Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επιστροφή από την Πάνδροσο και τον Νερόμυλο μετά από μπόλικο ποτό και φαγητό. Εκτός από εμένα, τον Δημήτρη (Black eagle) και τον Νίκο (GoldPhoenix21) ήρθε και ο άλλος Νίκος (Koutos_benelli). Περάσαμε τόσο όμορφα που ως συνήθως ο χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός. Σαν μεγαλύτερος της παρέας ένιωσα μεγάλη χαρά που διαπίστωσα ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι όπως τον Δημήτρη και τους Νικολήδες με επίπεδο και σωστή κυνηγετική παιδεία.
Δώσαμε νέο ραντεβού για την Τετάρτη στο σκοπευτήριο για να κάνουμε τις δοκιμές μας στον πίνακα με το τεστ Churchill ώστε να δούμε που είμαστε με τα όπλα μας και ειδικά εγώ με την Μ2 που θα την τουφκίσω πρώτη φορά
.buy buy.Αναστενάξαν τα ψητά και άδειασαν οι γάστρες .....

Επιστροφή από την Πάνδροσο και τον Νερόμυλο μετά από μπόλικο ποτό και φαγητό. Εκτός από εμένα, τον Δημήτρη (Black eagle) και τον Νίκο (GoldPhoenix21) ήρθε και ο άλλος Νίκος (Koutos_benelli). Περάσαμε τόσο όμορφα που ως συνήθως ο χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός. Σαν μεγαλύτερος της παρέας ένιωσα μεγάλη χαρά που διαπίστωσα ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι όπως τον Δημήτρη και τους Νικολήδες με επίπεδο και σωστή κυνηγετική παιδεία.
Δώσαμε νέο ραντεβού για την Τετάρτη στο σκοπευτήριο για να κάνουμε τις δοκιμές μας στον πίνακα με το τεστ Churchill ώστε να δούμε που είμαστε με τα όπλα μας και ειδικά εγώ με την Μ2 που θα την τουφκίσω πρώτη φορά

.buy buy.Αναστενάξαν τα ψητά και άδειασαν οι γάστρες .....
... και τα ψυγεία άδειασαν... .beer.
Μητσάρα φαντάσου τι έγινε από τις 21:30 μέχρι τις 2:15. .sarcastic.
Πάντως η παρέα ήταν τόσο καλή που μπορούσαμε άνετα να καθίσουμε μέχρι το πρωί... ;)

Καλημέρα σας

.

Καλημέρα ... :) Σκοπευτήριο χθες το απόγευμα - αρκετή ζέστη - φραπεδιά - παρέα με Βίκτωρα και άλλους "συνήθεις υπόπτους" ... Έριξα και 2 πούλες, μια νωρίς με τον ήλιο κατακούτελα, και άλλη μια αργά αφού είχε βασιλέψει ... Ψιλοχάλια ... 15 και 17 νομίζω ... παρόλο που άλλαξε πάλι το σχήμα και ήταν υποτίθεται πιο εύκολο, με 3 μονά κι ένα ντουμπλέ on report !!! Τσοκάκια έβαλα χθες τα Brain BL & MR, αλλά δεν ........ Καλύτερα τα είχα πάει την προηγούμενη φορά στο σχήμα 1 μονό & 2 sim, με τα Briley ... ;) Μάλλον θα τα αφήσω και αύριο ... και μετά θα μπουν στα κουτάκια, μέχρι το Νοέμβρη, που λέω να τους δώσω άλλη μια ευκαιρία αν φανεί καμιά τσίχλα ... .xm.

Status
Not open for further replies.
Back