Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
πηρα και ρωτησα κενταυρο τιμη για το κοκκινο αλλα δεν εχει γεμισει ακομα παναγο
Το super kill κίτρινο είναι ακριβώς το κόκκινο με γόμωση 33γρ αντί για 32. Η πυρίτιδα βυσμάτωση είναι ακριβώς η ίδια g3000 με το κόκκινο και παίζει στα 6,5. Μάλλον θα φορτώσω κίτρινο και φυσικά το μαύρο 33,5 που μου θυμίζει το lambro καφέ και μαμάει.....

Επιστροφή πριν λίγο απο ανάβαση για τσαι στα 1800μ και οχι μόνο .Προηγήθηκε περπάτημα σε μονοπάτια δίπλα απο καταρράκτες με ονειρεμένες λίμνες μέσα σε χαράδρες με καταπράσινα τοπία.
Ονειρεμένες εικόνες που αν δεν περπατήσεις δεν βλέπεις τίποτα απ όλα αυτά..
Καλό βραδυ.
Προς τα που πήγες Δημήτρη; Καταρράκτες με λιμνες... Θεοδωριανα;

Πατερούλης κανονικός ο γέροντας......very funny..very funny..very funny..,,,,,..ha ha ha.
Ο πανουστος βλεπω εχει υιοθετησει ενα καλοκαιρινο νησιωτικο στυλ με ανοιχτοχρωμα ξεκουμπωμενα πουκαμισα και χαιμαλια στο λαιμο... .xm..xm..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Νικολη το νου σου αγορι μου... .sarcastic.
Διακρίνω....ζηλειες????o_O

Εννοω οτι αν πχ σε σταματησω εγω ως αστυνομικος για εναν ελεγχο, δω οτι εχεις οπλο, ελεγξω το ΑΚΚΟ που εχεις μαζι και βρω οτι ο σειριακος αριθμος που γραφει αντιστοιχει μονο στη βαση.

Αυτο που λεω ειναι πως αν εχεις καποιο χαρτι που να πιστοποιει οτι εχεις δηλωσει κατι τετοιο, ή ακομα καλυτερα αν με καποιο τροπο φαινεται στο ΑΚΚΟ οτι αλλο αριθμο εχει η βαση, και αλλο οι κανες, θα γλυτωσεις πιθανη ταλαιπωρια

Εννοω οτι αν πχ σε σταματησω εγω ως αστυνομικος για εναν ελεγχο, δω οτι εχεις οπλο, ελεγξω το ΑΚΚΟ που εχεις μαζι και βρω οτι ο σειριακος αριθμος που γραφει αντιστοιχει μονο στη βαση.

Αυτο που λεω ειναι πως αν εχεις καποιο χαρτι που να πιστοποιει οτι εχεις δηλωσει κατι τετοιο, ή ακομα καλυτερα αν με καποιο τροπο φαινεται στο ΑΚΚΟ οτι αλλο αριθμο εχει η βαση, και αλλο οι κανες, θα γλυτωσεις πιθανη ταλαιπωρια
Σχετική ερώτηση που έκανα και εγώ στην αστυνομικό, μου είπε ότι αρκεί ο αριθ. βάσης και μετά στον Η/Υ θα δει ο ελεγκτής-αστυνομικός και τα υπόλοιπα στοιχεία όπως και τον αριθμ. κάννης.
Πάντως έχουν ένα σχετικό δίκιο γιατί νομίζω η εξήγηση που έδωσα πριν εγώ και ο Στέλιος σχετικά με τον αριθ. ανταλλ. κάννης στις ΑΚΚΟ νομίζω ότι στέκει...

Εχθές παρέλαβα την Άδεια Κατοχής Κυνηγετικού Όπλου (ΑΚΚΟ) και ενώ η βάση έχει διαφορετικό αριθμό από την κάννη, παρατήρησα ότι στην άδεια αναγράφεται μόνο ο αριθμός της βάσης (στο πεδίο "Αριθ. Όπλου"). Το ίδιο μου είχαν κάνει και στην Beretta. Μετά από σχετική ερώτησή μου, μου απάντησαν στην αρχή ότι το βασικό είναι η βάση και η κάννη είναι εξάρτημα σαν το κοντάκι. Ναι αλλά τους είπα, για να αγοράσεις π.χ. ένα κοντάκι δεν απαιτείται άδεια αγοράς. Εκεί κόλλησαν λίγο και μου απάντησε η μια από τις δυο κυρίες ότι αρκεί ο αριθμός βάσης γιατί σε πιθανό έλεγχο, θα δουν στον υπολογιστή και τα υπόλοιπα στοιχεία όπως και τον αριθμό κάννης. Ήθελα να ρωτήσω και στις δικές σας ΑΚΚΟ αναγράφουν μόνο τον αριθμό βάσης;
Χρηστο πριν μερικα χρονια ανταλαξα κανη με εναν φιλο και μας βαλανε να κανουμε τα χαρτια ο καθενας απο την μερια του κανονικα σαν να αγοραζες οπλο αγορα-πωληση:)

Θα ξεμεινει, ειναι trigger happy

Χρηστο, να επιμεινεις να σου σημειωσουν και τον αριθμο κανης στο ΑΚΚΟ. Γιαυτους δεν ειναι τιποτα το σοβαρο, αλλα σε ενδεχομενο ελεγχο καποιο βραδι, κανενας απο αυτους δεν θα βρεθει να τρεχει να αποδειξει κατι. Πες τους να στο γραψουν και τελειωσε
Ναι Χρηστο συμφωνω με τον Βικτορα αφου το χαρτι αγορας οπλου γραφει αρ καννης το οπλο τους το πας εκει γιατι να μην γραψουν τον αρ κανης βεβαια το εχω ξαναγραψει οι θηροφυλακες δεν εχουν το δικαιωμα να σου ζητησουν το δελτιο κατοχης μονο η Αστυνομια,ζητησανε απο κανενα Συναδελφο οι θηροφυλακες δελτιο κατοχης?:)

Ααααα ξεχασα ειναι αυτονοητο για τους θηροφυλακες οτι εχεις δελτιο κατοχης εφ οσον για να βγαλεις κυν αδεια το δασαρχειο ζητα το δελτιο κατοχης, και αμα μπορεις να κατεχεις 1 οπλο μπορεις και 2 και 3:) αυτ.....ααα.ha ha ha..ha ha ha..banana..banana..banana..,,,,,..,,,,,.

