Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα στην παρέα απο τα καυτά Χανιά με θερμοκρασία 32c.
Oι αγριόγατες έχουν ξεσαλώσει......sarcastic..buy buy..yel.
Άστα να πάνε Πανάγο ... εδώ στη δουλειά μας ήρθανε σήμερα με καυτά σορτσάκια !!! .buy buy. ... Κάτι MILFάρες 35αρες ... σκέτη σοκολάτα, να πέσεις με τα μούτρα !!! .eat.
Άντε να δουλέψεις μετά ... ωωωχχ παναγία μου ... .buy buy.
Δε βαστώ δε νταγιαντίζω, να θωρρώ και να μη 'γγίζω ... .hit.
.evil. .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Άστα να πάνε Πανάγο ... εδώ στη δουλειά μας ήρθανε σήμερα με καυτά σορτσάκια !!! .buy buy. ... Κάτι MILFάρες 35αρες ... σκέτη σοκολάτα, να πέσεις με τα μούτρα !!! .eat.
Άντε να δουλέψεις μετά ... ωωωχχ παναγία μου ... .buy buy.
Δε βαστώ δε νταγιαντίζω, να θωρρώ και να μη 'γγίζω ... .hit.
.evil. .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.
Oι ΜΙLF Στελή παίζουν πιο πολύ μπάλα απο τις πιτσιρίκες.....(εκεί που δεν το περιμένεις παίζεις μπάλα..βέβαια είναι και θέμα τύχης......xm.)

Λιμάνι χθες κατά τις 10 το βράδυ γίνονταν χαμός από τον κόσμο. Νόμιζες ότι ήταν Αύγουστος.

Για αλλοδαπές αγριόγατες δεν μιλώ γίνονταν της κολάσεως........sarcastic..love.
Πλατανιά δεν έχω κατέβει φέτος λογικά εκεί θα έρχονται τα εγκεφαλικά απανωτά.
Αναμένω τα πανηγύρια στο χουριό να δω τις ντόπιες αγριόγατες να γελάσω.sarcastic.

Last edited:
Χαιρετώ την παρέα.
Καλημέρα σε όλους ... Τετάρτη σήμερα ...;) για όσους πάνε(πάμε) σκοπευτήριο, καλά "καπνίσματα" ... .hunter.1
.sarcastic.
Γειά σου Στελαρα, περιμένω και γω τον Μάνο να πάμε μου στείλε απειλητικό μυνημα χθες ότι το χαρτί θα γράφει 25 και γω θα κολλήσω παλι στους 14.sarcastic. μέχρι και τα γράμματα θα σβήσει από τα ισπανικά για να μην φαίνονται οι ταχύτητες και το μπαρούτι.

Καλησπέρα στην παρέα....σήμερα το πρωί το όνειρο μου έγινε πραγματικοτιτα όπως βλέπετε και στο avatar,μου το φύλαγε δώρο για τα γενέθλια μου. Η χαρά που έχω δεν μπορώ να την περιγράψω.....
Xαχαχα, αυτο σκεφτηκα μολις ειδα το αβαταρ... Ωπα λεω, ο Χρηστος αλλο ψαρι κραταγε το πρωι, αλλο το απογευμα... Ηρθε δωρο... .well done.

Καλησπέρα στην παρέα....σήμερα το πρωί το όνειρο μου έγινε πραγματικοτιτα όπως βλέπετε και στο avatar,μου το φύλαγε δώρο για τα γενέθλια μου. Η χαρά που έχω δεν μπορώ να την περιγράψω.....
Λέω κ εγώ τουμπάρισε το ίδιο .sarcastic..sarcastic.
Μπράβο Χρήστο.well done.

Καλησπερα σ ολο το κοσμο.Κι εις ανωτερα
φιλαρακι....well done.

Ωραίος ο μυταράς μπράβο Χρήστο..well done.
Καλησπέρα στην παρέα.

Καλησπέρα σας.
Καλησπερα.
Μπαρμπατζον .....ολον τον χειμωνα cotton θα σε φωναζω......να δεις κλαμα που θα κανουν τα διπλανα καρτερια........

Το έχουμε κάνει πλάκα σε ένα φίλο παλιότερα, με κόσμο στα καρτέρια να γίνεται πανηγύρι, και να τον φωνάζουμε "Ριρη" και με το κατάλληλο ύφος βέβαια που δυστυχώς το πληκτρολόγιο δεν μπορεί να αποδοσει.
Το τι έγινε στην επιστροφή στ αμάξι δεν περιγράφεται..evil.

Καλησπέρα σας.

Το έχουμε κάνει πλάκα σε ένα φίλο παλιότερα, με κόσμο στα καρτέρια να γίνεται πανηγύρι, και να τον φωνάζουμε "Ριρη" και με το κατάλληλο ύφος βέβαια που δυστυχώς το πληκτρολόγιο δεν μπορεί να αποδοσει.
Το τι έγινε στην επιστροφή στ αμάξι δεν περιγράφεται..evil.
Ριρηηηηη .sarcastic..sarcastic..sarcastic..RESPECT.

Status
Not open for further replies.
Back