Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.asking.Λιώνεις ; με 24 βαθμούς ;;;

.yell at.
Θα ερθεις δεν θα ερθεις που θα πας, αυριο εχουμε λαϊκη βουρ στον ξηροκαρπα καρυδια,μελι και τετοια,μετα στα βοτανα, μετα στο φαρμακειο[υλικα για ιδιογωμοση ειναι αυτα] για το μονοκανο μου και μετα εχει καρτερι για τα μπασιματα.Θα μπεις δε θα μπεις που θα πας, οι διαδρομοι λιγοι και γνωστοι.banana..banana.

Καλησπέρα H.L......buy.

Εδω στην ξάπλα μου με τους γυψους κάτω από τα 18.000 btu δεν έχω καταλάβει ζέστη καθόλου, δεν ζήλεψα τις παραλίες που βλέπω ούτε τις διακοπές που έχουν αρχίσει και ποσταρουν..
Μόλις είδα το τζουμερκο όμως κάτι μου έκανε. Ελπίζω Αύγουστο-Σεπτέμβριο να την παλεύω κινητικά και να ανέβω κάνα 10ημερο.

Καλησπέρα στη παρέα. Ξάπλωσα 2 ωρίτσες και στανιαρα. Πίνω το καφεδάκι, πάμε να ταΐσουμε τη σκυλίτσα και μετά έχει πάλι βραδινό μπανάκι. Έχει σηκώσει ένα ελαφρυ βοριαδάκι ίσα για να δροσίσει λίγο, υπομονή παιδιά πάει να φρεσκάρει λίγο. Το άλλο είναι ότι αύριο δουλεύουμε μιας και για το επόμενο δίμηνο λόγω δουλειάς κόπηκε το 5μερο.

Kαλησπερα σε ολους,
Ειπαν να μας ζεστανουν περισσοτερο οι μαλακες..
Μακαρι να την σβηνουν γρήγορα γιατι πολυ πρασινο η περιοχη..
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2753527/megali-fotia-stin-periochi-agia-irini-stin-kefalonia
Κάθε καλοκαίρι τα ίδια φίλε τώρα το κάνουν επίτηδες, ατύχημα ποιός ξέρει, εύχομαι να μην πάρει έκταση και να σταματήσει σύντομα.

Εδω στην ξάπλα μου με τους γυψους κάτω από τα 18.000 btu δεν έχω καταλάβει ζέστη καθόλου, δεν ζήλεψα τις παραλίες που βλέπω ούτε τις διακοπές που έχουν αρχίσει και ποσταρουν..
Μόλις είδα το τζουμερκο όμως κάτι μου έκανε. Ελπίζω Αύγουστο-Σεπτέμβριο να την παλεύω κινητικά και να ανέβω κάνα 10ημερο.
Στο εύχομαι να είσαι καλά και να μπορέσεις να ερθεις πατριωτάκι
Αυριο θα σου αφιερώσω μια καλύτερη φωτογραφία.

01-110.jpg

καλό βράδυ :)

τώρα το κάνουν επίτηδες, ατύχημα ποιός ξέρει,
Eννοειται οτι γίνεται επιτηδες καλέ μου φιλε Κωστα..
Μεμονομενες περιπτωσεις είναι απο αμελεια..
Και οσοι λενε οτι ολες οι καλοκαιρινες φωτιες μπενουν απο τσιγαρα κ γυαλια η κατι θελουν να κρυψουν η είναι αφελεις..

Θα ερθεις δεν θα ερθεις που θα πας, αυριο εχουμε λαϊκη βουρ στον ξηροκαρπα καρυδια,μελι και τετοια,μετα στα βοτανα, μετα στο φαρμακειο[υλικα για ιδιογωμοση ειναι αυτα] για το μονοκανο μου και μετα εχει καρτερι για τα μπασιματα.Θα μπεις δε θα μπεις που θα πας, οι διαδρομοι λιγοι και γνωστοι.banana..banana.
Να φανταστείς οτι στον ύπνο κλείνω και το παράθυρο.
Αντε καλό βράδυ .Κρύσα εξω και μπαίνω μέσα.

Status
Not open for further replies.
Back