπιασε τους 24 , φυσάει ένα δροσερό αεράκι και ο γκιώνης δίνει ρεστα.Αντε τώρα να πας για ξαπλα.....
Καληνύχτα .count sheep.
Μην ξεχάσεις αύριο να μας ενημερώνεις κάθε μισή ώρα πόσο είναι η θερμοκρασία .yell at.

Καλησπέρα H.L......buy.

Καλά τώρα με κουφανες :D
Τον χειμώνα που οι κορφές απέναντι έχουν χιόνι βάζεις φωτό με φραπεδιά στο μπαλκόνι
και τώρα με 43 βαθμούς βάζεις ελληνικό ζεστο στο φλιτζάνι ? :eek::eek:
Είσαι δυναμηηηηηη .sarcastic..buy..buy.
Αχχχχ Τζουμέρκα περιφανα .congrats.
Καληνύχτα καλό ξημέρωμα Άρχοντες ;)

[url=https://postimg.org/image/dvd38fnjv/]
20170702_072920.jpg
[/url]

Καλημέρα αγοράκια .
Φραπεδιά με πολύ δροσιά και σε λίγο συνεχίζω το καθάρισμα με τα χόρτα και την βλάστηση.
.my man. Οσο για τη θερμοκρασία, μια και το ζήτησε κάποιος ,είναι 23 βαθμοί.Ποια παραλίιιια .....terror.

Status
Not open for further replies.
Back