Ηλία, σκέψου: 1 μήνας και 6 ημέρες!!!!!!!!!!!!Καλησπέρα παληκάρια!έχω ανάγκη την θετική ενέργεια όλων σας,έχω βγει με το αίσθημα για ψώνια.θα με γυρίσει ψοφιο....
Ηλία, σκέψου: 1 μήνας και 6 ημέρες!!!!!!!!!!!!Καλησπέρα παληκάρια!έχω ανάγκη την θετική ενέργεια όλων σας,έχω βγει με το αίσθημα για ψώνια.θα με γυρίσει ψοφιο....
cotton unpectabl.respectΚρητηκιε!!!!! εμενα οσο περναν τα χρονια μικραινει το π@λι και μεγαλωνη το ματι [σαν της κουκουβαγιας εχει γινει]
Θέλει στρώσιμοΤραμπουκιζει τωρα τελευταια... Θα κανει κακες παρεες φαινεται...
ετοιμαζεσαι για φασσες???
ha haaa
γιατι ρε γιωργο??απο ενδιαφερον ρωταω τον γουρλη συναδελφοΧαχαχα...μεγάλη κακία...
Εχουμε και δουλειές ρσ φίλε.Τι νόμισες λιαζόμαστε στην Ψαρού ;που σαι ρε γκανταλφ??μας ελειψες.ολα καλα??
εξηγα λεπον τι ενοαεις τρελιαρη λευκε juniorΕχουμε και δουλειές ρσ φίλε.Τι νόμισες λιαζόμαστε στην Ψαρού ;
Αυριο βέβαια θα ξηγηθούμε πολύ ζόρικα.
Εγω!! Εγω δωστε τον σε μενα ρε παιδια και θα τον κανω αρνακιΘέλει στρώσιμο
Μικραίνουν τα μαγιο μεγαλωνουν τα π.......μαλλον οσο περνανε τα χρονια μικραινουν τα μαγιο
Που τέτοια τύχη...να εισαι καλο παιδι γιατι μετα ποιος ξερει μπορεικαι να πεις χαλαλι του.ha ha ha..ha ha ha.
Χρήστο μόνο αυτό μας σώζει.....Ηλία, σκέψου: 1 μήνας και 6 ημέρες!!!!!!!!!!!!
Ξεκίνα από τον .......Καλκατζακο....Καλησπέρα παληκάρια!έχω ανάγκη την θετική ενέργεια όλων σας,έχω βγει με το αίσθημα για ψώνια.θα με γυρίσει ψοφιο....
Βάζεις φυτιλιες....Ξεκίνα από τον .......Καλκατζακο....
Γιάννη άσχετο,αλλά μάλλον θα έρθω πάλι φέτος αρχές αυγούστου.ελπιζω να τα ταιριάξουμε και να πιούμε μια μπυριτσα!