Δημήτρη τι έγινε δεν αφήσανε πάλι ριζά για ριζά πάλι φέτος οι άτιμοι
Εκει που ανεβαίνω εγω κατι ειχε..Πολύ απότομο μέρος και μαζεύεται με δυσκολία.Αυτοι οι καριόληδες το ξεριζώνουν .Φαντάσου οτι ακομη δεν άνθισε καλά καλά και προχθές που τους πιάσανε ειχανε 56 κιλά !
Ολο αυτό διοχετεύεται σε μαγαζιά της περιοχής και των Ιωαννίνων.

Προς τα που πήγες Δημήτρη; Καταρράκτες με λιμνες... Θεοδωριανα;
Στέφανε εφυγα απο το σπίτι γύρω στη μία το μεσημέρι με τη γυναίκα ,τον μικρό και τα δυο ανήψια που ειναι 17χρονών.
Τους πήγα σε πολλά μονοπάτια του Καλαρρύτικου που για μένα είναι ίσως το πιο όμορφο ποτάμι στην Ελλάδα.Εκει που τα πέξανε ήταν σε κατι μονοπάτια διπλα απο το ποτάμι ,στη χαράδρα κατω απο το χωριό.Πριν ξεκινήσεις και εισαι σκασμένος απο τη ζέστη ,λες ποτε να μπω στο νερό.Μολις όμως προχωρήσεις λίγο ,αρχίζεια να θέλεις ζακέτα.Η ομορφιά ανεπανάληπτη.Ποια γαλάζια λίμνη και κουραφέξαλα....
Αν δεν τα εχεις περπατήσει ,οταν γίνεις καλά και το αποφασίσεις ρωταμε να σου πω λεπτομέρειες.
Για τσάι πήγα πολύ πιο πάνω απο το χωριό.Εκανα αλλα 12χλμ χωματόδρομο και μετά κατακόρυφη ανάβαση.

Εκει που ανεβαίνω εγω κατι ειχε..Πολύ απότομο μέρος και μαζεύεται με δυσκολία.Αυτοι οι καριόληδες το ξεριζώνουν .Φαντάσου οτι ακομη δεν άνθισε καλά καλά και προχθές που τους πιάσανε ειχανε 56 κιλά !
Ολο αυτό διοχετεύεται σε μαγαζιά της περιοχής και των Ιωαννίνων.

Στέφανε εφυγα απο το σπίτι γύρω στη μία το μεσημέρι με τη γυναίκα ,τον μικρό και τα δυο ανήψια που ειναι 17χρονών.
Τους πήγα σε πολλά μονοπάτια του Καλαρρύτικου που για μένα είναι ίσως το πιο όμορφο ποτάμι στην Ελλάδα.Εκει που τα πέξανε ήταν σε κατι μονοπάτια διπλα απο το ποτάμι ,στη χαράδρα κατω απο το χωριό.Πριν ξεκινήσεις και εισαι σκασμένος απο τη ζέστη ,λες ποτε να μπω στο νερό.Μολις όμως προχωρήσεις λίγο ,αρχίζεια να θέλεις ζακέτα.Η ομορφιά ανεπανάληπτη.Ποια γαλάζια λίμνη και κουραφέξαλα....
Αν δεν τα εχεις περπατήσει ,οταν γίνεις καλά και το αποφασίσεις ρωταμε να σου πω λεπτομέρειες.
Για τσάι πήγα πολύ πιο πάνω απο το χωριό.Εκανα αλλα 12χλμ χωματόδρομο και μετά κατακόρυφη ανάβαση.
Μητσο ποσο το πουλανε το μαμημενο και τα ξεπατωνουν ολα ξερεις?.xm.:)

Μητσο ποσο το πουλανε το μαμημενο και τα ξεπατωνουν ολα ξερεις?.xm.:)
Ενα ματσακι εδω στα Τζουμέτκα κανει γυρω στα 2€.Το τσαι ειναι ελαφρύ.Φαντασου οτι τα 56 μόνο κιλά που ειχαν προχθες ,ειναι τοση ποσότητα που γεμίζεις καρότσες απο 2 αγροτικά.

Γεια σας κύριοι.
θελω για μια ακομα φορα να ευχαριστησω απο αυτον το χωρο τον συναδελφο που φροντισε να προμηθευτω 2 κιβωτια φυσιγγια λαμπρο τορντο κιτρινα στην καλυτερη τιμη που μπορουσαμε και ηταν και τα τελευταια. τα φυσιγγια ηρθαν και θα τα παραλαβω το μεσημερι. ευχαριστω πολυ για το τρεξιμο και τον κοπο
Καλοριχτα φίλε.

Ενα ματσακι εδω στα Τζουμέτκα κανει γυρω στα 2€.Το τσαι ειναι ελαφρύ.Φαντασου οτι τα 56 μόνο κιλά που ειχαν προχθες ,ειναι τοση ποσότητα που γεμίζεις καρότσες απο 2 αγροτικά.[/QU
Δηλαδη εχει χρημα η"δουλεια".fff. αμ γι αυτο:(

Status
Not open for further replies.
Back