Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και πώς θα τις χωρέσεις στην ψησταριά; .xm. .ha ha ha.

Εχω στην ταράτσα μεγάλη .Μην ανυσηχείς. Το έχω φροντίσει αυτό το θέμα επειδή ψήνω κρέατα και ψάρια της περιοχής μου .
Ματούλα ακούς ;;;
.ha ha ha.

Καλημέρα. Εγώ έχω να καθαρίσω δώδεκα τσίχλες, με ρυζακι λεμονατες και άσπρο κρασί. Υγιεινά πράματα!
Ακούσατε τίποτα από Λαγκαδά;

Καλημέρα μάγκες μου! Χθες τελείωσα το διάβασμα στις 8 το βράδυ και μετά πήγα μια βόλτα να ξεσκάσω στον φλοίσβο...ένα έχω να πω, θα πάθω ζημιά φέτος το καλοκαίρι με αυτά που βλέπω!!

Καλημέρα μάγκες μου! Χθες τελείωσα το διάβασμα στις 8 το βράδυ και μετά πήγα μια βόλτα να ξεσκάσω στον φλοίσβο...ένα έχω να πω, θα πάθω ζημιά φέτος το καλοκαίρι με αυτά που βλέπω!!
.xm..xm..xm..goodboy..goodboy..goodboy..my man.

Βασίλη στο φλοισβο έχει από κοκοβιους μέχρι μελανουρια και ξανθονουρια, δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να ηρεμει το μυαλό σε περίοδο εξετάσεων....
Τραβα κατά τον Υμηττό καλύτερα.

Κατάλαβα, τηρούν σιγή ιχθυος.
Δοκιμάζουν νέες μυστικές συνταγές!!!
Ούτε φωτο δε βλέπω...
Έχει πλάκα ο ενας να μπέρδεψε το νήμα και ο άλλος να πάτησε το καλό καλαμι!
Φτου φτου σκορδα...

Καλο μεσημέρι μάγκες! Κανένας από Πάφο ξέρει τπτ;;; Απευθύνομαι στα παιδιά από Κύπρο κυρίως αλλά και σε όποιον έχει πάει επίσκεψη...

Καλο μεσημέρι μάγκες! Κανένας από Πάφο ξέρει τπτ;;; Απευθύνομαι στα παιδιά από Κύπρο κυρίως αλλά και σε όποιον έχει πάει επίσκεψη...
Για πες... Έχω φίλο από Πάφο συμφοιτητή.

Έκλεισα να πάω Αύγουστο για 4 βράδια...Γενικά διαμονή με ενδέφερε περισσότερο αν έχεις κάποια πρόταση, που να κοιτάξω και τι να αποφύγω...

Καλησπερα σε ολους...

Τα καλαματιανα καρντασια εξαφανιστηκαν.Παίζει τίποτα;

Καηκαμε στο σκοπευτηριο εχθες κ θελαμε λιγο ξεκουραση... Ειναι δυσκολο να παραδισεις μαθηματα αναποδου ντουμπλε τη μια μερα και μαθηματα Spinning την αμεσως επομενη... .yelling.

Ασε ,ποιός ξέρει τι να γίνεται εκει κάτω με τα husky jerk και silent oscillation system......buy.

Εχω κατι για σενα φιλε....xm..sarcastic. Εχθες το βραδυ με συνδοεια ουζων και ποικιλιας πληροφορηθηκα οτι ο Χουνταλας στα νιατα του, εκτος απο κορμι θανατηφορο .buy buy. ειχε και μακρυ μαλλι το οποιο ηταν κ σγουρο....goodboy. Ο ιδιος δεν εχει λεει καμια φωτογραφια απο τοτε, αλλα ειμαι σιγουρος Δημητρη μου οτι εσυ καποια θα εχεις στο συρταρι σου να μας την δειξεις... .sarcastic..my man..banana..banana..yelling.

Καηκαμε στο σκοπευτηριο εχθες κ θελαμε λιγο ξεκουραση... Ειναι δυσκολο να παραδισεις μαθηματα αναποδου ντουμπλε τη μια μερα και μαθηματα Spinning την αμεσως επομενη...

Μικρός είσαι ακόμα, αντέχεις!
Αποτελέσματα από το σπινινγκ δε βλέπω και υποπτεύομαι κοκκαλια!

Μην υποπτευεσαι τιποτα Γιαννη... .buy buy.
Την Παρασκευη 4 ωρες Spinnaραμε κ μονο κατι λουτσακια σαν μεγαλες φρυσες βαραγαν... Εχθες ειχαμε ρεπο, σημερα θα δουμε... .fishing.

Status
Not open for further replies.
Back